Adopce synovce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35531
24.10.24 13:56
@Racochejl88 píše: Více

Běžte na ten ospod. Adopce je úplný nesmysl. A počítej s tím, že vám už dítě zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 13:57

Existuje plná moc. Objednat syna k lékaři můžeš klidně i ty, fakt se tě po telefonu nikdo nebude ptát, jestli jsi jeho matka :nevim: A opět, u vyšetření, kde je potřeba souhlas rodičů, ho to necháte podepsat, ne?
Mě se totiž trošku zdá, že on se snaží pouze vyvázat z povinností, což je v přímém rozporu proti „snaží se postavit znovu na nohy“. Kdyby to tak bylo, nebyl by problém cokoli vykomunikovat. Třeba že kluk bude 100 % času u vás, ale určité věci prostě s ním musí zařídit on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.10.24 13:57

Já nikoho nesoudím, na to jsi přišla jak? Já ti tady vysvětluju, že adopce nepůjde a jaká forma péče o dítě bude možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
24.10.24 13:58

Klid :hug: tady je přes net každý mistr světa. Jdi i s manželem na OSPOD a běžte se poradit tam. Manžel bude mít jako dítěte příbuzný velkou šanci ke svěření, navíc když má partnerku, to jest tebe a pečuje doufám řádně o své vlastní děti. Je mi sympatické že chcete pomoct chlapci, ale jeho otci nepomůžete pokud sám nebude chtít, je dospělý, tam bych síly nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
24.10.24 13:59
@stinga píše: Více

Nechá se ustanovit jako opatrovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
24.10.24 14:00

Spíš si doma s mužem rozmyslete, jestli chcete synovce natrvalo a jste ochotni za něj převzít celou zodpovědnost a napořád, nebo jestli je cílem švagra stabilizovat a „donutit“ ho se starat…protože to jsou dvě hodně rozdílné věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
24.10.24 14:01
@lucad77 píše: Více

Ne, to fakt nebudou :roll:

Proto píšu, že ta konkrétní instituce, se kterou bude potřeba něco ohledně dítěte řešit, jim vždy sdělí, co od nich pro tu danou situaci potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.10.24 14:02

Takže, týden je úplně pryč… Pak přijede, ale stejně doma není. Chodí za zábavou, ženskýma, denně chlastá. Když už se tu zdrží, tak je s malý pár hodin.. už to chápete? K doktorce nezavolá.. neobjedna ho na nutná vyřešení… Po měsíci, jsem ho dokonalá aby si domluvil schůzku ve škole a to ještě nevím zda tam dojde… Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 14:03

A jak ho přinutíte zajít na ten soud a vzdát se otcovství, přepsat tam jeho bratra? :think: A jak tím pomůžete konkrétně JEMU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
24.10.24 14:04

Nikdo tě tady nesoudí, tak přestaň dělat hysterku.

To, co vymýšlíte, je nesmysl a ano, zbytečně byste tím věci zkomplikovali… a je zbytečné tady vztekle dupat nožičkama.

Rady jsi dostala naprosto přesné - dojdi na OSPOD, ideálně i s otcem, a tam ti jasně řeknou, jaké máte možnosti a která z nich bude pro váš konkrétní případ nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.10.24 14:05

Zakladatelka tu teda dostala slušně naloženo, přitom z toho dotazu je zřejmé, že neví, jak postupovat, a má strach, aby jim dítě nevzali, protože u soudu se ukáže, že otec není schopen se o něj starat. Chlapečka mají rádi a chtějí se o něj starat. Po popisu chování otce je také jasné, proč tu péči řeší. Potřebuje řešit školu (třídní schůzky, výlety, švp), družinu, lékaře, případné úrazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
24.10.24 14:06

No tak je vám snad jasný, že ten si život do pořádku nedá a dítě vám zůstane. Navíc s adopcí musí souhlasit i matka. Běžte formou osvojení, poručnictví apod. Na ospodu vám poradí co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
24.10.24 14:11
@ally123 píše: Více

Nikdo ji tu nenakládá. Jen se jí snažíme vysvětlit, že je adopce nesmysl a jsou i jiné cesty.
To, že se chtějí o chlapečka starat je velmi šlechetné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.10.24 14:16

Hysterka.. :lol: :lol: jo.. já slušně prosím o pomoct většina z vás se zvědavé vyptává.. někdo, že chce pomoct a mít více informací, protože to není jednoduchá situace. Někdo aby byl hned jedovatý.. a dělá že mě mrchu, která bůhví co.
Upřímně, mě je u zadní části těla, jestli se nějak srovná a dá si život do pořádku. To je jen na něm. Mě jde hlavně o malého! Na soud půjde, se vším souhlasí, matka taky.. jestli to jde jinak, super. Stačilo mi to napsat. Protože já to nevím..proto jsem sem napsala.
Děkuji těm, kteří se snažili pomoct a byli milý. Vážím si každé upřímné rady. Zajdu na Ospod. Přeji Vám krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 14:18

Nikdo do tebe nerýpal, spíš jsi asi trochu přecitlivělá. A sama jsi několikrát psala, že vám šlo o to, aby se on srovnal a jednou se o dítě dokázal starat, což jsi teď popřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný