Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám prosbu:napište zkušenosti s slabšími čárkami na o. testech. Nikdy nemám obě silné. S testy mám zkušenosti 4. měsíce, Cyklus mám 27-28 dní, testuji nyní od 9 dne. a to tak 9 a 10den negativ, 11 den 2× byla slabší,a dneska naposledy dneska odpoledne byla tak 70-80procentní oproti té druhé. Ale stejně nebo dokonce více vyznačená nebyla nikdy
.Co teď ???Pak další dny se už čárka nezobrazí.
děkuji moc
Lime
Ahoj já mám ten stejný problém, nikdy nemám čárky stejně silné… a jednou se ovu dokonce opoozdila takže jsem testovala jak divá a kde nic tu nic.
Taky jsem zkoušela méne pít, aby teda moč nebyla ředěná ale pořád stejné, tak jsem se na ně vykašlala, a tenhle měsíc netestla, možná me to zase chytne a budu testovat
Ahojky Mamamilo: zatím jsem na všech možných sevrerech našla pouze jednu odpověď ,že i slabší čárka se vyplatila. Jinak všichni ostatní zatím říkali: musí být stejné i nebo i silnější. Zítra mam 13DC tak to asi zkusím a uvidím, doufám, že manžovi se rychle dotvoří další mršky.....
Lime píše:
Ahojky Mamamilo: zatím jsem na všech možných sevrerech našla pouze jednu odpověď ,že i slabší čárka se vyplatila. Jinak všichni ostatní zatím říkali: musí být stejné i nebo i silnější. Zítra mam 13DC tak to asi zkusím a uvidím, doufám, že manžovi se rychle dotvoří další mršky.....
jojo to já si taky myslim, že je lepší nejaká než zádná.......
stačí tulit obden, to je tehu zaručený ![]()
Lime LH se uvolnuj postupne........
takze pokud jsi vceta mela tak 70-80%, tak mozna za 3 h odiny po tetovani uz byla silna jako kontrolni…
Pokud dnes uz nebude zadna carka, vcera OVulace probehla.
Ja tenhle cyklus delala testy
a 13. den v 10 byla carka vyrazna ale ne j ak kontrolni a vecer jsem citila OVU
TAdy jsou ty testy
Takze hlavne to vystihnout a tulit
K
Ahojky Kat-ko
To je průšvih, dneska jsem letěla dokoupit ovu testy a teď jsem si udělala ovu testa je to už tak tak 20 procent a manžel v práci....... Průšvih. Takže doufám, že to stihnem.Dá-li pán -bůh ,jinak děkuji moc za super fotky. Napíšu jak to dopadlo. A holky máteli ještě nějaké zkušenosti pište.
zatím Lime
Lime, tak jak? Dopadlo to? ![]()
Já taky testovala s ovulačními testy, v prvním těhu to bylo úspěšné, i slabá čárka byla důkazem.
Jenže teď kojím, nemám MS a // slabé taky. Na gyndě mi dr. řekl, že jsou falešně pozitivní a nemají vlastně vůbec smysl. Ovu testy jako obecně jsou prý dle něj nespolehlivé. No nevím, falešně pozitivní ve shodě s bazální teplotou..?
Už netestuju, a budu čekat na MS, snad se po dvou letech bez ní někdy dočkám. A pak radši // na těhu testu.
Držím palce
NiKi
Ahojky Nikino: takže jak jsem psala v průběhu těch dvou dnů se ty čárky zesílily ( dělal jsem 4 testy) až na 70-80 proscent, pak mi testy došly , tak hned dopoledne kolem jedenácté jsem je koupila, testovala a už bylo jen tak 20 procent, tulili jsme se bohužel až večer , tak teď uvidíme, další dny asi 3 testy byly negativní ( pouze jedna čárna) ( testováno po dni)
Můj názor: v momentě když se objeví jedna ikdyž slabočká čárka tak nedělat test až na druhý den ale třeba do 12 hodin, protože se podle mě hladina toho hormonu zvyšuje.
Drž prosím palec v sobotu a v neděli se uvidí
Lime
PS: ovulační testy vůbec nezavrhuji, podle mě je chyba v tom jak člověk ty testy dělá( tzn: pití, velké odstupy a pod.)
Ahoj Lime, tak u nas to minuly mesic nevyslo, ted netestuji a pristi mesic jsem vyfasla Clostilbegyt, takz ese uvidi, ale porad merim BT
Ahojky Kat-ko: no je velmi možné, že se příští mesíc potkáme zase, dávám tomu tak 49 procent pro ano a zbytek ne.
Prosim te :co je to ten Clostilbegyt, nějaké hormony na podporu?? Já vím, že jsem to už někde zaznamelala , ale ušlo mi co to je??
pa Lime
Lime, jsou to hormony na podporu rustu folikulu.........
takze by meli snaze dozrat a snad i prasknout...........no Brala jsem to i u Jenika
pokud umite anglicky, doporucuji www.peeonastick.com … je tam vsechno, co clovek potrebuje vedet a ta holka to ma vsechno moc hezky vysvetlene a dodane fotky ![]()
Ahojky ADYS. bohužel rozumím tak vždy polovině vět, má ang. není moc dobrá, přčece jenom jsem starší ročník:D . Kdyby jsi mohla k tomu napsat něco více???
Moc děkuji
Lime
Lime,
rada, jen mi rekni, jestli chces vedet jenom to, co se tyka interpretace ovu testu nebo i dalsi podrobnosti, abych se tady kdyztak moc nerozepisovala.
Ahojky Adys, určitě stačí interperetace ovu testů. Moc dopředu děkuji a vážím si toho.
Lime