Ach jo, ten manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
21.2.14 07:44

@open mind třeba to, že nějak nabyla dojmu, že se manžel blbě tváří na posilovnu, tak přestala chodit. Místo komunikace s manželem natáhla nos, přestala chodita teď v sobě živí nas-štvanost

• Citovat
  • Upravit
1765
21.2.14 08:10
@sophinka1 píše:
@open mind třeba to, že nějak nabyla dojmu, že se manžel blbě tváří na posilovnu, tak přestala chodit. Místo komunikace s manželem natáhla nos, přestala chodita teď v sobě živí nas-štvanost

Ona ale psala, že měl rýpavé poznámky že tam chodí za chlapama, ne jen že se blbě tvářil. S manželem se o tom komunikovat snažila, psala přece že mu to vysvětlila, proč už tam nechodí a on se naštval.

Já osobně komunikuji až do zemdlení, ale znám muže, kteří o to zrovna moc nestojí - chtějí aby se žena prostě chovala podle jejich představ (prosazují to více či méně direktivně, ale podstata je stejná), pokusy o domluvení se přehazují do hádky.

Asi jsi měla štěstí na muže - což je prima, ale ono s každým se rozumě a po dobrém domluvit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.2.14 08:13

@open mind no mám poměrně cholerického muže ;) ale řekli jsme si, že pokud to má být na celý život, musíme mluvit, musíme řešit. Ne natáhnout pusu a v sobě z partnera udělat nepřítele

• Citovat
  • Upravit
26093
21.2.14 08:13
@open mind píše:
Ona ale psala, že měl rýpavé poznámky že tam chodí za chlapama, ne jen že se blbě tvářil. S manželem se o tom komunikovat snažila, psala přece že mu to vysvětlila, proč už tam nechodí a on se naštval.

Já osobně komunikuji až do zemdlení, ale znám muže, kteří o to zrovna moc nestojí - chtějí aby se žena prostě chovala podle jejich představ (prosazují to více či méně direktivně, ale podstata je stejná), pokusy o domluvení se přehazují do hádky.

Asi jsi měla štěstí na muže - což je prima, ale ono s každým se rozumě a po dobrém domluvit nedá…

Tak já teda občas do manžela taky takhle rejpu… :think: :mrgreen: A to se jen třeba zdrží dýl v práci,… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.2.14 08:18
@kate02 píše:
Tak já teda občas do manžela taky takhle rejpu… :think: :mrgreen: A to se jen třeba zdrží dýl v práci,… :think: :mrgreen:

Tak ono záleží, jestli to říkáš se sekerou za zády nebo s ironickým úsměvem - nadsázka samozřejmě, ale chápeš jak to myslím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.2.14 08:22
@sophinka1 píše:
@open mind no mám poměrně cholerického muže ;) ale řekli jsme si, že pokud to má být na celý život, musíme mluvit, musíme řešit. Ne natáhnout pusu a v sobě z partnera udělat nepřítele

Partner nemá být nepřítel, v tom s tebou naprosto souhlasím - otázkou je, co dělat, když se jako nepřítel chová. Já jsem taky občas dost cholerik, ale mám smysl pro spravedlnost a chuť k tomu doma dobře vycházet. Zdá se mi, že tohle zakladatelky manžel postrádá. Ovšem soudím jen z toho krátkého příspěvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.2.14 08:22
@open mind píše:
Tak ono záleží, jestli to říkáš se sekerou za zády nebo s ironickým úsměvem - nadsázka samozřejmě, ale chápeš jak to myslím? :)

Chápu, ale to právě nikdo z nás neví, nebyl u toho, manžela neviděl… :-) Tak mi právě přijde možná i trochu unáhlený to rozhodnutí zakladatelky přestat tam chodit (zvlášť když on sám se tomu pak divil a říkal, že tam přece chodit může… :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.2.14 08:25
@open mind píše:
Partner nemá být nepřítel, v tom s tebou naprosto souhlasím - otázkou je, co dělat, když se jako nepřítel chová. Já jsem taky občas dost cholerik, ale mám smysl pro spravedlnost a chuť k tomu doma dobře vycházet. Zdá se mi, že tohle zakladatelky manžel postrádá. Ovšem soudím jen z toho krátkého příspěvku…

kdybych měl adělat vědu ze všeh, co mi kdy manžel řekl když byl naštvanej, určitě už spolu nejsme. Ono je jednoduchá v sobě živit zlobu vůči partnerovi.

• Citovat
  • Upravit
1765
21.2.14 08:34
@sophinka1 píše:
kdybych měl adělat vědu ze všeh, co mi kdy manžel řekl když byl naštvanej, určitě už spolu nejsme. Ono je jednoduchá v sobě živit zlobu vůči partnerovi.

Určitě, ale taky platí že příliš velkorysosti a neustálé odpouštění může vést k tomu, že partner už ani netuší, že se nám něco nelíbí a totálně s námi voře. Je třeba zachovávat tu správnou míru… Tak jsem to myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
21.2.14 08:36
@open mind píše:
Určitě, ale taky platí že příliš velkorysosti a neustálé odpouštění může vést k tomu, že partner už ani netuší, že se nám něco nelíbí a totálně s námi voře. Je třeba zachovávat tu správnou míru… Tak jsem to myslela :)

nechápu jaká velkorisost a odpuštění je u zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
1765
21.2.14 08:38
@kate02 píše:
Chápu, ale to právě nikdo z nás neví, nebyl u toho, manžela neviděl… :-) Tak mi právě přijde možná i trochu unáhlený to rozhodnutí zakladatelky přestat tam chodit (zvlášť když on sám se tomu pak divil a říkal, že tam přece chodit může… :nevim: )

Divil se, říkal že tam chodit může - ale naštval se. A to jeho naštvání se mi právě nezní, že to zakladatelka prostě jen zbytečně hrotí… Taky to, že když tam chodila bylo doma dusno… Ale to by tam člověk musel být s nimi, aby něco věděl jak je.

Já si třeba dovedu představit, že mi manžel řekne tu větu o chození za chlapama takovým způsobem, že to bude pro mne ještě skoro lichotka a společně se tomu zasmějeme, ale taky že to řekne tak, že mne to vyloženě urazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.14 08:42
@sophinka1 píše:

Prestala chodit do posilovny jen proto, ze on mal na to blbe kecy
Nenastvala se na nej, ze nedodzel slovo, kdyz slibil, ze vstane…
Za mne uplne nejvic masakr, ze se s deckem hraje jen kdyz mu ona rekne, jestli mi na tohle nekdo rekne, ze je to normalni, tak budu pochybovat o jeho dusevnim zdravi…

Porad nic nevidis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.2.14 08:42
@open mind píše:
Divil se, říkal že tam chodit může - ale naštval se. A to jeho naštvání se mi právě nezní, že to zakladatelka prostě jen zbytečně hrotí… Taky to, že když tam chodila bylo doma dusno… Ale to by tam člověk musel být s nimi, aby něco věděl jak je.Já si třeba dovedu představit, že mi manžel řekne tu větu o chození za chlapama takovým způsobem, že to bude pro mne ještě skoro lichotka a společně se tomu zasmějeme, ale taky že to řekne tak, že mne to vyloženě urazí…

to já taky, ale taky je potřeba vzít v úvahu, jak se chová sama zakladatelka diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.2.14 08:44
@sophinka1 píše:

Manželovi vadí posilovna - ona ustoupí a přestane tam chodit
Manžel slíbí že bude druhý den vstávat k dítěti - totálně se na to vykašle
Dítěti se manžel věnuje pouze na výslovné vyžádání a musí být k tomu fullservis (navařeno)

Mně tohle na těch pár řádek co napsala docela stačí.

Mého chlapa by nenapadlo omezovat mě v chození do posilovny
Můj chlap když slíbí že něco nějak udělá, můžu se na to spolehnout
Můj chlap se o syna stará sám od sebe, protože je stejně jeho jako můj a zvládne přitom to samé co já (úklid + vaření)

Ode mne může očekávat to samé a zdá se mi to tak normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
21.2.14 08:44

Co si najit jen posilovnu pro holky? domluvit si hlidani, pokud na nej neni spoleh a zaparit jednou do mesice? ale to jsou spise uniky nez reseni a to je jedine- mluvit, mluvit, mluvit..prece vis, koho jsi si vzala, ne? pokud to byl prima chlap, tak jeste porad je, jen jste na to mozna oba zapomeli..hyckat vztah a pecovat o nej ;) no a pokud jsi si vzala jesitneho, neochotneho a zarliveho v. ola- tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí