Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den.
@stinga píše:
přesně tak, spameři moc dobře ví, že tady admin o svátcích a víkendech a v noci nefunguje, a mají v té době rej,
jsou si moc dobře vědomi, že je v těchto dobách nikdo nezabanuje
Dovolím si vás opravit… Admin tady funguje. 364 dní v roce. Jak jsem psala, na Štědrý den jsme si dovolily udělat komplet volno. Což je jediný den, kdy adminské služby neprobíhají… ![]()
Musím říct, že mě za celý tým adminek (a vůbec celého týmu redakce eMimina) mrzí tyhle průpovídky. Opravdu jsme tu totiž s vámi prakticky nepřetržitě a po celý rok se snažíme, abyste se tu vy, naši uživatelé, cítili dobře…
![]()
Petra
@admin píše:
Dobrý den.Dovolím si vás opravit… Admin tady funguje. 364 dní v roce. Jak jsem psala, na Štědrý den jsme si dovolily udělat komplet volno. Což je jediný den, kdy adminské služby neprobíhají…
Musím říct, že mě za celý tým adminek (a vůbec celého týmu redakce eMimina) mrzí tyhle průpovídky. Opravdu jsme tu totiž s vámi prakticky nepřetržitě a po celý rok se snažíme, abyste se tu vy, naši uživatelé, cítili dobře…
Petra![]()
Petro, jestli se můžu zeptat, máte nějakou reakční dobu? Např. jestli byste měli reagovat do nějaké doby od nahlášení/požadavku?
Děkuji za odpověď.
@admin píše:
Dobrý den.Dovolím si vás opravit… Admin tady funguje. 364 dní v roce. Jak jsem psala, na Štědrý den jsme si dovolily udělat komplet volno. Což je jediný den, kdy adminské služby neprobíhají…
Petra![]()
no, já nevím, jaké máte samozřejmě smlouvy a jak to máte placené, ![]()
ale není pravda, že jste tady 364 dní v roce, když sem nějaký úchyl dá něco nevhodného nebo nějaká reklama v pátek večer, tak to vždy zmizí až v pondělí v průběhu rána, a oni to moc dobře vědí, a proto sem ty reklamy a úchylárny cpou vždy pozdě večer nebo přes víkend
@admin píše:
Petra![]()
Včera tu byl opět úchyl, který postoval nahé fotky dámského rozkroku.
@stinga píše:Že jo. Viz ten úchyl s nahými fotkami.
no, já nevím, jaké máte samozřejmě smlouvy a jak to máte placené,
ale není pravda, že jste tady 364 dní v roce, když sem nějaký úchyl dá něco nevhodného nebo nějaká reklama v pátek večer, tak to vždy zmizí až v pondělí v průběhu rána, a oni to moc dobře vědí, a proto sem ty reklamy a úchylárny cpou vždy pozdě večer nebo přes víkend
@topazio píše:
Já to nebyl. Na druhou stranu souhlas, ta reakční doba by mohla být rychlejší. Ale zrovna u toho spammera, který postoval Viagru to holkám nezavidim. Pamatuju si případ, kdy na našem fóru nějaký bot zaspammoval různé sekce fóra. A teď je musíte projet a bylo jich fakt moc a všechno vykošoval. Takže jsem to hodil na kolegy ![]()
Příspěvek upraven 27.12.22 v 17:12
@topazio píše:
No, a také jsme zasáhly… ![]()
Petra
@stinga píše:…pardon, ale: Poučte mne, jak tu ne/jsme…
no, já nevím, jaké máte samozřejmě smlouvy a jak to máte placené,
Petra
@Ploskutáček píše:
Já to nebyl. Na druhou stranu souhlas, ta reakční doba by mohla být rychlejší. Ale zrovna u toho spammera, který postoval Viagru to holkám nezavidim. Pamatuju si případ, kdy na našem fóru nějaký bot zaspammoval různé sekce fóra. A teď je musíte projet a bylo jich fakt moc a všechno vykošoval. Takže jsem to hodil na kolegyPříspěvek upraven 27.12.22 v 17:12
Fotka byla k
. Pro všechny zde. Postoval neumytý rozkrok s vřídkem a zarostlý jak prales.
@topazio píše:
Fotka byla k. Pro všechny zde. Postoval neumytý rozkrok s vřídkem a zarostlý jak prales.
Až tak? Tak to je drsný…
@admin můžete kouknout sem? Volali jsme vás odpoledne
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…
@Ploskutáček píše:Říkám si jestli ta fotka nebyla fotomontáž. Zadek na fotce byl chlupatý jak u chlapa.
Až tak? Tak to je drsný…
@admin píše: …pardon, ale: Poučte mne, jak tu ne/jsme…
Jsme tu, jak říkám: 364 dní v roce. Od pondělí do neděle… Zhruba 18 hodin denně tu jsme…Petra
A taky odpovídáte koukám jen na to, co se vám hodí…
@jita22 píše:
A taky odpovídáte koukám jen na to, co se vám hodí…
přesně, ale blbky jsme my, ony jsou tu přece pořád
@vokishka píše:
@admin můžete kouknout sem? Volali jsme vás odpoledne
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… 10.09 337042#postId54337042
v 10.09 byl dotaz na @admin, který je tu 18 hodin denně, a do 18.33 stále není zodpovězený
![]()