9. týden - pojďme si popovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2709
3.10.12 11:40

@maminkamonika tak to já chodím spát o půl deváté pokud není v telce něco co mě opravdu zaujme:-D ale zase brzo vstávám, takže kompenzace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.10.12 11:50
@Majush píše:
@maminkamonika tak to já chodím spát o půl deváté pokud není v telce něco co mě opravdu zaujme:-D ale zase brzo vstávám, takže kompenzace :dance:

tak koukám že nechodím sama brzo spát :D předevčírem jsem usla už ve třičtvrtě na 8hod. To vstávání to věřím to je na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
3.10.12 14:30

Tak kontrola dneska proběhla v pořádku, prcek roste jak říká pak doktor dle tabulek :lol: a máme 3,44 cm a jsem na začátku 10tt. 17.10 jdu na screening tak uvidíme jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.10.12 18:01
@Majush píše:
Tak kontrola dneska proběhla v pořádku, prcek roste jak říká pak doktor dle tabulek :lol: a máme 3,44 cm a jsem na začátku 10tt. 17.10 jdu na screening tak uvidíme jak to dopadne.

tak to je super že u doktora vše v pořádku. Fotečká krásná :lol: A ten screening je to teda ten ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
3.10.12 18:04

@maminkamonika jojo fotečka se povedla :) je to ultrazvuk a odběr krve. Tentokrát semnou půjde i přítel a hlavně tam půjdu napoled jako svobodná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.10.12 18:06
@Majush píše:
@maminkamonika jojo fotečka se povedla :) je to ultrazvuk a odběr krve. Tentokrát semnou půjde i přítel a hlavně tam půjdu napoled jako svobodná :-D

Tak už vím oč jde. Tak to budeš mít podporu :potlesk: to je fajn. Se budeš vdávat? My jsme měli svatbu teď v létě my jsme teda spolu už 13let ale teď jsme se konečně k tomu dokopali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
3.10.12 18:12

@maminkamonika nápodobně :pankac: jojo 20.10 se budeme brát. Tak to mi jsme spolu dva a půl roku a mimčo nás k tomu popohnalo, ale i tak jsme to měli v plánu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.10.12 19:58

Holky, oběma vám gratuluju k vdavkám! :kytka: My to necháme, až mimčo trošku povyroste, ale už se na to těším :D
@Majush Krásná fotka miminka! Opravdu se povedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
3.10.12 20:04

@Julietta děkuji, děkuji ;) první fotečku jsem si už dala do alba a tuhle do rámečku, jakmile bude další tak starou zase založím a novou vystavím :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.12 08:00

@Julietta Jé, tak to jsme úplně stejně :-) Jaký máš termín? A za jak dlouho se ti podařilo otěhotnět? Nám po 9 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 09:23
@Majush píše:
@maminkamonika nápodobně :pankac: jojo 20.10 se budeme brát. Tak to mi jsme spolu dva a půl roku a mimčo nás k tomu popohnalo, ale i tak jsme to měli v plánu :andel:

jj svatba je fajn, my to teda měli běz obřadu jen jsme tam doběhli ze světkama, ale i tak to bylo fajn. Tak moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 09:25
@tax12 píše:
@Julietta Jé, tak to jsme úplně stejně :-) Jaký máš termín? A za jak dlouho se ti podařilo otěhotnět? Nám po 9 měsících.

Já mám termín 2.5.s otěhotněním problém u nás nebyl, se dá říct že u nás to bylo skoro hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
4.10.12 10:07

Dekuji :-) tak mi to máme se vsim všudy to by mi jinak asi mamka nedopustila :-D už se oba moc těšíme… Jinak přítel jde semnou na ten svreening a UZ bude doktor dělat naštěstí už přes břicho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 10:22
@Majush píše:
Dekuji :-) tak mi to máme se vsim všudy to by mi jinak asi mamka nedopustila :-D už se oba moc těšíme… Jinak přítel jde semnou na ten svreening a UZ bude doktor dělat naštěstí už přes břicho ;-)

můj doktor ten dělá ult. jen přes břicho, spodem vůbec. Já asi budu muset na ten screening asi na genetiku protože doktor má takovej horší ultrazvuk, tak bych tam chtěla taky vzít manžela a holky by chtěli taky ale nevím zda nás tam všechny pustí :lol:. A odkud jsi? Já jsem z Českých Budějovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
4.10.12 10:30

Tak to mě ted jen spodem.. doktor říkal že si muzu vzít koho chci a o mnozstvi nic neříkal :-D Ostrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí