Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky prosim - pouzivate nektera pro deti Adermu Exomegu? Jaky je rozdil mezi kremem D. E. F. I a obycejnym Exomega kremem? Me ten DEFI uzaver teda leze na nervy. Radeji bych tu pumpicku…je to stejny krem? Co jsem pochopila, tak jde jen o to, ze ten uzaver je lepsi a drzi krem sterilni…nebo je to jinaK? Myslím rozdíl mezi tímto:
http://www.dermocentrum.com/index.php?…
Ahoj, rozdíl je prý v tom, že defi nemá konzervanty. Proto taky má ten speciální uzávěr, aby se nekazil a nedostaly se tam různé brebery. Aspoň tak mi to řekli v lékárně. No, já jsem zůstala u původního a jak vidím, dobře jsem udělala. Ty konzervanty zatím našim dětem nevadily.
@nakukujici píše:
Ahoj, rozdíl je prý v tom, že defi nemá konzervanty. Proto taky má ten speciální uzávěr, aby se nekazil a nedostaly se tam různé brebery. Aspoň tak mi to řekli v lékárně. No, já jsem zůstala u původního a jak vidím, dobře jsem udělala. Ty konzervanty zatím našim dětem nevadily.
Aha…tak jo…no ja prave nevim, zda ho vyzkouset…mame ten defi a to vicko je teda dost pitomy…blbe se mi z toho doluje ten krem ven ![]()
Já používám Exomegu pro děti už přes 2 roky a vždy ten normální krém, o tom D. E.F. I. jsem se dočetla až tady. To je asi novinka?
@Erwinka No co ja vim, tak je to nejake nocejsi…a taky tedy o dost drazsi…ja to kupovala v lekarne za skoro 400:-( Strasne blbe se to macka