Aféra tramvaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartaProchajda
5.3.25 21:34
@Anna766 píše: Více

Rychlý pohyb ruky směrem k někomu, kdo je za tou paní v bundě. Hrozit někomu prstem, klidně schválně tak, aby se lekl, není napadení nebo útok. I kdyby k útoku došlo, tak to video důkazem není. Protože tam útok vidět není, jak tu někdo psal.

• Citovat
  • Upravit
152119
5.3.25 21:35
@MartaProchajda píše: Více

Andrus, okecávej to ještě stokrát, ale byl to útok i kdybys to vysvětlovala dokola že mu jen udělal tytyty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
5.3.25 21:42

Neokecávám, vysvětluju těm, co okecávají. Pokud někdo vidí útok na videu, na kterém žádný útok být vidět nemůže, protože je údajně napadený zakryt, a pak o tom stále dokola píše, tak okecává on. Ne já. Nejsem Andruš. Tou je Heduš. Když se podíváš do diskuze uživatelky Klopotkova, tak to uvidíš. Trolí tam jak pominutá. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
852
5.3.25 23:21

Ten utok je tam jasne videt. I kdyby nedoslo k fyzickemu kontaktu, toto je utok. Vas bohuzel vnimam jako nekoho, kdo zlehcuje prestupky proti obcanskemu souziti a obvinuje jejich obeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
6.3.25 01:39
@samadoma666 píše: Více

Byl jasně vidět prudký pohyb ruky. Jestli to byl útok, to tam vidět není.
To mi je jedno, jak mě vnímáš. Zvlášť když nikde nic nezlehčuju a mé předchozí komentáře svědčí právě o opaku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
852
6.3.25 01:55

Ale ano. Zlehcujes utok. A tve predchozi komentare o opaku rozhodne nesvedci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
6.3.25 06:29
@KarlKarlson píše: Více

Laxnost lidí mě taky udivuje. Já byla svědkem, jak zkolaboval člověk v narvaném sále na muzikálu. Hádej, kdo volal sanitku. Všichni ostatní jen stáli a čuměli na něj. Zajímavá byla i konverzace se zdravotníkem na lince 155. Chtěl po mně, ať se toho člověka ležícího v bezvědomí zeptám, zda opravdu chce, aby přijela sanitka. 8o Tak určitě, když nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
6.3.25 06:48

To ti je zajímavé, mám taky zkušenosti, že děti bývají v krizových situacích často pohotovější a odvážnější než dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44421
6.3.25 06:51
@MartinaIrena píše: Více

Nebojí se následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
6.3.25 12:38
@samadoma666 píše: Více

Mé předchozí komentáře svědčí o tom, že jsem toho řidiče kritizovala. Mé předchozí komentáře o údajném útoku svědčí o tom, že si z videa nedomýšlím to, co tam chci vidět.

• Citovat
  • Upravit
25151
6.3.25 18:26
@Havlova píše: Více

To mě taky napadlo. Asi budeš mít pravdu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
6.3.25 21:42

@MartaProchajda Ty sis usmyslela, ze budes zuby nehty branit chudaka ridice, ktery se ani trochu nechoval jako nacek :) Jen jestli bys treba branila i toho ukrajicne, co zapichnul toho vytrznika v Brne. Pamatujes? Byla to sebeobrana, jak potvrdil soud. Ukrajinec typka a jeho kumpany napomenul za nevhodne chovani v tramaji a ti se do nej pustili pestmi a kopanci. Ale to zas bylo reci od tobe podobnych, jak ukrajinsky vrah zapichnul sporadaneho ceskeho obcana a byl vysetrovan na svobode. Cecha by prece hned dali do vazby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
6.3.25 23:26
@Petra Star píše: Více

Ne, neusmyslela. Zvlášť když jsem jeho chování odsoudila a to několikrát. Stačí umět číst.

Na videu není vidět napadení. Kdo tvrdí, že tam je, tak lže. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
205
18.3.25 09:33
@stinga píše: Více
Četl jsem tady pár tvých komentářů a musím reagovat :lol: Nevím teda jak si nabyla svého dojmu o řidičích tramvaje v Praze když bydlíš v Uherském Hradišti, ale Ok. Proč myslíš, že řidiče tramvaje dělá ten, kdo nemá na lepší zaměstnání? Tuhle práci jdou dělat ti co chtějí a baví je to. V kurzu se mnou byli lidé z různých zaměstnání - paní co dělala v rádiu, truhlář co prodal svoji firmu, kolega Ing. co spoluvytvářel program e-neschopenka (i když měl práci kde by si vydělal více, už ho to nebavilo), další hned po škole chtěl jezdit tramvají, chlap co dělal u filmu atd. Takže tvoje domněnka je mylná :nevim: A třeba pro mě to ani není práce - vlastně nic nedělám, jen sedím, projíždím se historickou Prahou a poslouchám u toho podcasty 8) Placené to taky není špatně, mám v průměru 56k čistého měsíčně. Pracuje tu hodně párů nebo manželů, takže dohromady daj měsíčně třeba 110k a i kdyby měli hypotéku 50, projedli 20, furt jim zbyde 40 na děti, kravinky atd.

Ono je to taky hodně o lidech (stejně jako v každé práci), já třeba jezdím šestým rokem a jediné co každý den řeším je - jaký si pustím podcast :) Bývalý kolega o kterém je tahle diskuze tu byl necelé 4 roky, měl již několik stížností a navíc už tu byl pouze jako brigádník na výpomoc. O jeho politické minulosti víme. To co udělal je neomluvitelné a také proto skončil :potlesk: Tykání, nadávky, co musíš bejt za člověka, abys ve svých 30 letech a v plné síle fyzicky napadl důchodce, který drží svého vnuka v náručí?, nenávistné projevy alá SPD, navíc trauma co z toho bude mít to malé dítě (vůbec nevnímal, že tam to malé dítě brečí). Na mě třeba zatím žádná stížnost nepřišla, pořád mě to baví, pořád čekám na dobíhající :lol: a chci to dělat až do důchodu :dance:

Mimochodem zajímavé kolik profilů co tady přispívalo do diskuze je již zrušených a kolik lidí k tomu raději píše své názory anonymně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová