Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prozkoumala jsem trh s kočárky pro dvojčata a nehodlám dát cca 30000 kč za kočárek jako je např. vychvalovaný Easy Walker Duo, který má jistě hodně výhod, ale vzhledem k ceně až příliš nedostatků.
Protože chci koupit kočárek zhruba na rok a pak stejně koupit dvojčecí golfky potřebuji kočárek cenově dostupný a hlavně tam potřebuji vydat děti i přes zimu. Zaujal mě kočárek Adbor duo, pokud ho někdo máte prosím o zkušenosti.
Vyhovuje mě jedna střecha-protože oproti dvoj korbičkovým to ušetří pár centimetrů-připadá mi, že díky té nástavbě může sloužit jako hluboký právě přes zimu..Má polohování nožiček. Nevýhoda je asi váha, ale už jsem zjistila, že uváděných 26 kg je váha balení úplně se vším všudy, nikoli samotného kočárku–má asi kolem 20 kg ve sportovní části, což už se tolik neliší od těch dražších a jak píši, stejně po roce půjdem do golfek..
http://www.detskyruzek.cz/…55-adbor_duo
@ilonka12 zdravím mám tento kočárek a jsem s ním spokojená, zase tak těžký není a ovladatelný je dobře, také jsem nechtěla investovat tolik peněz do drahých kočárků, budu též kupovat golfky ![]()
Dvojčata jsme vozili v Patron F4 Duplex, který je touto podobný(také jedna střecha). Byl dobře ovladatelný, maximální spokojenost, vešli se tam děti i ve dvou a půl letech, já bych ho doporučila.
http://www.detskezbozi.com/…x-20123.html
S Adborem zkušenost nemám.
@ilonka12 Jinak s těmi golfkami, hlavně nekupuj s berany, ale celistvou rukojetí. Měli jsme beranové golfky a nedaly se vůbec řídit jednou rukou, byly blbě řiditelné.
Dost záleží jak žijete. Asi nebudeš chtít víc jak dvacetikilový kočárek házet do auta, zdolávání vyšších obrubníků, případně třeba pár schůdků s ním a ještě prťatama taky nebude med. Ale pokud víš, že nic z toho nehrozí, nemusí být špatný. V opačném případě jukni po bazarech, zmiňovaný EW se dá pořídit i levněji. Nebo po starší kolekci x-landera x twin, někde jsem ho i s taškama viděla za 7 nový.
@lemanka Jj, nebo aspoň s vodítkem uprostřed. Není nad to jednoho trpasla lovit po okolí a druhého za ním popovážet ![]()
Díky všem za reakce..
@kotyk u toho x-landeru mi vadí, že rukově ani korbičky nejdou otočit. U EW krom lehkosti nevidím moc kladů, miminka se tam brzy nevejdou a sportovní část bez polohování nožiček prostě nechci, takže ani bazarový by pro mě neměl smysl.Ale hlavní je to/pokud vše dobře dopadne/ že rodit budu v dubnu a pak na zimu je ještě nechci mít ve sportáku, tak budu nejspíš volit ten Adbor a jsem ráda že se stejným nebo podobným kočárkem máte dobrá zkušenosti… ![]()
@pomanova Nechci otravovat, ale pokud můžete poprosím vás o změření vnitřní šířky vložné tašky a pak ještě o změření celé vnitřní šířky kočárku bez vložných tašek? Děkuji předem
@ilonka12 dneska nejsme doma, ale zítra změřím a pošlu vám to ![]()
@pomanova píše:
@ilonka12 dneska nejsme doma, ale zítra změřím a pošlu vám to
Trošku se připomenu, nějak jsme obě na tuto diskuzi pozapoměly ![]()
Nemusíš mi ho měřit, spíš poprosím o osobní zkušenost, do kdy se tam ty dítka bez problémů vejdou aniž by se mačkaly..Porodím v březnu..vejdou se tam pak cca 9 měsíční i s fusaky?