Ach ten kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
21.9.11 17:07
Nataša píše:
jo tak tu cestu důvěrně znám.. :mrgreen:

ten „vysílač“, to jsou sněžné jámy, pak jsme my šli po tom kameným obchozu kolem „vysokého kola“ - bezva vydlážděná cestička šutrákama - na martinovku.
vy jste šli asi přes vysoké kolo, přes kopec, tam je to taky „fajn“ :mrgreen: .
my totiž jezdíme na horní mísečky..

tak přesně ty postřehy - krátká opěrka, ta síťka jak se hrne, váha, to měly i kamarádky..
až na jednu, které od koupě kočár táhnul doprava, taky neměly problémy s kvalitou provedení..

Vyborne, jsem rada, ze nejsme jedini magori, kteri se tama tahli. Jak tam byla ta cesta pro hendikepovane, tak jsme brali kocar, jinak jsme vetsinu cest absolvovali s nositkem. No ale teutonka je super outdoorova. Zvlast, kdyz vyndas dite do nostika a kocar tahne manzel na zadech, protoze jsem mu zakazala jezdit s nim po schodech 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.9.11 21:12
terak píše:
Nataša píše:
jo tak tu cestu důvěrně znám.. :mrgreen:

ten „vysílač“, to jsou sněžné jámy, pak jsme my šli po tom kameným obchozu kolem „vysokého kola“ - bezva vydlážděná cestička šutrákama - na martinovku.
vy jste šli asi přes vysoké kolo, přes kopec, tam je to taky „fajn“ :mrgreen: .
my totiž jezdíme na horní mísečky..

tak přesně ty postřehy - krátká opěrka, ta síťka jak se hrne, váha, to měly i kamarádky..
až na jednu, které od koupě kočár táhnul doprava, taky neměly problémy s kvalitou provedení..
Vyborne, jsem rada, ze nejsme jedini magori, kteri se tama tahli. Jak tam byla ta cesta pro hendikepovane, tak jsme brali kocar, jinak jsme vetsinu cest absolvovali s nositkem. No ale teutonka je super outdoorova. Zvlast, kdyz vyndas dite do nostika a kocar tahne manzel na zadech, protoze jsem mu zakazala jezdit s nim po schodech 8-o

jojo, to znám, já taky zavelela dítě do šátku, když se kočár tak nakláněl nad propastí při cestě na tu Martinovku..
předminulý víkend si muž zase vylepšil své schopnosti terénního jezdce, ještě že máme 3kolku, jelikož mnohdy jel kočár jen po jednom kole…

a máš kliku, že tě manžel poslechne.. :palec: mě jen řekl, že kočár to musí vydržet, jinak je to šunt.. :mrgreen: a vydržel. fakt všechno. o ten nový mám trochu strach, myslím, že není tak nerozbitný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.9.11 08:14

Obavam se, ze nemam poslusnejsiho manzela, jen jsem asi vetsi megera a kdyz videl, jak supim, tak si nedovolil protestovat. Ale kazdopadne zakladatelce … vidis, ze teutonia prezije vsechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák