Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Modesta píše: Více
Ale on na psychiatrii patří a to i kvůli sobě, aby se naučil ovládat, pak se bude žít lépe i jemu samotnému a bude mnohem menší riziko i pro okolí. Protože jestli s tím nezačne nic dělat, tak nemůže nikdo s jistotou tvrdit, že to jednou nepřeroste ještě do něčeho horšího, než bylo teď. Třeba ne, ale třeba taky jo, někoho blbě praští a bude neštěstí na světě.
@Matt 02 píše: Více
No ale co bránilo lidem se ozvat a podat na něj stížnosti? A udělal to někdo? Já se nezastávám jeho. Určitě to nebylo správné chování. A pokud je to tak, jak píšeš, tak by prostě měl dělat práci, kde není s lidmi.
Ale teď spravedlnost dostala těžce na frak. Už prostě jenom tím, že ho všichni hned odsoudili a nikdo se ho nezeptal na jeho názor. Nikdo mu nedal šanci se obhájit. A to je špatně.
@Anna766 píše: Více
A co myslíte, půjde na tu psycharnu s tím, že musí teda řešit svoji agresivitu? Asi těžko. Pokud nedojde sám. k poznání, že s tím má problém.
Možná na tu psychiatrii půjde. Myslíte, že jo potom někdo zaměstná? Když na netu koluje takovéhle video?
Já netvrdím, že je to on, já fakt nevím, ale i kdyby ne, co myslíš tím obhájením a názorem? Prostě zcela prokazatelně minimálně naznačoval útok na člověka s dítětem na ruce a jeho názor je z videa bohužel taky více než zřejmý. To si úplně nemyslím, že je prostor na obhajobu.
Ale určitě ho někdo zaměstna. Je spousta lidi, co mu za tohle tleská, neni veřejný nepřítel číslo jedna.
Hlavně tohle všechno může nejvíc uškodit právě té menšině, o které je řeč. Už začínám mít pocit, že řidič na místě ukopal 10 štěňátek.
@arinecka píše: Více
Lidi jsou hovada?? S kym jsi vyrustala, a kde zijes?? V chlivku s kravami? Proboha, tohle nasrtaveni je mi tak cizi, ze se musim otrepat, kdyz to ctu. Je mi te lito, ze mas takovou zkusenost. Video mluvi za vse
A nebo z toho vytěží a v příštích volbách, až toho všeho bude mít většina Čechů plný zuby, bude na kandidátce č. 1 ![]()
@Katchulina píše: Více
a co když potřebuješ někam dojet? na čas? někdo ti něco říká v cizí řeči, tak se snažíš porozumět…tebe by napadlo, že tě s dítkem v náručí napadne řidič? mě tedy fakt ne, ani bych to nepředjímala, tedy bych spíše v šoku stála…takže je to nakonec jejich vina? zajímavé…
zaměstná, někdo kdo má na cizince podobný názor…stačí se podívat tady do diskuzí, podobných je dost, co si řeknou, že to byla jejich chyba…
@Alpacass píše: Více
Všichni na první pohled poznají cizince? A všechny děti těch jakože cizinců chápou po sedačkách? A všichni Češi při upozorňováni pouzivaji slovo prasata?
@Keyllah píše: Více
No myslím, že tady přesně sedí, že po bitvě je každý generál ![]()
jj, ono se dobře radí - měla jsi odejít, měla jsi něco říct, jednu mu vypálit atd…ale nikdy nevíš, jak zareaguješ a jak zareaguje následně ten druhý. Já měla jednou jako studentka taky aféru v tramvaji - pán evidentně bud psychicky nezdravý, nebo nafetovaný, tam začal na mě něco hulákat a ztrhl mi gumičku z vlasů…úplně jsem ztuhla a neudělal v ten moment nic. Dcerka, když na ni vulgárně pokřikoval třídní problémový chlapec, mu odpověděla stejně - a on ji jednu natáhl. A protože on je větší a silnější, dost to bolelo. Takže dělá že ho nevnímá, nereaguje, odchází - a to je vlastně dobře? nechávat si nadávat do p-č, dě-ek, poslouchat to ve vyučování a brát to jako normu? obávám se, že se řítíme někam, kde to dobře nedopadne a chováme se k sobě často jako dobytek a nikoho to nezajímá…