9 ročný syn na "zabití"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3410
14.12.25 16:24

Proč mu vyhrožuješ něčím, co nejsi schopna dodržet? Otestoval to, vyšlo to. Proč by to nezkusil příště znova?
Některé děti jsou testovači hranic a je potřeba je mít nastavené citlivě ale pevně.

Objednala bych ho ke školnímu psychologovi. Nebo i do PPP ( můžeš i sama jen budeš čekat měsíce ).
A uvidíš. Takhle z projevu bych neházela diagnózy. :kytka:
Ale trošku mě překvapuje, že rok čekáte. To i kdyby jsi ho někam objednala sama, tak máš termín.

Příspěvek upraven 14.12.25 v 16:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3410
14.12.25 16:27

@stinga Jakou diagnózu máš konkrétně na mysli? PAS? Hele naše dcera řvala jak pavián při mytí hlavy ještě na ZŠ a autista neni ani omylem.

Navíc z milého, chápajícího, šikovného kluka se úderem 8 narozenin stane dítě, které nic nerespektuje nebude autista. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
14.12.25 16:38
@Anonymní píše: Více

na pubertu a záplavu hormonů má ještě chvíli čas, problém vidím s těmi povinnostmi - to je špatně, když doma ani nevysaje, nevynese odpadky či nevyskládá myčku?? to je fakt zle… pak to volání - to fakt NENÍ NORMÁLNÍ… určitě bych s ním šla do PPP, je v každém okresním městě zdarma, řeknou ti i jaké děláš ty výchovné chyby - podle mne jsi nedůsledná, je to i můj problém (mám vzněty, přísnost a pak je mi to líto a povolím, strašná chyba, obrovská, vím to…)… nesváděj to na pubertu, mrkni na co kouká na sítích a promluv s ním o té partě a stanovení pravidel, např. kromě učení a kroužků jedna práce denně (např. ten koš, myčka, utření prachu, vysátí, umytí wc a koupelny..) fakt mu ruce neupadnou, vysvětli mu, že tam žije taky a je normální mít doma čisto…
určo se objednej, potřebuješ podle mne odbornou konzultaci, co táta? proč on nezakročí?? já teda nejsem pro tělesné tresty, ale možná by jedna výchovná ledacos vyřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
15.12.25 15:44

No tak ked vie ze moze urobit cokolvek a nic sa mu nestane tak preco by to neurobil?

Preco sa vyhrazas vymyslami ktore nevies/nechces realizovat?

Sa domnievas ze tvoj syn je taky tupy ze ti taketo povrchne klamstva neodhali?

Mozno keby si zacala jednat trochu ako dospela a spravala sa normalne tak by to zacalo fungovat.

Mozno ho mozes zacat pre zaciatok trosku mucit, ked si to uz beztak susedia myslia tak je to jedno nie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí