Admini, nepoznáte trolla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35350
25.7.21 08:23
@Pears206 píše:
Nedávno se v jedné diskuzi admini přiznali, že napomenutí určité uzivatelce za nevhodné příspěvky udělili jen na základě četného hlášení jiných uživatelů a celou diskuzi nečetli :pocitac: Uživatelka sice z mého pohledu mírně přestřelila, ale zůstávají tu bez odezvy horší příspěvky ve srovnání s tím, co tam bylo.Další den své rozhodnutí přehodnotili 8o Toto není kvalitně odvedená práce. Admin by měl znát uživatelské prostředí, ve kterém pracuje a měl by odborně rozumět komunikaci, masmédiím, žurnalistice. Měl by podle mě mít vzdělání, které umožňuje vhled do těchto oborů. Je to odborná práce srovnatelná s jinými, které se vyžadují určité vzdělání a nemůže ji jako brigádu dělat kde kdo :zed:

Mam dve podobne zkusenosti, vcetne toho, ze se admini pak museli domlouvat a situaci menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.7.21 09:21
@mroe píše:
Mam dve podobne zkusenosti, vcetne toho, ze se admini pak museli domlouvat a situaci menit.

Už jsem se adminů několikrát ptala, k čemu tu jsou a za co jsou placení ti slavní patroni :nevim: Bez odezvy.
Nečekám od nich odhalování trollů, ale myslela jsem si, že každý bude mít svoji sekci diskuzí a v ní udržovat pořádek, svým způsobem klid, mírnit vyhrocené diskuze.

Jenže toto taky nemůže dělat běžný uživatel, ale člověk, který je opět vystudovaný nebo aspoň vycvičený v komunikaci.

Občas někde zahlédnu u ikonky „p“ ale nikdy jsem neviděla patrona se v něčem angažovat.

To jen odbočení, opravdu nečekám, že budou odhalovat trolly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35350
25.7.21 09:24
@Pears206 píše:
Už jsem se adminů několikrát ptala, k čemu tu jsou a za co jsou placení ti slavní patroni :nevim: Bez odezvy.
Nečekám od nich odhalování trollů, ale myslela jsem si, že každý bude mít svoji sekci diskuzí a v ní udržovat pořádek, svým způsobem klid, mírnit vyhrocené diskuze.

Jenže toto taky nemůže dělat běžný uživatel, ale člověk, který je opět vystudovaný nebo aspoň vycvičený v komunikaci.

Občas někde zahlédnu u ikonky „p“ ale nikdy jsem neviděla patrona se v něčem angažovat.

Ja uz to vlastne taky necekam, casto je moje intuice lepsi nez jejich. A snad by se i dalo rict, ze mam lepsi prehled. :mrgreen: Coz je spis k placi nez k smichu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.7.21 09:28
@mroe píše:
Ja uz to vlastne taky necekam, casto je moje intuice lepsi nez jejich. A snad by se i dalo rict, ze mam lepsi prehled. :mrgreen: Coz je spis k placi nez k smichu :,(

Tím, že nebudou odhalovat trolly, jsem myslela ty patrony ;) Admin by měl použít všechny dostupné prostředky k eliminaci těchto jevů. Chápu ale, že jsou ty prostředky omezené.

A ano, máš pravdu. Většina stálých uživatelů má lepší přehled o problematice zde a lepší intuici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
25.7.21 10:25
@eva valoi píše:
Chci se vás, admini, zeptat ohledně vašich příspěvků pod evidentně úchylnou diskuzí…
Píšete, že nemůžete vědět, zda se jedná o trolla, protože účet je založen pod věrohodným emailem atd. Cituji, vkládám: "Dobrý den.

Bohužel nedokážu posoudit, zda se skutečně jedná o trolla :nevim: Jde o nově založeného uživatele s věrohodnou e-mailovou adresou a profil nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o trolla… :nevim:

Profil dávám ke sledování, aby se v případě, ze o trolla skutečně jde, zabránilo většímu trollení…

Hezký den!

Petra"
Moje dotazy:
Proč si nově založený uživatel zakládá hned první diskuzi anonymně??
A nezlobte se, ale tohle je natolik úchylné téma, kde si nějaký pedofilní sadista leští víte co.. Jestli mám jistotu? Skoro jo.
Píšete, že vy jistotu nemáte. Ale proč tedy nový uživatel a hned anonymně? Už to samo o sobě o něčem vypovídá.
V poslední době se to tady podobnými anonymními diskuzemi jenom hemží.
Děkuji za pozornost. Ráda sem chodím, ale tohle tu dost snižuje úroveň.

Přesně, já jsem už neměla čas psát, ale chtěla jsem adminům k tomu jejich „nepoznání trolla“ napsat svoje.

Tohle byl tak jasně poznatelný úchyl.

Úchyl, kterého rajcuje bití malých dětí.

Z toho mi je na :poblion:, pedofilní sadisty bych tu fakt nepodporovala, pokud bych tohle jako admin nepoznala nepoznala na první dobrou, zvažovala bych, zda funkci nepověsit na hřebík a jestli se nebavit jiným koníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 11:08
@Pears206 píše:

Třeba Káťa19, ta funguje jako patron výborně. Objeví se prakticky v každé diskuzi o kočárcích, sedačkách apod.

• Citovat
  • Upravit
44198
25.7.21 11:14
@Janli píše:
Třeba Káťa19, ta funguje jako patron výborně. Objeví se prakticky v každé diskuzi o kočárcích, sedačkách apod.
@Janli píše:
Třeba Káťa19, ta funguje jako patron výborně. Objeví se prakticky v každé diskuzi o kočárcích, sedačkách apod.

Jenže to zrovna nejsou diskuze, kde by se řešily nějaké vypjaté situace ohledně rozdílných názorů na kontroverzní témata 8)
Právě tyto diskuze by potřebovaly mírné moderování a občasný zásah patrona/admina mnohem víc a častěji než nějaké diskuze o kočárcích a, sedačkách. Tam jde hlavně o vyhledávání informací a recenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 11:20
@Pears206 píše:
Jenže to zrovna nejsou diskuze, kde by se řešily nějaké vypjaté situace ohledně rozdílných názorů na kontroverzní témata 8)
Právě tyto diskuze by potřebovaly mírné moderování a občasný zásah patrona/admina mnohem víc a častěji než nějaké diskuze o kočárcích a, sedačkách. Tam jde hlavně o vyhledávání informací a recenzí.

To by bylo stejně k prdu. Z patronů si nikdo těžkou hlavu dělat nebude, protože tady o jejich funkci skoro nikdo neví a můžeš tu diskutující okřikovat jak chceš, dokud nezasáhne admin, tak je jim všechno jedno.

• Citovat
  • Upravit
6161
25.7.21 11:23
@Janli píše:
To by bylo stejně k prdu. Z patronů si nikdo těžkou hlavu dělat nebude, protože tady o jejich funkci skoro nikdo neví a můžeš tu diskutující okřikovat jak chceš, dokud nezasáhne admin, tak je jim všechno jedno.

Takova Roznova vyfakovala i adminy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 11:30
@Oli.Lyon píše:
Takova Roznova vyfakovala i adminy. :lol:
:mrgreen: jo, tak to byl hardcore… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20855
25.7.21 12:08

Dobrý den,
pročetla jsem celou diskuzi a všechny vaše postřehy. Chápu, že situace některé z vás pobouřila. Věřte, že není vždy snadné ani možné jednoznačně určit, zda se jedná pouze o podivínský dotaz (který ale zakladatel myslí vážně a očekává odpověď), nebo o trolla.
I ve zmíněné diskuzi ze včera se našli tací, kteří na dotaz odpověděli. Jak již bylo zmíněno, nelze jednat jen na základě nějakého našeho pocitu, pokud se nám osobně něco nelíbí. K diskuzím přistupujeme individuálně a snažíme se každou posoudit co nejvíce objektivně. Naším cílem je, aby se tu všem uživatelům příjemně diskutovalo a panovala tu klidná atmosféra. Co se týče diskuze ze včera, byla umačena a uživatele sledujeme.

Děkuji za pochopení.
Přeji hezký zbytek víkendu. :kytka:

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13229
26.12.22 07:46

Urychlené řešení situace

@admin Zdravím adminky!
Prosím o promptni řešení ohledně nicků zakládajících reklamní příspěvky. Je to nesmírně obtěžující. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.12.22 07:51
@Magical-eyes píše:
@admin Zdravím adminky!
Prosím o promptni řešení ohledně nicků zakládajících reklamní příspěvky. Je to nesmírně obtěžující. Děkuju.

Jo. Někdo jim to tady heknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.22 08:27
@Kelsey píše:
Jo. Někdo jim to tady heknul.

Masakr to ráno otevřít. 3 stránky nesmyslů :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20909
26.12.22 08:35
@martina.se píše:
Masakr to ráno otevřít. 3 stránky nesmyslů :mrgreen: :lol:

A pořád přibývají. :mrgreen: holt musí se admini vzbudit. @admin halooo budíček, máte tu práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová