Ach jo, ten manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
21.2.14 12:10
@WontTell píše:
Taky to tak vidím, měli by se naučit komunikovat. Chlap si z ní 2× utáhne ohledně chlapů v posilovně a ona tam přestnae chodit, protože „vycítila napětí ve vztahu“? WTF?
Jinak mě když někdo budí, tak „ehmm chci spát“ je naprosto validní reakce :mrgreen: Chce to nepolevit v buzení (v nejhorším případě krátkodobě odebrat lůžkoviny :mrgreen: ) a ne se urazit a pak si stěžovat na netu, kde z toho chlapa ostatní vědmy udělají egoistického kryptofašistu, protože ráno nevyskočí z postele jako na povel.

Koukám že ty sama jsi vědma, když víš že jeho rekce ohledně chlapu v posilovně bylo jen nevinné utahování si z manželky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
21.2.14 12:32
@open mind píše:
Koukám že ty sama jsi vědma, když víš že jeho rekce ohledně chlapu v posilovně bylo jen nevinné utahování si z manželky… ;)

Nejsem vědma, ale chlap :) A usuzuju to z celkovýho projevu zakladatelky a toho, že se pak divil, že tam nechodí. Ale třeba se pletu, těžko říct… ale že by se měli naučit spolu komunikovat, na tom si trvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.2.14 12:44
@WontTell píše:
Nejsem vědma, ale chlap :) A usuzuju to z celkovýho projevu zakladatelky a toho, že se pak divil, že tam nechodí. Ale třeba se pletu, těžko říct… ale že by se měli naučit spolu komunikovat, na tom si trvám :mrgreen:

O tom že by měli komunikovat se rozhodně nikdo nepře. Jen to, co zakladatelka napsala vyznívá každému z nás jinak, na tom ale není nic divného - zvláště když jsme u toho ani jeden nebyli. :)
Proto jsem se trochu pozastavila nad vědmami a kryptofašisty ze tvého příspěvku - bylo to rozhodně vtipné, o to nic, ale smysl mi to moc nedávalo, zvláště v konfrontaci s tím, co bylo napsáno výše. Proto jsem na to reagovala, nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
1.2.15 18:16

No hlavně, abys sebrala odvahu a začala žít sama a za své. Pokud jsi tak samostatná žena, jak to vypadá, tak se Ti bez takového blba bude žít určitě líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí