9. týden - pojďme si popovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
4.10.12 10:43
@Majush píše:
Tak to mě ted jen spodem.. doktor říkal že si muzu vzít koho chci a o mnozstvi nic neříkal :-D Ostrava

tak to je fajn. Uvidím co mi teda taky poví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.10.12 14:02

@tax12 Termín mám zatím na 3.5.2013. Aby to neznělo jako opičení - ale snažili jsme se taky 9 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
4.10.12 14:10

@maminkamonika Hm, takže mimčo u vás podle ultrazvuku a naplánovaní pana doktora, přijde o den dříve :D
Ultrazvuk mi dělal doktor taky zatím jenom dolejškem, ale příště už prý přes bříško. Na screening mám přijít 30.10. - to snad nevydržím. Přítele si sebou taky vezmu. Už se nemůže dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 15:04
@Julietta píše:
@maminkamonika Hm, takže mimčo u vás podle ultrazvuku a naplánovaní pana doktora, přijde o den dříve :D
Ultrazvuk mi dělal doktor taky zatím jenom dolejškem, ale příště už prý přes bříško. Na screening mám přijít 30.10. - to snad nevydržím. Přítele si sebou taky vezmu. Už se nemůže dočkat :D

jj má přijít ale jestli příde to se uvidí první dceruá jsem přenášela a druhá přišla o pár dní dřív :D tak teď se uvidí :) Já ještě přesně nevím kdy tam půjdu uvidíme asi podle krve. Můj doktor ten asi ani nemá ten ultr. spodem myslím teda nikdy mi ho tak nedělal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.10.12 16:00

Ahojky muzu se k vam pridat ja sem 9+4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 16:36
@Iriskaa píše:
Ahojky muzu se k vam pridat ja sem 9+4 :)

Ahoj já jsem dneska 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.10.12 16:46

Maminkamonika koukam ze taky koncis 10tyden:) ty uz mas termin na screening? Me jeste nic nerikal ale v pondeli jdu k mudr. tak mi asi rekne. Krev mi uz brali ale v 8tydnu takze asi jeste budou. Jinak fotecky uz mam 3:) a jak to zvladas, nevolnosti a unavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
4.10.12 20:11

@Iriskaa screening se dělá11-13tt takže ještě čas :) taky jsem na začátku 10tt a jdu na něj za 14 dní.. ty krevní testy jsou nějaké speciální, taky už mi jedny dělali…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.10.12 20:23

@Majush tak mi dr. asi řekne v uterý co a jak. Kreeev 8o to už mi brali a ne málo. tak doufám že to nebude nalačno, páč se mi dělá zle a krev mi bereu pul hodiny, nemám skoro žádný žíly. Ale na utz se moc těším už chci vidět prcka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
4.10.12 20:46

Mě dr. rikal 3 ampule jdu tam pred 11 tak na lacno určitě ne ;-) a taky na to nemůžu koukat jinak mi je zle a žil mám poskrovnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 21:17
@Iriskaa píše:
Maminkamonika koukam ze taky koncis 10tyden:) ty uz mas termin na screening? Me jeste nic nerikal ale v pondeli jdu k mudr. tak mi asi rekne. Krev mi uz brali ale v 8tydnu takze asi jeste budou. Jinak fotecky uz mam 3:) a jak to zvladas, nevolnosti a unavu

zatím nemám termín na screening. Zítra jdu na krev za týden budu volat na výdledky a 18.10. jdu k mudr. tak uvidím co mi poví. Hrozí mi že pudu na plodovku právě protože Pavel má roštěp rtu a holky mají adononcii znamená to že jim nevyrostou nějaký druhý zuby. No uvidím už jsem tam byla jednou. Jinak únava hrůza jak si lehnu nachvíli hned bych usla. Nevolno je mi docela dost nezvracím ale mám na mále :D Ale tačínám se dost rozjídat tak se to snad srovná. A ty? Jak to vše zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.12 21:19
@Iriskaa píše:
@Majush tak mi dr. asi řekne v uterý co a jak. Kreeev 8o to už mi brali a ne málo. tak doufám že to nebude nalačno, páč se mi dělá zle a krev mi bereu pul hodiny, nemám skoro žádný žíly. Ale na utz se moc těším už chci vidět prcka:)

mě se taky dělá blbě jsem zvědavá jak to zítra zvládnu. Mám tam jít na lačno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
5.10.12 07:19

Tak to nezávidím… Mě pomáhá aspoň když otočím hlavu a vůbec na to nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.10.12 08:04
@Majush píše:
Tak to nezávidím… Mě pomáhá aspoň když otočím hlavu a vůbec na to nevidim

Ahoj tak už to mám zasebou vše jsemm zvládla :lol: tak jsem zvědavá jak dopadnou výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.12 12:28

@Julietta Tak zatím máme stejný i termín :-D Taky mám 3. 5. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie