Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SussieS Odpovednost muze mit pouze za neco, o cem rozhoduje sama. U nas se da seznam vystoupeni na zacatku skolniho roku, ne to rict na posledni chvili. Zase proc se sebou nechat orat uplne?
@SussieS píše:
@terinka4444 Tak tam nejezděte no… trenérka bude naštvaná, možná to pak odnese dcera, ale užijete si oslavu… tady bohužel neexistuje kompromisA kdyby se trenérka měla ptát každého rodiče, který víkend vyhovuje, tak se asi neuskuteční nikdy vystoupení žádné
to není který víkend vyhovuje, to jsou komplet všechny víkendy do vánoc, oba dny. Já chápu, že na tom vydělají, ale mám pocit, že se vytratila nějaká rozumná míra ![]()
@terinka4444 A kdyby jste vynechali tu zkoušku, pomohlo by vám to nějak? Kdyby jo tak tam bych asi trvala na svém - dcera se generálky nezúčastní, tu ať si s nimi odtančí třeba trenérka, ať se zbytek holek chytá, a dcerka pak přijede na vystoupení…
@Cuddy píše:
@SussieS Odpovednost muze mit pouze za neco, o cem rozhoduje sama. U nas se da seznam vystoupeni na zacatku skolniho roku, ne to rict na posledni chvili. Zase proc se sebou nechat orat uplne?
jenže je mi to líto kvůli těm dalším dětem v té skupině, dneska jsme byla koukat, oni na fakt visí, jak jí dala trenérka sednout, tak se tam plácaly
štve mě, že nejde kompromis, mají to rozstrkané na celé odpoledne, střídají to s baletem a klasickým tancem, na moderní tanec má víc skupin, tak že ten jeden den nenechá tu jednu skupinu odtančit během dvou hodin všechno, prostě nekompromisně bez možnosti dohody.
@Cuddy Nemusí se sebou nechat orat, ale jak říkám, bála bych se, aby pak nezačla dělat trenérka problémy, nepokazily se vztahy…
@SussieS píše:
@terinka4444 A kdyby jste vynechali tu zkoušku, pomohlo by vám to nějak? Kdyby jo tak tam bych asi trvala na svém - dcera se generálky nezúčastní, tu ať si s nimi odtančí třeba trenérka, ať se zbytek holek chytá, a dcerka pak přijede na vystoupení…
no, pomohlo, kdyby prohodila ty skupiny moderního tance, jedem už na oběd, takže pojedu na oběd, pak tedy budu muset zpět s ní hned po obědě, a tam tvrdnout celé odpoledne, kdyby přehodila skupiny a nechala jim jejich vystoupení odtančit blíž u sebe, a nemusela na generálku, jela bych s ní třena na třetí do pěti. Prostě nevím, tohle mi smetla, manžel řekl, že prostě má škola smůlu a jede se na oslavu, a mně to přijde prostě blbé vůči těm dětem. Ale štve mě to děsně.
@terinka4444 Ja bych to brala jako dan za to, ze jste tam novi a trochu „nezkuseni“. Ale rekla bych trenerce, ze ted se tedy jeste zucastnite, ale priste ze chci o kazdem vystoupeni, na ktere mam dceru privezt, vedet dva mesice dopredu, aby kdyby dcera nemohla jit, aby jsi to mohla vcas nahlasit.
@terinka4444 no to je přístup trenérky, také nechápu, jak to, že si nezajistila náhradníky
no asi bych to udělala tak, že na generálku nepřijede a přijede až na samotné vystoupení. to svoje
a trenérce bych řekla, že příště ať dá vědět dlouho dopředu.
Určitě bych vystoupení nevynechala. Z vlastní zkušenosti vím, že jakmile jsou naplánovaná vystoupení, prostě se s tím nehne. A pokud tancují ve skupině, kde ona tančí hlavní roli a nemají za ní náhradu…oni bez ní budou v háji ![]()
No to je teda situace. Kolik je dceri let? Ma vek na takovy zaprah? Mne by desne vadilo to, ze dite nema ani jediny den v tydnu odpocinkovy. A to ani nemluvim o tom, ze nemaji nahradnici. A vadilo byi desne, ze rodina nemuze ani nikam treba na trhy nebo tak. Nevim, co bych delala, ale asi bych sla na oslavu. A od ledna bych nasla decku normalnejsi tanecni skolu.
@Kotatko03 ale určitě taky víš, že se ty vystoupení a navíc vystoupení před vánoci domlouvají dopředu.
Jako je to blbé vůči ostatním a trenérka je opravdu dost mimo pokud nemá za dceru záskok. Asi bych se kousla a zkusila to nějak dát, ale vůči trnérce bych se velmi vymezila, že takhle tedy ne, pokud je to kroužek pro radost a nehodlá to dělat nějak víc, nemělo by to dle mého zasahovat až takovouhle měrou do rodinného života.
@medunka23 píše:
@Kotatko03 ale určitě taky víš, že se ty vystoupení a navíc vystoupení před vánoci domlouvají dopředu.Jako je to blbé vůči ostatním a trenérka je opravdu dost mimo pokud nemá za dceru záskok. Asi bych se kousla a zkusila to nějak dát, ale vůči trnérce bych se velmi vymezila, že takhle tedy ne, pokud je to kroužek pro radost a nehodlá to dělat nějak víc, nemělo by to dle mého zasahovat až takovouhle měrou do rodinného života.
vždyť ano, to domluvené je, ne? ![]()
@Genovesa píše:
No to je teda situace. Kolik je dceri let? Ma vek na takovy zaprah? Mne by desne vadilo to, ze dite nema ani jediny den v tydnu odpocinkovy. A to ani nemluvim o tom, ze nemaji nahradnici. A vadilo byi desne, ze rodina nemuze ani nikam treba na trhy nebo tak. Nevim, co bych delala, ale asi bych sla na oslavu. A od ledna bych nasla decku normalnejsi tanecni skolu.
ona má normálně volno, tedy nemá, má víc aktivit, ale to je její volba, je jí deset. Myslím tím, že normálně tančí 2-3× týdně( ta jedna hodina je taneční gymnastika), to teď v prosinci to prostě přepískli
@Kotatko03 píše:
vždyť ano, to domluvené je, ne?
ale rodiče to dle toho prvního příspěvku dopředu nevěděli že to bude takto nadupané. Jako nezlob se, ale já bych tedy nebyla nadšená kdyby veškeré víkendy od konce listopadu byly zabité kroužkem a to oba dny. Pokud by sportovala a věnovala se ne rekreačně nějakému sportu, tak tam se stím počítá, ale u kroužku mi to přijde opravdu přepísklé
![]()
@medunka23 píše:
ale rodiče to dle toho prvního příspěvku dopředu nevěděli že to bude takto nadupané. Jako nezlob se, ale já bych tedy nebyla nadšená kdyby veškeré víkendy od konce listopadu byly zabité kroužkem a to oba dny. Pokud by sportovala a věnovala se ne rekreačně nějakému sportu, tak tam se stím počítá, ale u kroužku mi to přijde opravdu přepísklé![]()
Tak tady zřejmě nastává problém, já si to zřejmě vyložila jinak, měla jsem za to, že dítě tancuje závodně. Jinak souhlasím s tebou, taky bych z toho nebyla nadšená, nicméně, většinou mám pocit, že toto trenéry moc nezajímá (a opět jsme u toho, na jak vysoké úrovni holčina tancuje)