Admini, nepoznáte trolla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35340
24.7.21 22:43
@Pears206 píše:
Teď je otázka kdo by takové odborníky vystudované na komunikaci adekvátně zaplatil :mrgreen: Podle mě se na tom šetří, jako všude.

Evidentne. A podle toho to taky vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35340
24.7.21 22:45

Ale mozna by vic prospelo, kdyby se aspon zabyvali pripominkami diskutujicich, nez vymyslet novinky, o ktere nikdo nestoji, nebo vylozene lezou na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:46

Drive se k internetu urcita inteligencni a socialni skupina nedostala, od toho take diskuse napric internetem vypadala… a dnes?… co diskuse, to perla… driv bylo emimino (babycafe) prinosem, dnes je to magnet na ne moc bystre lidi… ted projizdim dnesni diskuse a nestacim se divit :zed: bud troll nebo dotazy jak od lidi z ustavu (mohu byt tehdy a tehdy tehotna, smim jist led v tehotenstvi, musim posluhovat segre aj…)… fakt se s ti neda nedo udelat?… dle meho staci zakazat anonymni dotazy a myslim, ze by pak lide, nez polozi dotaz, pouzili mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
24.7.21 22:46
@mroe píše:
Evidentne. A podle toho to taky vypada.
:palec: A navíc si už dlouho myslím, že klid a pořádek na webu, příjemné uživatelské prostředí, spokojenost a komfort všech uživatelů, není hlavním cílem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.7.21 22:54
@Pears206 píše: :palec: A navíc si už dlouho myslím, že klid a pořádek na webu, příjemné uživatelské prostředí, spokojenost a komfort všech uživatelů, není hlavním cílem :nevim:

asi tak nejak, naprosto s tebou souhlasim,… a pokud navstevnost upada, sup sem s anonymnim kontroverznim tematem… a kdyz se zacnou uzivatelky ohrazovat, tak se smaze, uzamkne, bagatelizuje trolismus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.7.21 22:58
@Janli píše:
Sebepošahanější téma diskuze může být pravdivý a admin musí být objektivní. Kdyby dávali jen na svoje pocity, tak by tu taky mohli mazat polovinu diskuzí. Že se nejdřív snaží zakladatele prověřit a diskuzi uzavřít až při pochybnostech, to spíš kvituju…

To já si teda v posledním měsíci myslím, že když nesmažou nebo nezamknou vysloveně provokativní témata ihned, tak shodí úroveň webu zase na nižší příčku.
Admini musí mít schopnost kritického myšlení, což nemají, už jsem to viděla vícekrát.
Jaký admin, takový web. Agrofert to určitě nesleduje tak pečlivě a úbytek některých reklam by určitě přežil. Existují i jiné dotace než reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
24.7.21 23:00
@markytka3 píše:
asi tak nejak, naprosto s tebou souhlasim,… a pokud navstevnost upada, sup sem s anonymnim kontroverznim tematem… a kdyz se zacnou uzivatelky ohrazovat, tak se smaze, uzamkne, bagatelizuje trolismus…

Upřímně, trochu si myslím, že některé ty anonymní diskuze jsou účelově založené placeným copy writtery, právě proto, aby tu bylo stále co číst a klikalo se na reklamy. Plus podněty pro další články jinde. Mafra je opravdu mocná a výcuc zdejších diskuzí jsem už několikrát potkala jinde na webu.

Já už jsem dospěla k názoru, že psát sem nemusím. A když píšu, nikdo mi nemůže zaručit, že nejde o trolla. Někdy mě anonymní téma zaujme a píšu tam i když si myslím, že je účelově založené.

Mně taky změnila pohled jedna známá, která se před pár lety ve slabé chvilce těhotenství snažila založit podobný web, komunitní, pro rodiče spíš ze stejného místa bydliště. Vysvětlila mi, co to všechno obnáší, včetně způsobu diskutování a adminování tak, aby se udržela návštěvnost. Vrazila do toho spoustu peněz i času, stejně po půl roce skončila. Fakt mi její přenesená zkušenost hodně rozšířila obzory a posunula vnímání diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
24.7.21 23:03

Navíc vím, že tu teď hodně adminek má čerstvá miminka, nedávno se tím někde pochlubily, že mají před porodem. Přeji jim to a všem hodně zdraví :kytka: Ale není to ideální období, aby měly čas a prostor adminovat takový web. Myšlenky mají úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.7.21 00:15

@Pears206 Aha, tak to naprosto chápu. Taky bych nemohla odvádět kvalitní práci v době, kdy jsem měla doma čerstvé mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17296
25.7.21 05:10
@Pears206 píše:
A ještě musíte vzít v úvahu, že určitý trolling, hádky v diskuzích zvyšují adrenalin a čtivost celého webu, tím i klikání na reklamy. A to je to, co emimino živí.
Admini plní zakázku vlastníka. Mají určitý manuál, jak to tu vést. I kdyby s tím bytostně nesouhlasili, musí plnit to, co mají ve smlouvě. A tím vlastníkem je mocné masmedium.

A ještě k tomu vlastněné naším premiérem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.7.21 05:34

Nechcete si radši zapolitikařit? Pořád lepší než trollení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
25.7.21 06:30

Problém je, že to by admini nedělali poslední dobou nic jinýho než zamykali diskuse. Když pominu evidentně jasný diskuse, tak se nám tu rozšířil takový nešvar typu: „Cože? Ty dáváš do hrachové kaše česnek? Admin! Je to troll.“ Prostě začíná se to slovo objevovat v každé diskusi, kde se vyjeví nějaká odlišnost od mé domácnosti, života či mých reakcí. Já chtěl v dětství zoufale panenku Baby Born. Kdyby moje máti o tom tehdy založila diskusi, tak nevím jak by uspěla.

A co se týče toho, že si sem úchylové chodí leštit. Ono to má dvě strany. Já vím, že to sem nepatří a snižuje to úroveň, ale já si furt myslím, že když tady založí téma, pár lidí s nima bude komunikovat, on si přeleští, a pak ho to přestane bavit, že je to stokrát lepší, než kdyby šel a konal, protože se toho momentálního návalu nedokázal zbavit. Ale možná je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.7.21 06:40
@eva valoi píše:
@Pears206 Aha, tak to naprosto chápu. Taky bych nemohla odvádět kvalitní práci v době, kdy jsem měla doma čerstvé mimino.

Nedávno se v jedné diskuzi admini přiznali, že napomenutí určité uzivatelce za nevhodné příspěvky udělili jen na základě četného hlášení jiných uživatelů a celou diskuzi nečetli :pocitac: Uživatelka sice z mého pohledu mírně přestřelila, ale zůstávají tu bez odezvy horší příspěvky ve srovnání s tím, co tam bylo.

Další den své rozhodnutí přehodnotili 8o Toto není kvalitně odvedená práce. Admin by měl znát uživatelské prostředí, ve kterém pracuje a měl by odborně rozumět komunikaci, masmédiím, žurnalistice. Měl by podle mě mít vzdělání, které umožňuje vhled do těchto oborů. Je to odborná práce srovnatelná s jinými, které se vyžadují určité vzdělání a nemůže ji jako brigádu dělat kde kdo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.7.21 06:54
@Pears206 píše:
Nedávno se v jedné diskuzi admini přiznali, že napomenutí určité uzivatelce za nevhodné příspěvky udělili jen na základě četného hlášení jiných uživatelů a celou diskuzi nečetli :pocitac: Uživatelka sice z mého pohledu mírně přestřelila, ale zůstávají tu bez odezvy horší příspěvky ve srovnání s tím, co tam bylo.Další den své rozhodnutí přehodnotili 8o Toto není kvalitně odvedená práce. Admin by měl znát uživatelské prostředí, ve kterém pracuje a měl by odborně rozumět komunikaci, masmédiím, žurnalistice. Měl by podle mě mít vzdělání, které umožňuje vhled do těchto oborů. Je to odborná práce srovnatelná s jinými, které se vyžadují určité vzdělání a nemůže ji jako brigádu dělat kde kdo :zed:

Nevím proč, ale vždy když se tu objevíš dostanu neodolatelnou chuť na hrušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.7.21 06:56
@Božislava píše:
Nevím proč, ale vždy když se tu objevíš dostanu neodolatelnou chuť na hrušku.
:lol: :mrgreen: Tak si dej, některé odrůdy už pomalu dozrávají, na jiné si musíš ještě počkat :P Dobrou chuť :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová