Admini, nepoznáte trolla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20855
27.12.22 15:13

Dobrý den.

@stinga píše:
přesně tak, spameři moc dobře ví, že tady admin o svátcích a víkendech a v noci nefunguje, a mají v té době rej,
jsou si moc dobře vědomi, že je v těchto dobách nikdo nezabanuje

Dovolím si vás opravit… Admin tady funguje. 364 dní v roce. Jak jsem psala, na Štědrý den jsme si dovolily udělat komplet volno. Což je jediný den, kdy adminské služby neprobíhají… :think:

Musím říct, že mě za celý tým adminek (a vůbec celého týmu redakce eMimina) mrzí tyhle průpovídky. Opravdu jsme tu totiž s vámi prakticky nepřetržitě a po celý rok se snažíme, abyste se tu vy, naši uživatelé, cítili dobře… :think: :,(

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
27.12.22 15:26
@admin píše:
Dobrý den.

Dovolím si vás opravit… Admin tady funguje. 364 dní v roce. Jak jsem psala, na Štědrý den jsme si dovolily udělat komplet volno. Což je jediný den, kdy adminské služby neprobíhají… :think:

Musím říct, že mě za celý tým adminek (a vůbec celého týmu redakce eMimina) mrzí tyhle průpovídky. Opravdu jsme tu totiž s vámi prakticky nepřetržitě a po celý rok se snažíme, abyste se tu vy, naši uživatelé, cítili dobře… :think: :,(

Petra

Petro, jestli se můžu zeptat, máte nějakou reakční dobu? Např. jestli byste měli reagovat do nějaké doby od nahlášení/požadavku?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
27.12.22 15:30
@admin píše:
Dobrý den.

Petra

no, já nevím, jaké máte samozřejmě smlouvy a jak to máte placené, :nevim:
ale není pravda, že jste tady 364 dní v roce, když sem nějaký úchyl dá něco nevhodného nebo nějaká reklama v pátek večer, tak to vždy zmizí až v pondělí v průběhu rána, a oni to moc dobře vědí, a proto sem ty reklamy a úchylárny cpou vždy pozdě večer nebo přes víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 16:01
@admin píše:
Dobrý den.

Petra

Včera tu byl opět úchyl, který postoval nahé fotky dámského rozkroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 16:01
@stinga píše:
ale není pravda, že jste tady 364 dní v roce, když sem nějaký úchyl dá něco nevhodného nebo nějaká reklama v pátek večer, tak to vždy zmizí až v pondělí v průběhu rána, a oni to moc dobře vědí, a proto sem ty reklamy a úchylárny cpou vždy pozdě večer nebo přes víkend
Že jo. Viz ten úchyl s nahými fotkami.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11696
27.12.22 16:49
@topazio píše:

Já to nebyl. Na druhou stranu souhlas, ta reakční doba by mohla být rychlejší. Ale zrovna u toho spammera, který postoval Viagru to holkám nezavidim. Pamatuju si případ, kdy na našem fóru nějaký bot zaspammoval různé sekce fóra. A teď je musíte projet a bylo jich fakt moc a všechno vykošoval. Takže jsem to hodil na kolegy :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.12.22 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.12.22 17:05
@topazio píše:

No, a také jsme zasáhly… :think:

;)
:mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
27.12.22 17:07
@stinga píše:
ale není pravda, že jste tady 364 dní v roce, když sem nějaký úchyl dá něco nevhodného nebo nějaká reklama v pátek večer, tak to vždy zmizí až v pondělí v průběhu rána, a oni to moc dobře vědí, a proto sem ty reklamy a úchylárny cpou vždy pozdě večer nebo přes víkend
…pardon, ale: Poučte mne, jak tu ne/jsme… ;)
Jsme tu, jak říkám: 364 dní v roce. Od pondělí do neděle… Zhruba 18 hodin denně tu jsme…

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 17:20
@Ploskutáček píše:
Já to nebyl. Na druhou stranu souhlas, ta reakční doba by mohla být rychlejší. Ale zrovna u toho spammera, který postoval Viagru to holkám nezavidim. Pamatuju si případ, kdy na našem fóru nějaký bot zaspammoval různé sekce fóra. A teď je musíte projet a bylo jich fakt moc a všechno vykošoval. Takže jsem to hodil na kolegy :mrgreen:Příspěvek upraven 27.12.22 v 17:12

Fotka byla k :poblion:. Pro všechny zde. Postoval neumytý rozkrok s vřídkem a zarostlý jak prales.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11696
27.12.22 17:25
@topazio píše:
Fotka byla k :poblion:. Pro všechny zde. Postoval neumytý rozkrok s vřídkem a zarostlý jak prales.

Až tak? Tak to je drsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
27.12.22 17:28

@admin můžete kouknout sem? Volali jsme vás odpoledne
 https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.12.22 17:30
@Ploskutáček píše:
Až tak? Tak to je drsný…
Říkám si jestli ta fotka nebyla fotomontáž. Zadek na fotce byl chlupatý jak u chlapa.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11300
27.12.22 18:11
@admin píše: …pardon, ale: Poučte mne, jak tu ne/jsme… ;)
Jsme tu, jak říkám: 364 dní v roce. Od pondělí do neděle… Zhruba 18 hodin denně tu jsme…Petra

A taky odpovídáte koukám jen na to, co se vám hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
27.12.22 18:29
@jita22 píše:
A taky odpovídáte koukám jen na to, co se vám hodí…

přesně, ale blbky jsme my, ony jsou tu přece pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
27.12.22 18:34
@vokishka píše:
@admin můžete kouknout sem? Volali jsme vás odpoledne
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… 10.09 337042#postId54337042

v 10.09 byl dotaz na @admin, který je tu 18 hodin denně, a do 18.33 stále není zodpovězený :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová