9. týden - pojďme si popovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
12.10.12 08:45
@Majush píše:
@Iriskaa tak to budu mít aspoň už za sebou, ale co jsem četla tak ten první je prý přesnější, ale jak říkám mám to jen vyčtené… snad bude vše OK, už aby to bylo zamnou :roll:

dopadne to dobře vše bude ok. Já jdu ve čtvrtek k doktorovi a pak na ten screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
12.10.12 10:15

@maminkamonika jojo taky v to věřím že bude vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.10.12 19:38

Ahoj holky, já jsem byla v úterý na krvi. Teda nečekala jsem, že mi budou brát šest ampulek. Ale bylo to v pohodě. Výsledky budu vědět za tři týdny, až půjdu na screening. Už se nemůžu dočkat. Doufám, že to uteče.
Užijte si víkend a pořádně si odpočiňte! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.10.12 18:23
@Julietta píše:
Ahoj holky, já jsem byla v úterý na krvi. Teda nečekala jsem, že mi budou brát šest ampulek. Ale bylo to v pohodě. Výsledky budu vědět za tři týdny, až půjdu na screening. Už se nemůžu dočkat. Doufám, že to uteče.
Užijte si víkend a pořádně si odpočiňte! :mavam:

ahoj tak moc držím pěstičky aby vše dobře dopadlo. taky přeji pěkný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
13.10.12 20:03

Tak at vše dobre dopadne ;-) ale čekat 3 týdny na výsledky to je fakt mazec :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.10.12 10:24
@Majush píše:
Tak at vše dobre dopadne ;-) ale čekat 3 týdny na výsledky to je fakt mazec :-/

to je já čekala týden tak nevím jak je to potom ty další. tak at to uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.10.12 09:41

Holky už to utíka ted ve ctvrtek se po trech tydnech jdu podivat na tu moji prdolku:-) hned screening a fotecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
16.10.12 10:07

@Nikoleet super :-) mě čeká screening zítra a zase po 14 ti dnech taky uvidim tu nasi dupku, ale tentokrat i s pritelem :-D jsem zvedava jak se bude tvářit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.10.12 15:54

Holky držím vám palečky aby bylo vše v pořádku já jdu ve čtvrtek k doktorovi taky a na screening asi ten další týden. A jak vám je už je to lepší? Mě jak kdy někdy už je fajn že se ani necítím těhotná :D ale někdy to stojí za prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
16.10.12 16:58

@maminkamonika tak u mě je to už v pohodě, zrovna jsem byla v obchodě a dostala chutě na všechno možné, že jsem si pár věcí koupila :-D a jdu se do toho pustit :-D
A co byste vůbec chtěli holčičku nebo chlapečka? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
16.10.12 18:21

Ahoj holky, já jsem ted na konci 1.trim., ve čtvrtek mi brala sestřička krev a příští čtvrtek jdu na utz kvůli screeningu už i s manželem :) jinak mi do včera bylo parádně, žádný zvracení ani nevolnost, ale dneska jsem byla u obvoďačky a odnesla jsem si neschopenku na podezření na chřipku…při výtěru jsem teda myslela, že se pozvracím…takže celý den ležím, je mi bídně a nikdy víc jsem si nepřála, aby mi už bylo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.10.12 20:04
@Majush píše:
@maminkamonika tak u mě je to už v pohodě, zrovna jsem byla v obchodě a dostala chutě na všechno možné, že jsem si pár věcí koupila :-D a jdu se do toho pustit :-D
A co byste vůbec chtěli holčičku nebo chlapečka? :andel:

ty já ani chutě moc nemám, jen mi vadí trochu sladký. Ty mě osobně je to úplně jedno ale manžel říká že by to mohl být ten kluk tak uvidíme měl by radost ale holčička by mu taky nevadila :D Holky by chtěli sestřičku :lol:
A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.10.12 20:07
@Lenule15 píše:
Ahoj holky, já jsem ted na konci 1.trim., ve čtvrtek mi brala sestřička krev a příští čtvrtek jdu na utz kvůli screeningu už i s manželem :) jinak mi do včera bylo parádně, žádný zvracení ani nevolnost, ale dneska jsem byla u obvoďačky a odnesla jsem si neschopenku na podezření na chřipku…při výtěru jsem teda myslela, že se pozvracím…takže celý den ležím, je mi bídně a nikdy víc jsem si nepřála, aby mi už bylo dobře…

já jdu taky příští týden na screening. Mě bylo celý I tromestr strašně furt špatně nezvracela jsem ale furt bylo zle naštěstí už se to lepší :) Držím palečky aby krev byla ok i scree. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
16.10.12 20:09

Maminkamonika tak to me sladke nevadí začala jsem zboznovat koblihy s marmeladou,–D my bychom chteli holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.10.12 09:26
@Majush píše:
Maminkamonika tak to me sladke nevadí začala jsem zboznovat koblihy s marmeladou,–D my bychom chteli holčičku :-)

já sladký měla moc ráda hlavně čokoládu s oříškama :lol: teď jí ale nemůžu :(. Tak držím palečky aby vyšla holčička. A máte už vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí