Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
A pořád přibývají.holt musí se admini vzbudit. @admin halooo budíček, máte tu práci
Vánoce přece. ![]()
@MartinaIrena asi maj svátek a v práci nejsou. Tipuji zítra ráno ze se objeví ![]()
@Semtex píše:
@MartinaIrena asi maj svátek a v práci nejsou. Tipuji zítra ráno ze se objeví
včera odpoledne tu někdo z nich byl
@vokishka píše:
včera odpoledne tu někdo z nich byl
Já jsem si před chvilkou všimla, ze i do jiné diskuze psali /kolotoč 22/, tak na tom fakt dělají ![]()
No tady je to uplne běžné ze admini nic nerobi i mimo svatek… takze to tu bude jeste dlouho
To se to tu někdo pokusil zahltit a shodit ale teď už to vypadá, že to vychytali.
@Tarjei píše:
To se to tu někdo pokusil zahltit a shodit ale teď už to vypadá, že to vychytali.
vždyt tady ty diskuse pořád jsou
Dobré ráno,
ďakujem všetkým za upozornenie a hlásenia. Mazala som tu tu teraz asi 2 hodiny vkuse.. myslím, že by to už malo byť všetko. Pokiaľ nie, tak mi to prosím ešte nahláste, ale všetky účty som už zablokovala.
Kristína
Tak já se přidám s troškou do klína, protože adminuju na fóru o mobilech, moderoval jsem s kolegy fórum o počítačích a tak. U nás to fungovalo tak, že moderatorů bylo čtyři až šest. Někdo zlobil, zlobivce řešíme v sekci Interna, kam běžní uživatelé nemají přístup. Tam každý navrhne druh trestu, skvělá věc je třeba Schvalování, kdy moderátor vidí příspěvek zlobivce předem, a pokud je vulgární, útočí na ostatní uživatele, nepustí se to do etéru.
Další stupeň je Poslední varování, takový zlobivec to má jako vy hodnosti podle množství příspěvků. Ještě jeden přestupek a dostává BAN. Někdy dočasný, jindy trvalý. Pokud je to obzvláště vypečený ptáček, který zlobí napříč sekcemi fóra (počítače, auta, mobily, peníze), dostane BAN všude.
Spammery z ciziny rovnou deaktivujeme podle IP adresy. Jeden bývalý moderátor postoval obrázek rozřezané Otýlie Vránské v kufru, takže los banános.
Některým hrábne, některým moderací stoupne ego a jsou velmi arogantní. Já jsem třeba zastáncem umírněnějšího proudu, u nás je zakázáno vulgarismy, spam, urážky ostatních uživatelů. Bonzovací tlačítko jsem nepoužil ani jednou, ani jako běžný uživatel, ani jako mod/admin. U nás není tolik příspěvků jako tady, takže nevím, kolik adminů by muselo Emimino mít. Vlastně vzhledem k tomu, kolik je tady témat, tak těch úchylů, cvoků a podivínů je tady překvapivě málo, a i celkem dobrá štábní kultura tady je.
Některá fóra jsou hrozně přísná, dáte třeba příspěvek do špatného tématu, nedodržíte pravidla při pokládání dotazu a už máte napomenutí. V zahraničí za drobné prohřešky hned banují, což zčásti chápu (přísnost, protože za chvilku by tam měli binec aneb když povolíte uzdu, můžou vám zvlčet), zčásti ale ne, protože pokud někdo napíše něco někam blbě, tak se to přesune do správného tématu, trocha vlídnosti nezaškodí.
Musím si ale rýpnout, to zachrápání adminů tady byl kolosální průšvih. Jasně, nikdo nesedí u compu 24/7, ale i na Štědrý den a o svatcích u nás mrkne, jestli není nějaký zlobivec. Zvláštní. Na fórum velikosti Emimina by to chtělo minimálně 15 lidí, nevěřím, že se to dá táhnout v pěti, a že vždycky má někdo čas z těch pěti lidí čas.
Dobrý den.
Adminské služby provádíme průběžně po celý rok. Jsou zajištěny zhruba 18 hodin denně… noční zatím nesloužíme, i vy chodíte spát a zdejší život utichá ![]()
Pravdou je, že na Štědrý den jsme letos, i vzhledem k místní poklidné sváteční a vánoční atmosféře, službu proškrtly a všechny jsme si užily Vánoce s rodinami. Hned včera, tedy na 2. svátek vánoční už jsme tu pro vás byly. Kolegyně Kristýna adminovala a všechny spamy promazala…
Nyní už tu s vámi opět jsme, přestože jsou Vánoce.
Spameři snad už taky budou slavit konec roku a dají nám všem pokoj.
MOC děkuji všem za shovívavost a pochopení ![]()
Hezké svátečná dny.
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Adminské služby provádíme průběžně po celý rok. Jsou zajištěny zhruba 18 hodin denně… noční zatím nesloužíme, i vy chodíte spát a zdejší život utichá
Pravdou je, že na Štědrý den jsme letos, i vzhledem k místní poklidné sváteční a vánoční atmosféře, službu proškrtly a všechny jsme si užily Vánoce s rodinami. Hned včera, tedy na 2. svátek vánoční už jsme tu pro vás byly. Kolegyně Kristýna adminovala a všechny spamy promazala…
Nyní už tu s vámi opět jsme, přestože jsou Vánoce.
Spameři snad už taky budou slavit konec roku a dají nám všem pokoj.
MOC děkuji všem za shovívavost a pochopení
Hezké svátečná dny.
Petra
Předpokládám, že budou slavit konec roku a naopak se rozšoupnou ![]()
@jita22 píše:
Předpokládám, že budou slavit konec roku a naopak se rozšoupnou
přesně tak, spameři moc dobře ví, že tady admin o svátcích a víkendech a v noci nefunguje, a mají v té době rej,
jsou si moc dobře vědomi, že je v těchto dobách nikdo nezabanuje