Aféra tramvaj

Miuska1
2.3.25 18:34

Aféra tramvaj

Ahoj,
jaký máte názor na to, co se stalo v Praze v té tramvaji? Jak řidič vyhodil ty Ukrajince.
Možná mě tady sežerete, ale já jsem spíš na straně toho řidiče. Nemají tam co ničit a dávat boty na sedačky.
Myslím, že by podobně jednal úplně s kýmkoliv…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bohyně Héra
2.3.25 18:37

Podle ne si začli cestující, ale řidič mě udržet nervy na uzdě.

V podstatě je jedná o bezvýznamný incident, který se propagandisticky rozmazává.

• Citovat
  • Upravit
66321
2.3.25 18:38
@Miuska1 píše: Více

nikdo neví, co se stalo předtím. V každém případě se zachoval tramvaják naprosto hulvátsky a neprofesionálně. Měl zavolat dispečink a policii. Na nějakého bezďáka nebo ožralce by si netroufl. A ti teda zamořují a znečištují dopravní prostředky mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
2.3.25 18:39
@vokishka píše: Více

Co já četla, tak řidič jim to nejprve řekl slušně… A podruhý prostě ruply nervy…

• Citovat
  • Upravit
494
2.3.25 18:42

Kdyby jim vynadal jen za ty boty, tak mozna prihmourim oci, ale rict nekomu, ze tu v zemi nema vubec co delat, je fakt pres caru. To beru z vlastni zkusenosti, bydlim v cizine a mym kamaradum se stava, ze na ne rvou, at f..k off do svoji zeme, i kdyz nic nedelaji, jen mluvi s prizvukem nebo na svoje deti cesky/slovensky neni fakt prijemny. A taky by ridic mel byt profesional a resit to jinak nez vztekanim se. Presne jako jsou doktori, ucitele, cisnici, prodavacky atd…Takze ja jsem team ukrajinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66321
2.3.25 18:42

Jenomže to už je jeho slovo proti slovu toho poškozeného. Jeho syn se vyjádřil, že byl slušný. Na tom videu to není, svědci se nepřihlásili. I kdyby to tak bylo, prostě nadávat někomu kvůli tomu, že je z Ukrajiny je prostě přes čáru. A dát mu pěstí v okamžiku, kdy drží malé dítě, k tomu už nemám ani slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3128
2.3.25 18:45

Osobně mám největší problém s tím, že na bezdomovce a feťáky (kteří znečišťují/dělají bordel nesrovnatelně víc) si nikdo netroufne, ale na lidi s dítětem si každý zařve rád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79922
2.3.25 18:47
@Lenka0505 píše: Více

souhlas, jen OT - proč by měl být řidič profesionál? tramvajáky jde dělat ten, kdo na lepší zaměstnání nemá, tam opravdu nějaké profesionály nečekej - není to žádný džob snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
2.3.25 18:47

A kdyby ti třeba lékař řekl, že jsi prase a kdybys nežrala, tak nemáš diabetes dvojku, taky bys to brala v pohodě, protože tě už opakovaně upozorňoval, že tvá životospráva není cajk?
Viděla bys stejně, že mu holt ujely nervy a zapomněl na profesionalitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
2.3.25 18:51
@princess.consuela píše: Více

Nechci se dohadovat, ale je rozdíl. Tady u lékaře jde vyloženě o mě. V té tramvaji se chovali nevhodně a ničili ty věci…to je podle mě rozdíl.
Kdybych u doktora ničila nábytek a dala mu zablácený nohy na stůl, myslím, že by mě rozhodně nepochválil.😁

• Citovat
  • Upravit
Miuska1
2.3.25 18:55

Jinak ještě jeden můj úhel pohledu - ten řidič musí během směny přepravit hromadu Ukrajinců. Kdyby to bylo něco mířeného vyloženě proti nim, tak by musel ječet a vymýšlet si něco skoro pořád.😁

• Citovat
  • Upravit
2269
2.3.25 18:55

Je to naprosto stejné. Měl je upozornit a zavolat dispečink. Dělá práci, ve které pracuje s lidským faktorem a má se chovat jako profesionál. Stejně jako prodavačka, když bude děcko rozmatlávat jogurt po pásu, tak má zavolat vedoucí nebo ostrahu, ne dát rodiči po tlamě.
A poukazovat na národnost je úplně mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
2.3.25 18:56
@princess.consuela píše: Více

Tak možná bych si pomyslela něco o kreténovi, ale na komoru bych stížnist neposílala. A rozhodně bych neměla zájem o medualizaci. Ještě by někdo mohl říct, že hsem tlustá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2269
2.3.25 18:59
@Bohyně Héra píše: Více

Není to tak dávno, co tu byla diskuze, kdy se gynekolog vyjádřil, že u cca 130 kg vážící matky prostě není na UTZ nic vidět. Půlka emimina toho hulváta :mrgreen: chtěla lynčovat a udat ho na komoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
2.3.25 19:00

@stinga
profesional mysleno tim, ze proste dela s lidma, ma reprezentovat mestkou dopravu, mel by se i tak chovat. Hele, ja pracuju jako uklizecka, ke svym klientum se taky chovam slusne, i kdyz mam blbou naladu, nebo jsem se blbe vyspala. Taky jim nenadavam, ze mi nechali bordel na uklid…proste je to moje prace, muj business, tak se taky tak chovam.
Chapu, ze mu ujedou nervy, ale az takhle, ze jim nadava, a jeste je chce uhodit pred ditetem, boty neboty,…opravdu nepripustne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová