Adventní čas

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6000
28.11.14 08:44

Letos bude prdolovi 15 mesicu, tak uz si to asi i uzije. Loni u stromecku jen lezel. Ja mam okna umyta uz mesic. Jelikos jich mame v baraku 25, musela jsem dite uklidit k mamce a umyt je :) minuly vikend jsme se s holkama sesli u vinka a udelali si vence :mrgreen: ja jsem delala na dvere a uz je poveseny :) jinak vyzdobu jsem uz vytahla…jen par doplnku…zase to moc neprehanim. Letos to s pecenim bude sranda :lol: loni byl Mates v lehatku a koukal…letos se bude uz vsude motat a bude chtit klasicky pomahat :mrgreen: ale klasika je linecke, rohlicky, ulky a potom lonske medove placicky, dvoje dorticky, nepecene cukrovi ze suseneho mleka a uvidim. Moc toho nepecu :) Pro stromecek jedeme uz dneska…mame poukaz do baumaxu a pani nam rikala, ze nejhezci stromecky jsou opravdu prvni den prodeje, tak pojedeme. Nastesti mame velkou zahradu…tak stromecek bude na zahrade a ozdobime ho 23.12. :mrgreen: no a nejoblibenejsi pohadka moje i manzela je S certy nejsou zerty :dance: takze ta je kazdy rok 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.12.14 16:23

Jsem dneska chtěla upéct další trochu cukroví, ale jsem nějak kaput. Malý má nějakou divnou virózu, tak jsem to asi chytla od něj :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
3.12.14 18:50

No jo. A za tři týdny už je to tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:27

Ahoj, jdu si pro radu, dcera tančí v taneční škole, a teď mají vánoční vystoupení. A vytížili nám komplet celé víkendy až do vánoc. Začalo to 26.-27.11. soustředěním, kdy tam jsou oba dny 6-7hodin, av prosinci smršť, jako oba dny celá odpoledne, ještě i 19. celé dopoledne místo školy. No dcera tam tančí hlavní roli, jenže my se nehnem celý prosinec. No a v sobotu má švagrová kulatiny, veliká rodinná oslava a ona samozřejmě šňůru vystoupení. Od 13:00 generálka, pak končí v šest. Byla jsem za trenérkou, že prostě v sobotu fakt nemůžeme, oslava je 30km jinde no a problém, že se nechceme přizpůsobit a bla bla, že ona ostatní vede a bla bla…jenže co já :nevim: příští víkend zase celý víkend. Co byste dělali na mém místě? Prostě ten den vynechali? Nebo nevynechali? Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.12.16 18:32

Nechala bych rozhodnout dceru. Nemohli byste jít na oslavu sami a dceru poté vyzvednout? Pokud by chtěla tančit místo oslavy myslím. Pokud by chtěla na oslavu, tak prostě trenérce říct, že přijde příští víkend, že není čas a bylo to dané dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.16 18:33

Pokud tančí hlavní roli a nemají za ni náhradníka, tak by šla tančit… jeden rodič s druhou dcerkou na oslavu, druhý rodič na vystoupení. Rodina to určitě pochopí. Bratrovi hokejistovi se taky vždy vše přizpůsobovalo, když hrál, tak šly všechny ostatní věci stranou. V určité fázi je to pro to dítě nejenom koníček, ale taky povinnost… nebylo by fér v tom ostatní nechat kvůli oslavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:39

@kaja00 chce na oslavu, jasně, bude to velké, uvidí se setřenicema a bratrancema, dneska jsme se to snažila vysvětlit trenérce, že to ani nenahlásili dopředu, že vytíží komplet celý prosinec, my se ani nehnem, celé adventní víkendy v čudu, ale pochopení moc nebylo. Spíš vůbec, než moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:41

@SussieS jenže my nechceme místo kulatin manželovo sestry mrznout zase někde celé odpoledne až skoro do večera:nevim: Já nevím, proč nentrénovali její zástup, co udělají, když onemocní? To jsem se jí na to ptala, odpověď byla nad tím ani neuvažujte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.16 18:45

@terinka4444 Já chápu tebe, chápu i trenérku… každopádně nemít záskok za hlavní tanečnici je průser :nevim: Jen abys tou absencí dcerce jen neuškodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
7.12.16 18:47

@terinka4444 To je problem kolektivnich sportu. Nechala bych rozhodnout dceru. Uprimne, postavit vse na jednom cloveku je trenercina hloupost, tudiz jeji chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:48
@Cuddy píše:
@terinka4444 To je problem kolektivnich sportu. Nechala bych rozhodnout dceru. Uprimne, postavit vse na jednom cloveku je trenercina hloupost, tudiz jeji chyba.

no, půlku choreografie jí vymýšlela dcera…já prostě letos na to zírám jak na drát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:52

@SussieS hele, je to kroužek, fakt, my nemáme čas ani upéct cukroví. Ale tohle je naplánovaná oslava dlouho dopředu, prostě se to fakt nehodí, navíc dcera chce na oslavu. Už jsme jí říkala, trenérce, ať přeháže vystoupení, že vynecháme zkoušku, já jí pak dovezu na dva bloky, ať je dí za sebe a zase pojedem. To prá nejde, na zkoušce musí být, prý se bez ní ostatní nechytají. Blbě to natrénovali, pozdě začali, postavili to na jedný tanečnici a ještě to ani nekonzultovali se mnou dopředu, řekla bych jim hned, že tuhle sobotu prostě ne. Ale prd, jen prostě lístečky s termínama a konec diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.16 18:52

Já s tím „nechat rozhodnout dceru“ třeba moc nesouhlasím… ty děti jsou v tomhle věku už dost velké na to, aby chápaly, že mají nějaké povinnosti. Takže já bych se jí asi vůbec neptala, prostě máte vystoupení, tak jdeš tančit, nedá se nic dělat. Vůbec bych před ní nezačínala s možností nějaké jiné varianty.. nenadávala na trenérku, dceru nelitovala, že se oslavy nemůže účastnit, i když uvnitř bych vřela… jednou dělá kolektivní sport, svým způsobem je lídr, má určitou odpovědnost. I když je to dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.16 18:54

@terinka4444 Tak tam nejezděte no… trenérka bude naštvaná, možná to pak odnese dcera, ale užijete si oslavu… tady bohužel neexistuje kompromis :nevim: A kdyby se trenérka měla ptát každého rodiče, který víkend vyhovuje, tak se asi neuskuteční nikdy vystoupení žádné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 18:55

@SussieS no, to jsem napružená spíš já, mně to komplikují, já bud jezdit jak magor sem tam sem tam, prostě mi vadí ten jejich přístup, pod touhle taneční školou tančí letos prvně, do loňska chodila jinam, tam prostě konzultovali, všechno jsme věděli dopředu, tenhle přístup mě drtí. Já prostě vůbec nevím, jak tu sobotu skloubím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová