Adventní čas

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
7.12.16 21:50

@terinka4444 V tom případě nejde o žádnou vrcholovou úroveň. Když nemají rozum, ať si to s nima trenérka jeden den odtančí sama :jazyk: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 21:52
@Kotatko03 píše:
Tak tady zřejmě nastává problém, já si to zřejmě vyložila jinak, měla jsem za to, že dítě tancuje závodně. Jinak souhlasím s tebou, taky bych z toho nebyla nadšená, nicméně, většinou mám pocit, že toto trenéry moc nezajímá (a opět jsme u toho, na jak vysoké úrovni holčina tancuje)

no, na mistráky nejezdí, děti, co jezdí na mistráky trénují klidně 20hodin týdně, takže vrcholově netančí, jeszdí jen oblastní soutěžěm tánčí, protože chce a protože jí to baví, trénují jen 6 hodin týdně. Rekreačně to úplně není, ale vyloženě závodně, že bychom tomu museli podřizovat všechno, to rozhodně taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.12.16 21:54
@terinka4444 píše:
no, na mistráky nejezdí, děti, co jezdí na mistráky trénují klidně 20hodin týdně, takže vrcholově netančí, jeszdí jen oblastní soutěžěm tánčí, protože chce a protože jí to baví, trénují jen 6 hodin týdně. Rekreačně to úplně není, ale vyloženě závodně, že bychom tomu museli podřizovat všechno, to rozhodně taky ne

děkuji za vysvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.16 21:59
@Kotatko03 píše:
děkuji za vysvětlení :palec:

to malá chodí jinam, protože tam otevírali přípravku už pro děti čtyřleté a ona hrozně chtěla taky tamčit, tam ty holky fakt jedou, teď dvanáctileté obhájily loňský titul mistryně Evropy. To je zápřah a tréninky. Prosti tomu si my jen tak skotačíme v sukýnkách :mrgreen: ale žere to ta jejich trenérka 100× tolik než ta, co fakt má mezinárodní úspěchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová