Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikoleet ahoj na UZ bylo veškeré měření v normě Mudr. teda říkal že to na žádnou vrozenou vadu nevypadá
výsledek krve až za 14 dní… Takže to vypadá dobře jsem rada a přítel byl taky nadšený když viděl mimi a ještě jak tak fajne skákalo ![]()
@Majush píše:
@maminkamonika jak to tak čtu, tak jsem měla štěstí čekala jsem jen dva a půl roku.
@Majush No ja dneska prisla taky z ultrazvuku
miminko zdrave
maminka taky moc v poradku:-) jupi jupi jupi:-) ted jen jestli to bdue holka:-)
Ahoj holky tak já včera byla u doktora a vše v pořádku. Pak jsem se dojela objednat na ten screening a oni mě vzali hned vše je v pořádku a na 90procent to asi bude kluk. Mám taky fotečku pak jí se dám musím nabít foťák.
@Nikoleet tak to je fajn že je vše v pořádku držím palce aby vyšla ta holčička ![]()
@maminkamonika To neplati jaktoze mas tak krasnou fotecku:( me se ten prdola nechtel ani na screening poradne natocit natoz se takhle vyfotit… budu zla:(
@Lenule15 píše:
@maminkamonika v kolikátém jsi týdnu??
prý už 12+4 posunuli mi termín podle ultrazvuku na konec dubna
@Nikoleet píše:
@maminkamonika To neplati jaktoze mas tak krasnou fotecku:( me se ten prdola nechtel ani na screening poradne natocit natoz se takhle vyfotit… budu zla:(
ona doktorka říkala že krásně leží že je to super že je krásně vidět proto i to pohlaví bylo dobře vidět jsem dokonce viděli i pindíka
ale ještě tam je nějaký prcento že by to kluk nebyl ![]()
@maminkamonika píše:
prý už 12+4 posunuli mi termín podle ultrazvuku na konec dubna
ty jo, tak to je parádní, že už takhle brzo se dá celkem přesně říct, co to bude
já budu 12+4tt ve čtvrtek a to jdu na uz screening, tak ted už se vážně nemůžu dočkat
btw jak dlouho ten uz trvá???
@Lenule15 píše:
ty jo, tak to je parádní, že už takhle brzo se dá celkem přesně říct, co to budejá budu 12+4tt ve čtvrtek a to jdu na uz screening, tak ted už se vážně nemůžu dočkat
btw jak dlouho ten uz trvá???
asi taky 5min trval nevím přesně ale tak nějak to bylo
tak držím palce aby to bylo vidět ![]()
@maminkamonika píše:
asi taky 5min trval nevím přesně ale tak nějak to bylotak držím palce aby to bylo vidět
a jo vlastně, vždyt to ještě nebyl ten uz screening, to se omlouvám ![]()
@Lenule15 píše:
a jo vlastně, vždyt to ještě nebyl ten uz screening, to se omlouvám
jj byl ale trval tak 5min ultr. pak ještě nějaký povídání
@maminkamonika krasna fotecka!
je pekne ze uz tak na zacatku vis co to bude a mas nejake jmena?