Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať tomu předcházelo co chtělo, řidič měl zavolat policii. Nebo prostě čekat až vystoupí ![]()
@Lenka0505 píše: Více
tak nepřípustné to je, ale já se tomu ani nedivím,
kolikrát se píše o naprosto nepřípustném chování policistů, kteří mají vysokou a dělají psychologické testy, ten řidič tramvaje je někdo, kdo má třeba základku a řidičák ![]()
Jediny duvod, proc muze dat nekdo nekomu pres pusu je sebeobrana. Ze ridic vystartuje z jakehokoliv duvod po zakaznikovi, zbije ho (navic pred ditetem) a ma xenofobni reci, to je jednoduse na vyhazov a PCR. Vubec nechapu, co je tu k diskuzi.
Nejde o Ukrajince, ale jestli je stání dítěte v nejspíš čistých botičkách (dítě bylo v kočárku předtím) na to, aby se k rodičům nebo prarodičům někdo takto choval.
@stinga píše: Více
Což je ovšem jeho problém, měl se asi učit. Jeho chování resp. to co zřejmě udělal, absolutně není omluvitelné.
@stinga to mas pravdu, s tema policajtama. Mela jsme jich par v rodine a co doma vyvadeli obcas. Nebo kdyz ctu, co vyvadeji jini, tak si taky rikam, jak muzou projit psycho testama…Ale proste by se to nemelo dit, v zadny profesi.
Moje dite ma v prijmeni ova, takze vsichni vedi, odkud je…zije v zemi kde jsme od 6 tydnu, je to jeji domov, mame uz i obcanstvi, ale jestli by ji nekdo rikal, ze nema pravo byt v tehle zemi…a deje se to tu skoro kazdy den…je to fakt hnus.
@Bohyně Héra píše: Více
A nevadilo by ti ani kdyby to řekl před plnou čekárnou dalších pacientů?
![]()
Někde jsem četla, že dostane výpověď … Zřejmě jeho chování se nelíbilo jeho zaměstnavateli.
Jaké má vzdělání je úplně fuk. Jeho chování by mělo mít nějakou úroveň a měl by se udržet i v krizové/ vyhrocené situaci.
Věřím, že tomu něco předcházelo, je možné že mu ujely nervy, je možné že …. Za mě přes čáru a je úplně jedno na koho by řval. Nějaký manuál jak měl postupovat jistě měl a řvát na cestující to asi nebylo.
Jinak taky tvrdí, že řidič tramvaje psychologickými testy projít musí taky.
Co musí splňovat řidič tramvaje?
“Stát se řidičem tramvaje není jen tak, je potřeba splnit několik podmínek a projít dlouhým výběrovým řízením. Prvním krokem je dosažení věku 21 let, který je k řízení tramvaje vyžadován. Nutné je doložit trestní bezúhonnost prostřednictvím výpisu z trestního rejstříku. Uchazeč musí být k práci zdravotně způsobilý a svůj zdravotní stav musí prokázat lékařskou prohlídkou. Ta zahrnuje klasické zdravotnické vyšetření, ale i návštěvu psychiatrického oddělení, jehož výsledkem je potvrzení o absenci v protialkoholní evidenci. Po této prohlídce následuje psychologické vyšetření, kde doktoři testují psychickou způsobilost uchazeče a jeho reakce, které jsou k výkonu profese potřebné”
Příspěvek upraven 02.03.25 v 19:37
@šklíbakočka @Snopy123 tak určitě už vyhazov dostal, zřejmě ho čeká i soud, a to vše po právu, já tu jen píšu, že řidiči tramvají nejsou žádní profesionálové, dělá to prostě člověk, který na lepší práci nedosáhne
Názor mam takovej ze sem tam nebyla, nevim co se stalo tak mi nepřísluší to hodnotit. Nicméně bylo mi líto dítěte…
@Snopy123 píše: Více
@stinga tak nepřípustně se chovají i lékaři, někteří právníci, exekutoři, atd… V každé profesi se dá najít “ magor “. Ono profesionální chování očekáváš i od té uklízečky a nebo prodavači, která může mít jen ZŠ. Minimálně z pozice zaměstnavatele. Jestli byl dotyčný pan “ guma” posoudit neumím.
Příspěvek upraven 02.03.25 v 19:42
@Miuska1 píše: Více
Prý neničili. Měl zavolat policajty, ne řvát na prarodiče před malým dítětem, slaboch hnusný.