Administrativní pracovník - vstupní lékařská prohlídka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.16 19:04
@mroe píše:
Patri to k beznemu orientacnimu vysetreni.To bys mohla to same rict i o odberu mci a krve.

Však to taky nechápu. Chápala bych třeba vyšetření zraku.. jinak to pro mě opravdu postrádá logiku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.16 19:21

Před více jak 20-ti lety mi jeden lékař dělal vstupní prohlídku a o 2 měsíce později lékařské vyšetření na řidičák tak, že se na mne podíval, napsal tlak 120/80 aniž by mi ho změřil a šla jsem. Nějaké drobné zdravotní problémy jsem měla, ale neřešil to.

Prsa mi vyšetřovala obvodní při preventivních prohlídkách, po změně lékaře na preventivní nechodím, neb můj praktik říká, že mne stejně hlídají jinde, takže není potřeba.

Pokud se stydíš, tak si řekni, že tě stejně uvidí 1×.

Někteří dělají prohlídku poctivě, jiní… Známá měla kardiostimulátor a nějaká omezení + otevřenou ránu, která nebyla vidět a 2× prošla vstupní prohlídkou. Když šla na třetí vstupní prohlídku, tak ta lékařka se zděsila, že ji dovolili pracovat v potravinářství (ona o rizicích nevěděla, měla tu ránu 20 let od dětství) a měla o ní psané v kartě.

• Citovat
  • Upravit
10461
13.12.16 13:52
@Anonymní píše:
Můžete mi prosím napsat, co mám očekávat na vstupní lékařské prohlídce?

Minulý týden jsem byla při návratu do zaměstnání z RD a proběhlo toto: vyšetření zraku (čtení z tabule), měření tlaku, poslech srdce, prohmatání břicha. Když jsem do zaměstnání nastupovala před 5 lety, tak dělala ještě test z moči s tím, že ho můžu odmítnout. Pak ještě otázky na to, jak se celkově cítím, jestli piju, kouřím, fetuju :mrgreen: Jinak v obou případech chtěli výpis z karty od praktika. Během vyšetření jsem byla oblečení, jen jsem si vyhrnula tričko.
Mmch, výpis z karty od praktika jsem měla pěkně starý, už jsem tam přes dva roky nebyla, sestra u praktika říkala, že to bude problém, že mě závodní dr. pošle zpátky, ale vůbec žádný zádrhel se neobjevil. Dokonce ani nijak nereagovala na to, že tam nemám zaznamenaný ani jeden porod (přitom když se člověk vrací z mateřské, je jasné, že asi aspoň jeden proběhl :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101956
13.12.16 14:06

@Hoa Mai Tak porod nema s beznym zdravotnim stavem moc spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.12.16 16:23

@j.a.n.i1 To nemá, no. Leda nepřímo - třeba kvůli následným bolestem zad nebo migrénám. Mě to pobavilo proto, že spolu s informací, že jsem měla v létě 2014 angínu, to je jediná informace zdravotního charakteru o mě za poslední 4 roky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat