Adriana, Tamara nebo Darina?

Anonymní
22.8.17 13:21

Adriana, Tamara nebo Darina?

Ahoj, které jméno se vám líbí nejvíc, popřípadě máre některá doma malou Tamarku, Darinku či Adrianku? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3520
22.8.17 13:22

Líbí se mi Adriana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.8.17 13:24

Za mě v pořadí od nejhezčího Adriana - Tamara - Darina. Na Adrianku jde spousta variací a i pro dospělou ženu je to hezké jméno. Tamara je neobvyklé jméno, možná trochu tvrdé, ale nic proti němu nemám. Darina se mi moc nelíbí, přijde mi to jako spíš jméno pro psa (bez urážky samozřejmě :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.8.17 13:25

Z vašeho výběru se mi líbí jen Adriana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.8.17 13:28

Potřebovala bych znát příjemní, abych si to spojila. Všechna jména jsou dost jadrná, takže pokud je v příjmení nějaké r nebo tvrdé souhlásky, bude to prostě znít tvrdě. Ale tolik teorie, určitě jste vybírali jméno s ohledem na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.8.17 13:32

Tamara je docela pěkné ale vždy si vybavím tu ošklivku od Kluse :mrgreen: příjmení?

• Citovat
  • Upravit
959
22.8.17 13:35

Bez příjmení nedokážu adekvátně posoudit, všechna jména jsou pěkná, neotřelá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.8.17 13:35

Tamara :srdce: Adriana na mě zní moc jako z nějaké pohádky pro děti, něco jako Ariella. A Darina je hrozné, jako nadávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.17 13:39

@Emilie @Doe_Jane @Sova Klára holky, příjmení je sice měkké, ale to u nás při výběru nerozhoduje, já myslím, že stejně bude víc jak polovinu života vdaná a příjmení si nevybere :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1350
22.8.17 13:40

Adriana, měla jsem jí u obou dětí, mám dva kluky :mrgreen: Nicméně mě překvapuje kolik jich teď je, znám jich hned několik malých :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.8.17 13:41
@Anonymní píše:
@Emilie @Doe_Jane @Sova Klára holky, příjmení je sice měkké, ale to u nás při výběru nerozhoduje, já myslím, že stejně bude víc jak polovinu života vdaná a příjmení si nevybere :mrgreen:

no já bych i u holčičky vybírala podle příjmení :) nevím proč by musela být polovinu života vdaná, v dnešní době to moc moderní není ne? :mrgreen: a hlavně si může najít nějakého Kokotka a bude si chtít nechat svoje příjmení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
114
22.8.17 13:48

Z těchto jmen se mi líbí Adriana :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.8.17 13:52

Adriana, pak Tamara..Darina se mi nelíbí..je tvrdé a přijde mi spíše pro romskou populaci..
nejhezčí je asi Adriana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.17 13:53

Z pohledu učitelky vím, že dítě ve škole řekne svoje jméno+příjmení velice často, takže za mě je to dost stěžejní, aby to k sobě ladilo :-)

• Citovat
  • Upravit
5
22.8.17 13:59

Z těchto tří jmen se mi nejvíce líbí Adriana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze