Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@princess.consuela píše: Více
A ti ještě tu oběť ten cizí musí zatáhnout do křoví. Jakmile s ním někde pila, tak smolík.
@KarlKarlson píše: Více
A nejbože, aby měla sukni a pod ní tanga. A teď si vezmi, jak to mají ti zoufalci krutý, protože dřív měli užší pole působnosti, to ještě byly čtyřicítky tetky s květákem v krimplenu, dnes si o to ty starý rašple vyloženě říkají, když chodí cvičit a objevily estetickou chirurgii.
@princess.consuela píše: Více
Mně tihle lidi, co právě vidí barevně a někdo si za to nějakým způsobem přece jen mohl sám a pravda je někde mezi, připomínají Švýcarsko. Svou pozici mají jen díky krádežím a vlastně je stejně nikdo nemá rád ![]()
@Katchulina píše: Více
tak se s tím asi setkali poprvé a nebyli, tedy podle tebe, dostatečně rychlí…to nic nemění na tom, že takové nepřiměřené reakce prostě normální nejsou a není to vina oběti…
@Lorre píše: Více
Vidíš a to u nás na vesnicích se nikdy nestalo. Je tady ten zájem o druhé, i když se někdo mezi sebou nemusí. Za to ve městě chodili lidi 3 hodiny kolem mrtvoly a nezájem.
@Modesta píše: Více
Hele, ja podavala opakovane stiznosti na DPP na ridice, kteri nevypinali motor na konecne kvuli topeni nebo klimatizaci a desitky minit nam pred sedmou rano pod okny pousteli motor. Nebylo extra vedro nebo zima. DPP to vlastne neresil. Pokud jsem se to snazila slusne resit s ridicem, byl neskutecne vulgarni. Myslel si, ze na zenu si muze dovolit bez nasledku. Myslel si to do chvile, kdy to pro neho ty masledky melo. A to citelne ![]()
@samadoma666 píše: Více
Viděla. Taky jsem četla články o tom a tam to bylo uvedeno. Že to nebyl úder. I když to tak na tom videu vypadalo, to ano.
@MartaProchajda píše: Více
Tak zkuste verit vlastnim ocim, tohle je napadeni.
@samadoma666 píše: Více
Věřím vlastním očím. Ta jeho ruka byla zakrytá. Proto se lze jen domnívat, že ho udeřil. Ale články o tom nepíšou, některé to vylučují.
@MartaProchajda píše: Více
Prosim tě, to snad na věci nic nemění.
@aiwwa píše: Více
Na jaké věci? Na nevhodném chování řidiče nikoliv. Na tom, zda Ukrajince napadl, to mění hodně. Protože to dělá rozdíl mezi napadením a nenapadením.
@arinecka píše: Více
Ano, ja normalni jsem. A peskovat te budu, jak budu chtit. Ale svuj nazor si klidne nech. At vsichni vedi, co taky muze behat po svete ![]()
@Wilík píše: Více
Vzdyt to napadeni na tom videu viditelne je.