Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy okolo 9 tydne je tu nekdo s zazitkama
pojdte si povidat:-) ![]()
Ahoj, jsem v 9. týdnu
. Včera jsem viděla na ultrazvuku poprvé bít srdíčko, takže toto takový pěkný zážitek
. Příště už mi udělá doktor fotečku tak se těším
.
Holky jestli chcete mame uzavrenou skupinu, co mame termin duben -kveten…Poslu vam sem odkaz.. ![]()
@Kačka1212 Ahoj:-) Ja jsem videla bit srdičko v 7 tydnu a fotecku uz sem mela taky v sedmem.. Zitra jdu na ultrazvuk a na testy
krev atd.. jsem nejak popredu jak to tu ctu…a uz mi pomalu roste nebo nafukuju se pupek vam ne?? ![]()
Nikoleet - já jsem srdíčko viděla až teď
. A na ultrazvuk a testy za měsíc. Jinak jsem tročku zhubla - asi 2-3 kila, ale pupek se mi taky trošku nafouk
. Bývá ti špatně? Mi naštěstí zatím vůbec, ale jsem pořád strašně unavená. Lehnu k telce a mám problém mí 20 min otevřené oči
.
@Kačka1212 Tak to jsme na tom stejne:-) neni mi spatne ale unava jak neco..:-) prave ted lezim s notasem vedle sebe a nestiham sledovat televzi a notas najednou:-) ![]()
Ahoj holky
Můžu se přidat? Teďka končím 9. týden. Na ultrazvuku jsem byla před týdnem. Srdíčko bilo, jako divý a odnesla jsem si i fotečku. Další utz mě čeká za měsíc i s testy. Špatně mi občas trošku je, ale jak píšete - ta únava je daleko horší. Z práce chodím totálně unavená, takže odpolední siesta je na denním pořádku ![]()
@Julietta Ahoj:-) no ja uz jsem zitra 11 tyden:-) utika to strasne rychle:-)
ted lezim a boli me v brisku mala asi zlobi…
Ahoj holky, já se k Vám taky přidávám. Jsem v 9. týdnu. Čekám první mimi. Jak jste na tom vy? Akorát mi to znepříjemňuje omdlívání, je mi na zvracení, ale nezvracím, a příšerně mě bolí břicho… Ale jinak si to užívám. ![]()
Ahoj holky
i já bych se k vám ráda přidala končím 9tt. Břicho mě bolí jen někdy ale je mi furt blbě na zvracení ale nezvracím.
@Nikoleet Mně zase přijde, že se to strašně vleče
Nejdradši bych už byla po tom ultrazvuku i s testy, abych se nemusela bát, jestli není něco v pořádku. Malá (takže si přejete holčičku?) Tě takhle zlobí? Teda, tak ji zkus dát něco skladkýho. Kamarádka řikala, že mimčo vždycky uklidnila nějakou sladkůstkou ![]()