Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
omlouvám se, že jsem dlouho nepřispěla, ale tenhle týden byl opravdu blázinec. V práci se toho sešlo tolik, že jsem nevěděla, kam dřív skočit. A doma jsem byla ráda, že jsem se svalila do pelechu
Ještě k tomu nám dělali doma nová plastová okna, takže kupa bince… No, vždyť to určitě znáte.
To je dobře, že vám vyšly dobře testy a screening!
Já už se ho nemůžu dočkat. Jdu na něj až 30.října - tři týdny po braní krve. Doufám, že bude všechno v pořádku.
@maminkamonika jůů, blahopřeju k chlapečkovi! To se budou sestričky přetahovat se staráním ![]()
@Peeetha píše:
@maminkamonika krasna fotecka!je pekne ze uz tak na zacatku vis co to bude a mas nejake jmena?
děkuji
na 90 procent by to měl být kluk. Jména jsme měli Pavel a Šárka ale manžel se nějak začal kroutit že nechce aby se jmenoval po něm tak přemýšlí o jiném jménu ale já bych chtěla aby to byl Pavel
![]()
@Julietta píše:
Ahoj holkyomlouvám se, že jsem dlouho nepřispěla, ale tenhle týden byl opravdu blázinec. V práci se toho sešlo tolik, že jsem nevěděla, kam dřív skočit. A doma jsem byla ráda, že jsem se svalila do pelechu
Ještě k tomu nám dělali doma nová plastová okna, takže kupa bince… No, vždyť to určitě znáte.
To je dobře, že vám vyšly dobře testy a screening!Já už se ho nemůžu dočkat. Jdu na něj až 30.října - tři týdny po braní krve. Doufám, že bude všechno v pořádku.
@maminkamonika jůů, blahopřeju k chlapečkovi! To se budou sestričky přetahovat se staráním
to si nejsem jistá protože chtěli sestřičku
ale ono je to přejde a určitě budou pomáhat
@maminkamonika věřim tomu, že jo. Jen co malýho brášku uviděj, nespustěj z něj oči ![]()
@Julietta píše:
@maminkamonika věřim tomu, že jo. Jen co malýho brášku uviděj, nespustěj z něj oči
jj já vím ![]()
@Lenule15 Me to trvalo tak hodinu:-D prvne sme prdolu nahaneli vselijak mozne anechtel se natocit pak sem se oblikla a sla si pochodit…a potom prisla a konecne sme mohli zacit ze screeningem:-D
@Nikoleet já jsem právě zvědavá, sestřička mě objednala dokonce i přes jejich přestávku, že doktor na to potřebuje klid, tak uvidíme, už se ale nemůžu dočkat, až manžel toho prďolu uvidí ![]()
@Nikoleet píše:
@Lenule15 Me to trvalo tak hodinu:-D prvne sme prdolu nahaneli vselijak mozne anechtel se natocit pak sem se oblikla a sla si pochodit…a potom prisla a konecne sme mohli zacit ze screeningem:-D
aha tak malej ležel dobře tak to netrvalo dlouho ![]()
@Lenule15 píše:
@Nikoleet já jsem právě zvědavá, sestřička mě objednala dokonce i přes jejich přestávku, že doktor na to potřebuje klid, tak uvidíme, už se ale nemůžu dočkat, až manžel toho prďolu uvidí
to ti věřím bylo to krásný ![]()
@maminkamonika Juuu krásna fotecka
to.je super že je vše v pořádku
a závidím že uuž víš co to bude…teď trochu mimo…už je že mne vdana pani
svatba byla úžasná nad naše očekávání ![]()
@Majush píše:
@maminkamonika Juuu krásna foteckato.je super že je vše v pořádku
a závidím že uuž víš co to bude…teď trochu mimo…už je že mne vdana pani
svatba byla úžasná nad naše očekávání
tak to je super že jste si svatbu užila a vyšla suprově moc vám gratuluju
Děkuji fotečka je pěkná, doufám že to taky bude žew to b ude kluk řekla na 90procent tak snad jo ![]()
Ahoj holky, tak dnešní screening dopadl negativně, takže paráda, mimčo plný elánu, nosní kůstku furt doktor nemohl vidět, jak si prcek křížil ruce přes obličej a pořád měl nohy v tureckém sedu
měří 63mm a TP 5.5.2013
@Lenule15 píše:
Ahoj holky, tak dnešní screening dopadl negativně, takže paráda, mimčo plný elánu, nosní kůstku furt doktor nemohl vidět, jak si prcek křížil ruce přes obličej a pořád měl nohy v tureckém seduměří 63mm a TP 5.5.2013
tak to je super že je vše v pořádku moc gratuluju
fotečka krásná ![]()
Tak to je krása
a jak se jinak máte?? Už vám rostou bříška?
@Majush u mě to zatím vypadá jako bych se dobře najedla, takže když si na sebe vezmu džíny a tričko, tak vypadám úplně netěhotně ![]()