Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartaProchajda píše: Více
Andrus, okecávej to ještě stokrát, ale byl to útok i kdybys to vysvětlovala dokola že mu jen udělal tytyty ![]()
@Anna766 píše: Více
Neokecávám, vysvětluju těm, co okecávají. Pokud někdo vidí útok na videu, na kterém žádný útok být vidět nemůže, protože je údajně napadený zakryt, a pak o tom stále dokola píše, tak okecává on. Ne já. Nejsem Andruš. Tou je Heduš. Když se podíváš do diskuze uživatelky Klopotkova, tak to uvidíš. Trolí tam jak pominutá. ![]()
Ten utok je tam jasne videt. I kdyby nedoslo k fyzickemu kontaktu, toto je utok. Vas bohuzel vnimam jako nekoho, kdo zlehcuje prestupky proti obcanskemu souziti a obvinuje jejich obeti.
@samadoma666 píše: Více
Byl jasně vidět prudký pohyb ruky. Jestli to byl útok, to tam vidět není.
To mi je jedno, jak mě vnímáš. Zvlášť když nikde nic nezlehčuju a mé předchozí komentáře svědčí právě o opaku. ![]()
Ale ano. Zlehcujes utok. A tve predchozi komentare o opaku rozhodne nesvedci ![]()
@KarlKarlson píše: Více
Laxnost lidí mě taky udivuje. Já byla svědkem, jak zkolaboval člověk v narvaném sále na muzikálu. Hádej, kdo volal sanitku. Všichni ostatní jen stáli a čuměli na něj. Zajímavá byla i konverzace se zdravotníkem na lince 155. Chtěl po mně, ať se toho člověka ležícího v bezvědomí zeptám, zda opravdu chce, aby přijela sanitka.
Tak určitě, když nereagoval.
@Anna766 píše: Více
To ti je zajímavé, mám taky zkušenosti, že děti bývají v krizových situacích často pohotovější a odvážnější než dospělí.
@samadoma666 píše: Více
Mé předchozí komentáře svědčí o tom, že jsem toho řidiče kritizovala. Mé předchozí komentáře o údajném útoku svědčí o tom, že si z videa nedomýšlím to, co tam chci vidět.
@Havlova píše: Více
To mě taky napadlo. Asi budeš mít pravdu. ![]()
@MartaProchajda Ty sis usmyslela, ze budes zuby nehty branit chudaka ridice, ktery se ani trochu nechoval jako nacek
Jen jestli bys treba branila i toho ukrajicne, co zapichnul toho vytrznika v Brne. Pamatujes? Byla to sebeobrana, jak potvrdil soud. Ukrajinec typka a jeho kumpany napomenul za nevhodne chovani v tramaji a ti se do nej pustili pestmi a kopanci. Ale to zas bylo reci od tobe podobnych, jak ukrajinsky vrah zapichnul sporadaneho ceskeho obcana a byl vysetrovan na svobode. Cecha by prece hned dali do vazby ![]()
@Petra Star píše: Více
Ne, neusmyslela. Zvlášť když jsem jeho chování odsoudila a to několikrát. Stačí umět číst.
Na videu není vidět napadení. Kdo tvrdí, že tam je, tak lže. ![]()
@stinga píše: VíceČetl jsem tady pár tvých komentářů a musím reagovat
Ono je to taky hodně o lidech (stejně jako v každé práci), já třeba jezdím šestým rokem a jediné co každý den řeším je - jaký si pustím podcast
Bývalý kolega o kterém je tahle diskuze tu byl necelé 4 roky, měl již několik stížností a navíc už tu byl pouze jako brigádník na výpomoc. O jeho politické minulosti víme. To co udělal je neomluvitelné a také proto skončil
Tykání, nadávky, co musíš bejt za člověka, abys ve svých 30 letech a v plné síle fyzicky napadl důchodce, který drží svého vnuka v náručí?, nenávistné projevy alá SPD, navíc trauma co z toho bude mít to malé dítě (vůbec nevnímal, že tam to malé dítě brečí). Na mě třeba zatím žádná stížnost nepřišla, pořád mě to baví, pořád čekám na dobíhající
a chci to dělat až do důchodu ![]()
Mimochodem zajímavé kolik profilů co tady přispívalo do diskuze je již zrušených a kolik lidí k tomu raději píše své názory anonymně… ![]()
Rychlý pohyb ruky směrem k někomu, kdo je za tou paní v bundě. Hrozit někomu prstem, klidně schválně tak, aby se lekl, není napadení nebo útok. I kdyby k útoku došlo, tak to video důkazem není. Protože tam útok vidět není, jak tu někdo psal.