Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Za mě v pořadí od nejhezčího Adriana - Tamara - Darina. Na Adrianku jde spousta variací a i pro dospělou ženu je to hezké jméno. Tamara je neobvyklé jméno, možná trochu tvrdé, ale nic proti němu nemám. Darina se mi moc nelíbí, přijde mi to jako spíš jméno pro psa (bez urážky samozřejmě
)
Potřebovala bych znát příjemní, abych si to spojila. Všechna jména jsou dost jadrná, takže pokud je v příjmení nějaké r nebo tvrdé souhlásky, bude to prostě znít tvrdě. Ale tolik teorie, určitě jste vybírali jméno s ohledem na příjmení.
Tamara je docela pěkné ale vždy si vybavím tu ošklivku od Kluse
příjmení?
Bez příjmení nedokážu adekvátně posoudit, všechna jména jsou pěkná, neotřelá ![]()
Tamara
Adriana na mě zní moc jako z nějaké pohádky pro děti, něco jako Ariella. A Darina je hrozné, jako nadávka.
@Emilie @Doe_Jane @Sova Klára holky, příjmení je sice měkké, ale to u nás při výběru nerozhoduje, já myslím, že stejně bude víc jak polovinu života vdaná a příjmení si nevybere ![]()
Adriana, měla jsem jí u obou dětí, mám dva kluky
Nicméně mě překvapuje kolik jich teď je, znám jich hned několik malých ![]()
@Anonymní píše:
@Emilie @Doe_Jane @Sova Klára holky, příjmení je sice měkké, ale to u nás při výběru nerozhoduje, já myslím, že stejně bude víc jak polovinu života vdaná a příjmení si nevybere
no já bych i u holčičky vybírala podle příjmení
nevím proč by musela být polovinu života vdaná, v dnešní době to moc moderní není ne?
a hlavně si může najít nějakého Kokotka a bude si chtít nechat svoje příjmení ![]()
Adriana, pak Tamara..Darina se mi nelíbí..je tvrdé a přijde mi spíše pro romskou populaci..
nejhezčí je asi Adriana
Z pohledu učitelky vím, že dítě ve škole řekne svoje jméno+příjmení velice často, takže za mě je to dost stěžejní, aby to k sobě ladilo ![]()
Ahoj, které jméno se vám líbí nejvíc, popřípadě máre některá doma malou Tamarku, Darinku či Adrianku?