Premenstruační syndrom - co pomůže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.8.14 15:09

Děkuji za prispevek - PMS chci poradit
Take mě s největší pravděpodobmostí trápí PMS /velké úzkosti, tlak v podbřišku/ po dětech. Vyzkoušim kombinaci vitaminu.
Hormonální antikoncepce je opravdu škodliva a zdravi nebezpecna /např. embolie/ a navic má potratove ucinky, coz je pro mě moralně nepřijatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.15 12:07

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Přestala jsem brát antikoncepci před 7mi měsíci, ze začátku mě provázela bolestivá menstruace, ale dalo se to vydržet i bez prášků, nakonec se to celkem zklidnilo. Poslední dva měsíce mám ale problémy s bolestí v podbřišku zhruba 10 dní před menstruací. Proto mě zajímá jestli je možné aby se premenstruační syndrom objevil z čista jasna, i když jsem s ním před tím neměla žádné problémy. Děkuji za radu
Je mi 28 let a už jednou jsem antikoncepci vynechala, zhruba na rok, ale bolesti před menstruací jsem nikdy neměla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
18.6.19 22:33

No antikoncepci nebrat.. Je to svinstvo, akorát to nechá v tělu bordel a je spoustu jiných možností jak se chránit, nicméně si sem jdu pro radu, jak nebo čím zmírňujete bolesti v době PPM? :(

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
26.6.19 22:41

Já jsem zatím nenašla nic co by mi pomohlo teda kromě ibalginu po kterém sahám až když je to opravdu potřeba a bolí mě to břicho a hlava hooodně.

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
30.6.19 15:11

Já užívám konopné kapky a spokojenost. Taky jsem určitou dobu brala ibalginy, ale to není bohužel dlouhodobé řešení.

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
3.7.19 19:00

@StrakovaStana Můžu vědět co je to za kapky? Je potřeba nějaká konzultace s lékařem?

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
24.7.19 22:00

@Leona.Mirkova Konzultace potřeba není, ale není ani na škodu, já jsem na ně dostala doporučení od své obvoďačky a jsou to konopné kapky Puurex

• Citovat
  • Upravit
Leona.Mirkova
26.7.19 10:18

@StrakovaStana Tak na to se podívám, dají se sehnat normálně v lékárně?

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
29.7.19 10:40

@Leona.Mirkova Ano mají :) kupovala jsem si je v benu lékárně www.benu.cz/…j-500mg-10ml

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa