Aféra tramvaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.25 11:10
@KarlKarlson píše: Více

Prosím tě. Takhle to nefunguje. Za každým policajtem v dnešní době stojí OVK a GIBS. A nehaž všechny policisty do jednoho pytle. Děláš jak kdyby všichni byli neempatičtí a postupovali protizákonně jak se jim zachce.

• Citovat
  • Upravit
879
4.3.25 11:12
@Anonymní píše: Více

Si přečti rozsudky na beztrestu, nebo se podívej na organizace typu Pod svícnem. Děje se to běžně.
Mimochodem, pokud řeknu, že letos se urodila červená jablka, znamená to, že na světě není žádné zelené? Ach ta výroková logika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:15

Výjimečně se to stane, ale určitě né běžně!

• Citovat
  • Upravit
879
4.3.25 11:18

Ale ano, děje se to běžně. Ačkoliv se situace zlepšuje a spoustu policistů se školí i dobrovolně, děje se to běžně. To není jeden případ policisty za rok, který je pak vyšetřován. To je systémový problém, jak dokládají zveřejněné rozsudky. Pokud soudci soudí ve smyslu sekundární viktimizace, je naivní si myslet, že u policie se to neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:23

Víš, kolik se ročně stane TČ? A kolik z nich, jich bylo vlivem policisty rozhodnuto špatně? Kolik jich bylo objasněno/neobjasněno?

• Citovat
  • Upravit
852
4.3.25 11:25
@MartaProchajda píše: Více

To nebyl jen prudky pohyb. Videla jste to video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
4.3.25 11:27

Jj, přesně proto se znásilnění nahlašuje asi pět procent. Přesně proto, že umíme řešit tyhle trestné činy :mrgreen:
Podívej se, na to je hromada výzkumů a tvrdých dat. Máme naprosto skvělou mordpartu, máme vynikající zásahovky. Nicméně v oblastech, které jsem zmínila a to jsou znásilnění a domácí násilí, je situace dlouhodobě extrémně tristní. A znovu opakuji, na to jsou data a výzkumy. Tam není jak to okecat slovy, protože data mluví jasně. To že teď budeš argumentovat i oblastmi, které policie umí neznamená, že v oblastech, co jsem zmínila, nejsou oběti vystaveny druhotnému traumatu a viktimizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:33

https://www.novinky.cz/…aji-40506444

Zvyšující se počty znásilnění pravděpodobně souvisí s vyšší mírou odhodlání obětí této trestné činnosti oznamovat ji policii. Jinými slovy jedno z vysvětlení je vyšší důvěra v objektivní vyšetření útoku,“ uvedl mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík.

• Citovat
  • Upravit
879
4.3.25 11:39

Prosím tě, najdi si ta data, nebo čti, co píšu. Ideálně oboje. Psala jsem, že se situace zlepšuje, ovšem stále je tristní, což prostě je.

Viz třeba tady:

beztrestu.cz
Pod Svícnem
Konsent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
4.3.25 11:41

Poslala bych to i data k sekundární viktimizaci, ovšem algoritmus považuje slovo sekundární za sprosté. Zadej do googlu a máš materiál ke studiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.3.25 11:42
@arinecka píše: Více

Ne, tohle neni jen hadka v tramvaji. Pokud by se ti rohle stalo v jinenzemi, budes v pohode? Vzpamatuj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
4.3.25 11:45

Tady třeba rozepsáno.
https://stopznasilneni.ecn.cz/…i/statistiky

Tihle (a jiní) dělají obětem zmocněnce, zabývají se právě i prací policie a jejich úlety.

https://pod-svicnem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:47

Statistika z roku 2009. To jako vážně? Nechceš zajít třeba do doby 2.sv. války?

• Citovat
  • Upravit
879
4.3.25 11:56

Existuje mraky výzkumů, viz obrázek, to ale musíš do knihovny, neb jsou často jako každý seriózní výzkum ve formě PDF. Jenže ty to neuděláš, protože jsi přesvědčená, že policie je ve smyslu sekundární viktimizace ok. A já budu jen plýtvat čas na něco zbytečného. Tak hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 11:59

Taky mám mraky statistik a jsem přesvědčená, že se policie obětem nevysmívá a nebere danou věc na lehkou váhu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová