AD Venlafaxin v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.12.22 10:13

Ahojky @Fokulinka.. U mně teď uz vedlejší příznaky nebyly, protože jsem ho driv brala. Ale. Kdzy jsem ho mela poprvé, nemohla jsem usnout vecer vubec, rozostrene videni, co si tak pamatuji. Jste těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 11:08

@Sun33 ne ne nejsem a neplánují. Jj rozostřené vidění mam taky a zimnici jako je mi o něco lépe než při braní toho cipralexu ale nevím zda je to tim, že ještě ten venflaxin nezabral druhý den co ho beru a mám čekat propad a vedlejší účinky nějaké. Od žaludku mi taky není dobre :( na usínání mám 1/3 tritica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.12.22 11:10

@Fokulinka ja az po deseti dnech videla rozdil a fakt po dvou tydnech az zlepšení projevu deprese :) cipralex na me bohuzel nefungoval ani v max davce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 11:30

@Sun33 cipralex u mě měl hodně vedlejších účinků protoi to včera změnil na tyto ad. A přechod z cipralexu teda fakt. V pohodě? Se bojIm že nastoupí NU :,( a ten rozdíl jsi viděla poprvé jak a v čem? To je tak má před, že člověk musí čekat…já se modlím aby mi sedl a už jsme nic nezměnilo. A dávku máš jakou a po kolika dnech ti ji navyšoval psychiatr? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 11:31

@Sun33 já mám panické ataky a úzkosti deprese asi ne :nevim: Jaky je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
15.12.22 12:14

@Fokulinka Druhy den jeste zadne zmeny neucitis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
15.12.22 12:15
@Fokulinka píše:
@Sun33 já mám panické ataky a úzkosti deprese asi ne :nevim: Jaky je v tom rozdíl?

To jsou dve odlisne onemocneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 13:46

@Wani jasný mno… :,( I tak moc děkuji za cenné rady…moc bych si přála vidět to světlo na konci tunelu už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
15.12.22 13:52
@Fokulinka píše:
@Wani jasný mno… :,( I tak moc děkuji za cenné rady…moc bych si přála vidět to světlo na konci tunelu už

Verim, taky jsem to zazila, ale tohle nevyhoda psychickych onemocneni, lecba nezabere hned. Pro me ta vnitřní bolest (a i bolest tela) byla nesnesitelna. Ja jsem asi po tydnu nebo dvou naAD v podstate necítila nic (ani radost, ani smutek), a az po asi tech 3 tydnech mi zacinalo byt normalneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 14:42

@Wani jasný chápu…já tě jen obdivuju, že jsi neměla žádné vedlejší účinky. Já teď cítím takový tlak v hlavě až jakoby do uší buší mi srdce mám návaly na zvracení zimnici a zase do sebe nemůžu nic dostat když pokojů rozostřené vidění. To ráno tolik nebylo. Zkusím si vzít ten Neurol i když se mu snažím vyhýbat jak jen to jde. Závidím ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
15.12.22 16:33
@Fokulinka píše:
@Wani jasný chápu…já tě jen obdivuju, že jsi neměla žádné vedlejší účinky. Já teď cítím takový tlak v hlavě až jakoby do uší buší mi srdce mám návaly na zvracení zimnici a zase do sebe nemůžu nic dostat když pokojů rozostřené vidění. To ráno tolik nebylo. Zkusím si vzít ten Neurol i když se mu snažím vyhýbat jak jen to jde. Závidím ti

To neni nic k obdivu, kazde telo reaguje jinak. Jinak doporucuji pak si skocit k ocari, nektera AD mohou zhorsit stav oci (myslim, ze se tyka tlaku), rikala mi ocarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.12.22 17:02

@Wani ano tam uz jsem objednana na 21.12 po tomhle AD mam hrozne rozjete oci a zacinaji na me pusobit NU :-( moc jsem doufala, že ten prechod bude klidnejsi…dekuji Ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
16.12.22 15:04

@Wani a neměla jsi rozhozené vidění? Mě přijde, že mám rozjetý oči po tom venflaxinu…sotva čtu něco v mobilu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
16.12.22 15:47
@Fokulinka píše:
@Wani a neměla jsi rozhozené vidění? Mě přijde, že mám rozjetý oči po tom venflaxinu…sotva čtu něco v mobilu :?

Ne, ale mne deprese zpusobily problem se soustredenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.12.22 12:05

Ahojky všem dneska jsem zkusila nějakou klinickou psychoterapeutku ale akorát mě ještě víc rozschyzovala. Dala pak papír s číslem účtu kam mám zaplatit 800 Kč a řekla, že jsou i kliničtí psychologové na pojostovnu a já bych na to měla nárok, že si mohu kdyžtak nějakého najít kdybych k ní nechtěla jenže já nevím jak takového najít na jakých stránkách a jak poznám, že je na pojostovnu. Dneska jsem týden na tom venlafexin beru minimální dávku balení je 75 mg ale mám tu tobolku rozebrat, jednu vyhodit, druhou vrátit do obalu a sníst ji. Jsem prý hodně citlivá na léky možná proto ještě neúčinkuji. Vysadila mi cipralex po něm jsem měla strašně NU. A 3 xdenne si beru ten Neurol bez něj bych se vůbec nenajedla a nedala to. Zkusila jsem ho nevzít na noc ani to tritico 1/3 a mazec vůbec jsem nespala, měla jsem ty trasy, bušení apod. Hrozně zoufam a bojím se, že ty ad nezaberou. Ta psychoterapeutka mi dnes řekla že tam měla i lidi co jí ad nezabraly já se tam rozbrečela a další otázka byla co bych dělala kdyby mě nezabraly😥prostě tam k ní už nemůžu já jsem vyschyzla až kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí