Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra277 píše: Více
Potvrzuji, že jsou pracovití a hraničí to až s workoholismem, hyperaktivitou. Chodím pravidelně do nemocnice, kde se o mě a spoustu dalších pacientů, třeba i onko, stará ukrajinská zdravotní sestra, která má oprávnění k určitému typu výkonu. Lítá jako tryskomyš, vůbec se nezastaví, je pečlivá a empatická. České sestřičky jsou tam sice také fajn, ale oproti této paní jsou zpomalené.
@krecik.dzungarsky No tak minimálně je podrobí vstupním psychotestům ![]()
Otázka je, jak moc je to průkazné.
A asi nějaké nároky má, když dostal výpověď ( která je z mě zcela v pořádku ).
To dítě není Ukrajinec ale Čech. Má normálně českou matku - manžel je Ukrajinec (na videu jeho rodiče), ale dítě už je narozené v ČR - české matce a má české občanství takže to není žádné ukrajinské dítě.
@Snopy123 píše: Více
Tak lesni vrah Kalina byl policajt. Prosel psychotesty.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Presne tak, pri jakemkoliv nacicovani uniku pri nebezpeci se rika, pred agresorem utect a ne s nim jid do konfliktu.
Podle tebe je na vině prostě řidič a nikdo jiný. Tahle diskuze je úplně zbytečná. Až bude celé video, kde bude jasné jak to bylo, tak pak to bude mít smysl. Ted jsou to jen dohady a domněnky.
@vokishka píše: Více
To je jedině dobře. Protože odsoudit předem někoho jen na základě poloviny amatérského videa a vůbec nebrat v potaz vysvětlování druhé strany, proč k tomu konfliktu vlastně došlo, to mi přijde nespravedlivé. Znovu opakuji, stát se to rozhodně nemělo, měl to řešit jinak, ale měly by se vzít v úvahu všechny okolnosti, a ty nikdo z nás nezná. Ano, třeba je to tak že řidič byl agresivní hov.do a nic jiného, než vyhazov si nezaslouží, a třeba se ukáže, že se nechal prostě jen hloupě vyprovokovat nevhodným chováním cestujících. Ostatně, vzpomeňte si na ten případ před dvěma lety. Kolotočář který napadl Ukrajinku na pouti. Nejprve veřejný lynč a pak se ukázalo, že to bylo celé také tak trochu jinak.
@stinga píše: Více
Jak nemá? ![]()
Prostě to může být láska k povolání…řidič.
K ostatnímu se nevyjadřuju…vím o tom prd.
@arinecka píše: Více
Oni měli sebou malé dítě, ten člověk ho měl na ruce, přesto ten řidič fyzicky zaútočil nebo minimálně naznačil nebo co to nacvičoval, to dítě se logicky rozbrečelo. Ne k tomu opravdu není potřeba celé video, to je prostě neomluvitelný i kdyby dítě mlátilo do skla vší silou a mělo boty od ho.ven.
@Buba mara píše: Více
Je otázkou, zda někdo, kdo se nechá vyprovokovat k útoku na člověka držící v náručí dítě, má mít zodpovědnost za x lidí v dopravě, kde není o vyhrocené a nenadálé situace nouze ![]()
@Matt 02 píše: Více
A to je přesně ono, nikdo neví, co tomu předcházelo. Ty vidíš jen to brečící dítě.
@Matt 02 A co tomu předcházelo víš? Já tedy úplně nechápu, proč chlap dál sedí na zadku se řvoucím dítětem ![]()
Logicky bych ho sebrala a vypadla, abych ho chránila, prostor na to měl.
Obzvlášť v Praze kde tramvaj jede každou chvíli.
Ale mě by tedy jako rodiči vadilo jen to, že mé dítě bouchá do kabiny a má boty na sedačce ![]()
Příspěvek upraven 03.03.25 v 10:08
@ludmilaadamkova píše: Více
Aha. Ukrajinští prarodiče to jistí. A už je radikál jde seřvat..
Jj, to si tak jdeš nakoupit do Tesca a jen tak z plezíru tě ubodá psychopatka typu Sudků nebo odejdeš ráno do práce, kam nalítne zase jiný vyšinutec, a domů už se nikdy nevrátíš. Psychopatů je všude dost a představ si, že někteří z nich mohou být i zaměstnání. Pochybuji, že by DPP měl na svoje zaměstnance v tomto směru vysoké nároky.