Ach ten kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
31.8.11 22:22

Za mě rozhdně Teutonia. Měla jsem Spirit i Cosmo a moc lituji, že jsem jí neměla od narození :cry: . Ale je to super kočárek, problémy jsem s ní neměla žádné, zvládla toho opravdu hodně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
3.9.11 22:12

Děkuji moc za rady a názory :). Asi odstoupím od Espiritu, prootže je přeci jen těžký :). Zatím asi vede právě ta Teutonia, má ji jedna paní z ulice a tak jsem si ji byla vyzkoušet a zdá se mi výborná :). Ale moje názory se mění asi tak jako těhotenské nálady, takže to vidím tak, že manžel doasistuje u porodu a poletí pro kočárek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
4.9.11 13:34

Ale pozor, když budeš kupovat Teutonii, tak s předstihem, nevím jak teď, ale byla na ní docela dlouhá čekací doba. Chce se to zeptat v obchodě, kde jí budeš objednávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
5.9.11 21:06

Vím že je tam dlouhá čekací lhůta, proto jsem si pro začátek vybrala http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…delfy-28885/ ten růžový, než nám dorazí ta Teutonia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.9.11 21:35

holky, ta teutonia má hrozně malý kola - to janéčko mi přijde teda mnohem lepší do terénu, ovšem volila bych nové 2011 ne reverse, na tu 2009 byly hodně reklamace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.9.11 21:29

Ahoj, Teutonia :) Ale pokud to mas hodne do terenu, tak bych mozna volila spirita (velke kolo vepredu). Projedes tim vsechno, vcene snehovych hromad na okraji chodniku.

Jedna zkusenost se spiritem … byli jsme v krkonosich, manzel okoukl trasu a prohlasil, pojd, je tam dlazdena cesta. Z dlazdene cesty se vyklubala priserna vysokohorksa kozi stezka, plna schodu, der, kamenu … no spirit to projel :mrgreen:

Jinak k teutonce, to co vydrzela ona by jiny kocar nedal ani omylem. Staci jen obcas nastrikat wd 40 a to je tak veskera udrzba, kterou je treba delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.9.11 21:29

Jinak spuntik, malvik, babypark budou mit urcite skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 09:54

z těch 3 teutonia, jen tím typem si jistá moc nejsem…

Monny89 - proč ne tříkolku do prahy? jde jen o to, naučit se jí řídit. a pak je kamkoliv, do terénu, do města. jen se s ní jezdí trochu jinak, než se 4kolama..

esprit je podle mého něco jako privátka, ten kočár je vlastně icoo, orig. icoo je příšerně těžký, kolem 20kg na sporťák, ale je to nejlepší teréňák z těch vybranejch. nicméně do města podle mého nic moc. strašně se nadřeš. kdybys bydlela někde na horách bez váhání doporučím tenhle. ale do města a na cesty ne.

Jané. no, já si reverse moc nezamilovala, to se tu už asi ví :mrgreen: ale tak už to chodí.. několikrát jsem si v něm povozila prcka, abych nesoudila jen podle vzhledu, ta sedačka opravdu vypadá užší,, než ve skutečnosti je (mám kočár, který má sedák stejně široký). nicméně, fotka mého 5m Martina v reversu mluvila pro mě za všechno, nejde jen o šířku sedáku, ale spíš o šířku zádové opěrky, nebo její tvar, nevím, každopádně - starší se mi ve 2.5 letech do kočáru odmítl posadit, resp. nedostal se tam přes ramena. a mladší v 5m viz foto. vím, že sedí vysoko, ale to byla simulace staršího dítěte.. kvůli ramínkům třeba v bunde.. navíc se mi proti směru dost blbě vozil i po koberci v prodejně (líp se manévrovalo i se speedim, který měl jedno kolo vyfouklé… 8-o )
maminky si chválí, že se děti nehroutí ke straně, jenže to se ti bude líbit chvilku. pak budeš potřebovat do kočáru narvat dítě ve fusaku a v bundě a tohle se ti pravděpodobně líbit přestane.. nevím, papírově sjou ostatní kočáry třeba i stejně široké, ale moje děti byly - obě - v Jané jak sardinky, hlavně v ramenou.. váha bývala u Jané velké plus, už není, už je váhově srovnatelný s ostatními..

Teutonia samozřejmě není nedostižný jedinečný kočár, jak by se mohlo z objednacích lhůt zdát :). je to povoz jako každý druhý/třetí :wink: mám kamarádky, které na ní od počátku jen nadávají, jiné zase chválí, jako u každého kočáru. většinou ale každá kolem roka, roka a půl kočár odložila a koupila golfkosporťák. páč váhou taky moc nevynikají..
jen to pohodlí a prostor pro dítě se mi zdá větší. v prodejně se mi vozila T. Spirit /3kolka, otočená proti/ dobře. v terénu jsem taky zkoušela: před 4roky s klasickou korbou naprosto mizerně, před 1.5rokem s tou alvi korbou líp jak s korbou,ale nic moc. kočár táhl doprava a brzda brzdila křivě. takže zkušeností s jízdou málo :( nicméně plusem je 180°leh v obou pozicích sedáku, větrací síťka boudy, ruční brzda. možnost u některých modelů nafukovacích kol (u cosmo ne).. možnost kombinace s maxi cosi sedačkou nebo cybex aton (stejně bezpečná, cenově přijatelnější, má i základnu na isofix, která nestojí 4tis, a základna rozhodně stojí za to!! ) špuntík stopro má zásoby, ptala sjem se jich :)
cena se dá případně snížit použitím nějaké univ. vložné tašky za pár korun, díky 180°lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 09:57

v teutonii, stejný den. sporťák má nástavec, který se dá dokoupit, když dítě odroste z korby, tak se ze sport. sedačky dá takto udělat taková polokorba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 09:59
terak píše:Jedna zkusenost se spiritem … byli jsme v krkonosich, manzel okoukl trasu a prohlasil, pojd, je tam dlazdena cesta. Z dlazdene cesty se vyklubala priserna vysokohorksa kozi stezka, plna schodu, der, kamenu … no spirit to projel :mrgreen:

můžu se zeptat, kde přesně? dost mi to připomíná naše výlety :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.9.11 12:27

Pramen labe, nahoru k nejakemu vysilaci v polsku (o kterem jsem celou dobu zaryte tvrdila, ze je to restaurace a ze tam nakrmime maleho a dame si polevku) a pak dolu k labske boude a zpatky do kopce k autobusu. No muzu ti rict, sli jsme kolem takoveho utesu a malem z nej letel kocar i manzel, jak jsem byla nasrana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.9.11 12:29

Teu urcite neni jediny nejlepsi sportak, to rozhodne ne. Stve me, jak se preklapi, kdyz je boudicka proti smeru jizdy a stve me ta bouda, ma v sobe sit a porad to malemu strasi u hlavy. Kazdopadne nezachazime s ni zrovna nejlepe (viz vylet v krkonosich) a nikdy se s ni nic nestalo. Nic neprasklo, neprestalo fungovat atd. Takze spolehlivy kocar. Jen ma kratsi zadovou operku a kvuli tomu, jak naleha striska, tak uz to nebude pro vetsi deti. Je taky pekne tezka. Ale nechavam si ji na teren a do mesta kupuju Inglesinu Avio :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 15:05

jo tak tu cestu důvěrně znám.. :mrgreen:

ten „vysílač“, to jsou sněžné jámy, pak jsme my šli po tom kameným obchozu kolem „vysokého kola“ - bezva vydlážděná cestička šutrákama - na martinovku.
vy jste šli asi přes vysoké kolo, přes kopec, tam je to taky „fajn“ :mrgreen: .
my totiž jezdíme na horní mísečky..

tak přesně ty postřehy - krátká opěrka, ta síťka jak se hrne, váha, to měly i kamarádky..
až na jednu, které od koupě kočár táhnul doprava, taky neměly problémy s kvalitou provedení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
21.9.11 15:12

Síťka už je u kolekce 2011 v pohodě, je přidělaná, ostatní ukáže čas :mrgreen:. Jo a Natašo, taky jsi mi dříve pomohla při rozhodování o kočárku, hlavně si ujasnit co chci a co ne, moc děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 15:29
medulinkax píše:
Síťka už je u kolekce 2011 v pohodě, je přidělaná, ostatní ukáže čas :mrgreen:. Jo a Natašo, taky jsi mi dříve pomohla při rozhodování o kočárku, hlavně si ujasnit co chci a co ne, moc děkuju :lol:

není zač, :kytka: jsem moc ráda, protože to je přesně to, o co se snažím..
páč každá chceme něco jiného :mrgreen: a to mě na tom baví :)

a super, že je napadlo přidělat tu síťku, v obchodě měli 2010 a mladší já neměla možnost osahat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák