Ach jo, ten manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
21.2.14 09:08

@sophinka1 @kate02 holky, ona preci psala, ze s nim o tom bavit chtela, ale on se nastval i na to :nevim: proc mam pocit, ze ho hajite?? 8o jako chapu, ze zrejme mate doma podobneho muze (a nemyslim to nijak spatne),, jenze zatimco vy jste ztotozneny s tim, ze takovy je - a neocekavate; zakladatelka ma s jeho chovanim problem a komunikace vazne - ale spis z jeho strany (podle napsaneho)
Kdyz se SAM nabidne, ze k decku vstane, tak to vubec neni o tom, ze po nem zada neco, o cem vi, ze by nechctel udelat :nevim: zachoval se sebestredne a sproste. Nic vic. Kdyby mel nejakou tezkoi noc, bylo mu spatne, byl nemocnej, cokoliv, tak nereknu pul slova.
Tady to spis vypada, ze mu narostl hrebinek, a to i diky tomu, ze mu manzelka ve vsem ustoupila ( i kdyz v dobre vire) :jazyk:

@myšák1187 píše:
joo to máme stejně, taky po něm nemůžu chtít aby vstával k malý, opravdu ji neslyší :mrgreen:

Akorat, ze ten zakladatelcin vzbuzenej byl, jenze ji odpalkoval s tim, ze se mu chce spat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
21.2.14 09:17
@neila píše:
Akorat, ze ten zakladatelcin vzbuzenej byl, jenze ji odpalkoval s tim, ze se mu chce spat ;)

akorát já jsem reagovala na trochu něco jiného, ale nebudu se s tebou dohadovat
no ono pokud prostě zakladatelka řekne že bude chodit do fitka, jde dvakrát a pak kůli něčemu co chlap už dávno neví(a věř tomu že chlapi když si takto rýpnou už si to nepamatujou, to jen my ženy si to zasuneme do mozku a užíráme se tím) že řekl přestane chodit tak opravdu se nedivím že nevstal
Ale to je otom jak to mají nastavené

• Citovat
  • Upravit
G12
21.2.14 09:27

Nevidím tam teda nic tragického. Do posilovny bych chodila dál, podle toho co píšeš, to tak strašné s tím jeho nechtěním nebylo a celkem jasně si umím představit, jak jsi mu to uraženě podala, to se nezlob, je to v tom tvém psaní všude cítit. Slíbil, že vstane, tak proč jsi vstávala ty?

• Citovat
  • Upravit
26093
21.2.14 09:47
@neila píše:
@sophinka1 @kate02 holky, ona preci psala, ze s nim o tom bavit chtela, ale on se nastval i na to :nevim: proc mam pocit, ze ho hajite?? 8o jako chapu, ze zrejme mate doma podobneho muze (a nemyslim to nijak spatne),, jenze zatimco vy jste ztotozneny s tim, ze takovy je - a neocekavate; zakladatelka ma s jeho chovanim problem a komunikace vazne - ale spis z jeho strany (podle napsaneho)
Kdyz se SAM nabidne, ze k decku vstane, tak to vubec neni o tom, ze po nem zada neco, o cem vi, ze by nechctel udelat :nevim: zachoval se sebestredne a sproste. Nic vic. Kdyby mel nejakou tezkoi noc, bylo mu spatne, byl nemocnej, cokoliv, tak nereknu pul slova.
Tady to spis vypada, ze mu narostl hrebinek, a to i diky tomu, ze mu manzelka ve vsem ustoupila ( i kdyz v dobre vire) :jazyk:Akorat, ze ten zakladatelcin vzbuzenej byl, jenze ji odpalkoval s tim, ze se mu chce spat ;)

Mně to právě z toho, co zakladatelka psala, až tak nepřišlo. Podle mě je spíš zbytečně vztahovačná…

A já bych teda mohla vykládat o tom, jak kolikrát MĚ manžel budí, když se náhodou prckové probudí společně s ním, když jde do práce, on potřebuje odejít a mně se nechce z postele… :oops: Taky jsem asi hrozná krkavčí matka, ale jsem schopná ho odpálkovat… :think: Že se mi ještě nechce, ať mi dá pokoj… Věřím tomu, že kdyby do té práce nemusel, prostě by se o děti dál staral on… A taky by mohl bejt naprdnutej, že se nezvednu z postele, ani když mě budí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.14 09:51

@myšák1187 dohadovat se snad neni nutne ;) souhlasim, nastaveni pravidel a vzajemny respekt jsou dulezite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.14 09:57
@kate02 píše:
Mně to právě z toho, co zakladatelka psala, až tak nepřišlo. Podle mě je spíš zbytečně vztahovačná…A já bych teda mohla vykládat o tom, jak kolikrát MĚ manžel budí, když se náhodou prckové probudí společně s ním, když jde do práce, on potřebuje odejít a mně se nechce z postele… :oops: Taky jsem asi hrozná krkavčí matka, ale jsem schopná ho odpálkovat… :think: Že se mi ještě nechce, ať mi dá pokoj… Věřím tomu, že kdyby do té práce nemusel, prostě by se o děti dál staral on… A taky by mohl bejt naprdnutej, že se nezvednu z postele, ani když mě budí… :think:

Jo toto chapu, ale kdyby si chlapovi slibila (ciste imaginarne ted :mrgreen: ), ze se o deti rano postaras, at si vyhodi z kopytka, tak predpokladam, ze s tim nebudes mit problem a neodpalkujes ho s tim, ze nevstanes protozese ti chce chrnet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.2.14 10:03
@neila píše:
Jo toto chapu, ale kdyby si chlapovi slibila (ciste imaginarne ted :mrgreen: ), ze se o deti rano postaras, at si vyhodi z kopytka, tak predpokladam, ze s tim nebudes mit problem a neodpalkujes ho s tim, ze nevstanes protozese ti chce chrnet :jazyk:

To sice ne, ale furt si myslím, že on už možna ani neví, že ho budila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
21.2.14 10:05

Tak mohl by být chápavější, ale zase buď ráda za to, co doma máš…mohlas dopadnout hůř podle toho, co se tady občas objevuje za diskuze. Jestli vydělá peníz, nebuzeruje a má vás rád, tak bych nad vychrápáváním mávla rukou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.2.14 10:11

@kate02 to nejspis ne, ale stejne se podle me chova jako dost egoisticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.14 10:29

Já jsem s chlapem skoro 15 let, takže asi nějaký ty zkušenosti už mám ;) Máme 2 děti, a když bylo každý ještě malý, nikdy mě nebral a do dneška ani nebere jako služku k dětem a paní do domácnosti. Nevstával k nim, protože prostě když chlap spí, tak spí, ženská to má přece nastavený jinak se spánkem, když má děti. To tak prostě je. :jazyk: To bych nikdy chlapovi nevyčítala, ale vždy se to dá určitě nějak vynahradit jinak, ať si během dne oddáchneš a on se postará :dance: Jenže to je o tom, že chlap musí chtít :roll:
Plně souhlasím s názorem, že si chlap k ženě dovolí jen to, co mu ona sama povolí. Jen bych měla dotaz, jestli on někam chodí třebas na pivko, do posilky nebo příjde z práce a sedí doma? Manželství snad není o tom, že chlap může všechno a ženská nic. :cert: Vlastně ženská může všechno kolem dětí, domácnosti, chlapa atd. Tak to je přece blbost ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
21.2.14 10:37

Asi mám vyjímečného chlapa, ale můj k holkám vstával a to mohl být klidně po noční. Prostě dítě brečí, tak vstanu. A vstává pořád. Mě nechá vyspat, holky vyprovodí do školy, malé udělá mlíko.
Do posilovny taky chodím a nikdy neměl takové řeči, snad si věříme, ne? Nebo on snad tobě zakladatelko nevěří?
Jste partneři, ne konkurenti, bojovníci, tak se dle toho k sobě chovejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.2.14 11:15
@pipiinka píše:
Asi mám vyjímečného chlapa, ale můj k holkám vstával a to mohl být klidně po noční. Prostě dítě brečí, tak vstanu. A vstává pořád. Mě nechá vyspat, holky vyprovodí do školy, malé udělá mlíko.
Do posilovny taky chodím a nikdy neměl takové řeči, snad si věříme, ne? Nebo on snad tobě zakladatelko nevěří?
Jste partneři, ne konkurenti, bojovníci, tak se dle toho k sobě chovejte.

Jojo, taky si tu po některých příspěvcích říkám, že jsem si asi vzala anděla a ne chlapa… ;)

Jenže ono je to taky hodně o tom, jak si to člověk hned od začátku v partnerství nastaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
21.2.14 12:04
@kate02 píše:
Mně to právě z toho, co zakladatelka psala, až tak nepřišlo. Podle mě je spíš zbytečně vztahovačná…

Taky to tak vidím, měli by se naučit komunikovat. Chlap si z ní 2× utáhne ohledně chlapů v posilovně a ona tam přestnae chodit, protože „vycítila napětí ve vztahu“? WTF?
Jinak mě když někdo budí, tak „ehmm chci spát“ je naprosto validní reakce :mrgreen: Chce to nepolevit v buzení (v nejhorším případě krátkodobě odebrat lůžkoviny :mrgreen: ) a ne se urazit a pak si stěžovat na netu, kde z toho chlapa ostatní vědmy udělají egoistického kryptofašistu, protože ráno nevyskočí z postele jako na povel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
21.2.14 12:08
@WontTell píše:
Taky to tak vidím, měli by se naučit komunikovat. Chlap si z ní 2× utáhne ohledně chlapů v posilovně a ona tam přestnae chodit, protože „vycítila napětí ve vztahu“? WTF?
Jinak mě když někdo budí, tak „ehmm chci spát“ je naprosto validní reakce :mrgreen: Chce to nepolevit v buzení (v nejhorším případě krátkodobě odebrat lůžkoviny :mrgreen: ) a ne se urazit a pak si stěžovat na netu, kde z toho chlapa ostatní vědmy udělají egoistického kryptofašistu, protože ráno nevyskočí z postele jako na povel.
:palec: :palec: hezky jsi vyjádřil i mé myšlenky
  • Citovat
  • Upravit
sophinka1
21.2.14 12:09
@WontTell píše:
Jinak mě když někdo budí, tak „ehmm chci spát“ je naprosto validní reakce :mrgreen: Chce to nepolevit v buzení (v nejhorším případě krátkodobě odebrat lůžkoviny :mrgreen: ) a ne se urazit a pak si stěžovat na netu, kde z toho chlapa ostatní vědmy udělají egoistického kryptofašistu, protože ráno nevyskočí z postele jako na povel.

přesně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí