Aféra tramvaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9302
2.3.25 19:02

Ať tomu předcházelo co chtělo, řidič měl zavolat policii. Nebo prostě čekat až vystoupí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
2.3.25 19:02
@Lenka0505 píše: Více

tak nepřípustné to je, ale já se tomu ani nedivím,
kolikrát se píše o naprosto nepřípustném chování policistů, kteří mají vysokou a dělají psychologické testy, ten řidič tramvaje je někdo, kdo má třeba základku a řidičák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
2.3.25 19:07

Jediny duvod, proc muze dat nekdo nekomu pres pusu je sebeobrana. Ze ridic vystartuje z jakehokoliv duvod po zakaznikovi, zbije ho (navic pred ditetem) a ma xenofobni reci, to je jednoduse na vyhazov a PCR. Vubec nechapu, co je tu k diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
2.3.25 19:17

Nejde o Ukrajince, ale jestli je stání dítěte v nejspíš čistých botičkách (dítě bylo v kočárku předtím) na to, aby se k rodičům nebo prarodičům někdo takto choval.

• Citovat
  • Upravit
9085
2.3.25 19:19
@stinga píše: Více

Což je ovšem jeho problém, měl se asi učit. Jeho chování resp. to co zřejmě udělal, absolutně není omluvitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
2.3.25 19:19

@stinga to mas pravdu, s tema policajtama. Mela jsme jich par v rodine a co doma vyvadeli obcas. Nebo kdyz ctu, co vyvadeji jini, tak si taky rikam, jak muzou projit psycho testama…Ale proste by se to nemelo dit, v zadny profesi.
Moje dite ma v prijmeni ova, takze vsichni vedi, odkud je…zije v zemi kde jsme od 6 tydnu, je to jeji domov, mame uz i obcanstvi, ale jestli by ji nekdo rikal, ze nema pravo byt v tehle zemi…a deje se to tu skoro kazdy den…je to fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41087
2.3.25 19:27
@Bohyně Héra píše: Více

A nevadilo by ti ani kdyby to řekl před plnou čekárnou dalších pacientů? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
2.3.25 19:32

Někde jsem četla, že dostane výpověď … Zřejmě jeho chování se nelíbilo jeho zaměstnavateli.
Jaké má vzdělání je úplně fuk. Jeho chování by mělo mít nějakou úroveň a měl by se udržet i v krizové/ vyhrocené situaci.
Věřím, že tomu něco předcházelo, je možné že mu ujely nervy, je možné že …. Za mě přes čáru a je úplně jedno na koho by řval. Nějaký manuál jak měl postupovat jistě měl a řvát na cestující to asi nebylo.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
2.3.25 19:36

Jinak taky tvrdí, že řidič tramvaje psychologickými testy projít musí taky.

Co musí splňovat řidič tramvaje?

“Stát se řidičem tramvaje není jen tak, je potřeba splnit několik podmínek a projít dlouhým výběrovým řízením. Prvním krokem je dosažení věku 21 let, který je k řízení tramvaje vyžadován. Nutné je doložit trestní bezúhonnost prostřednictvím výpisu z trestního rejstříku. Uchazeč musí být k práci zdravotně způsobilý a svůj zdravotní stav musí prokázat lékařskou prohlídkou. Ta zahrnuje klasické zdravotnické vyšetření, ale i návštěvu psychiatrického oddělení, jehož výsledkem je potvrzení o absenci v protialkoholní evidenci. Po této prohlídce následuje psychologické vyšetření, kde doktoři testují psychickou způsobilost uchazeče a jeho reakce, které jsou k výkonu profese potřebné”

Příspěvek upraven 02.03.25 v 19:37

• Citovat
  • Upravit
80471
2.3.25 19:36

@šklíbakočka @Snopy123 tak určitě už vyhazov dostal, zřejmě ho čeká i soud, a to vše po právu, já tu jen píšu, že řidiči tramvají nejsou žádní profesionálové, dělá to prostě člověk, který na lepší práci nedosáhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
2.3.25 19:37

Názor mam takovej ze sem tam nebyla, nevim co se stalo tak mi nepřísluší to hodnotit. Nicméně bylo mi líto dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
2.3.25 19:38
@Snopy123 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: tak to bude stejné jako u těch policajtů - také všichni procházejí psychotesty a všichni občas vidíme v médiích, jak hrozně zasahují a jak se řídí egem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohyně Héra
2.3.25 19:40
@jege píše: Více

Dřiv asi jo, dneska by mi to bylo fuk.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
2.3.25 19:40

@stinga tak nepřípustně se chovají i lékaři, někteří právníci, exekutoři, atd… V každé profesi se dá najít “ magor “. Ono profesionální chování očekáváš i od té uklízečky a nebo prodavači, která může mít jen ZŠ. Minimálně z pozice zaměstnavatele. Jestli byl dotyčný pan “ guma” posoudit neumím.

Příspěvek upraven 02.03.25 v 19:42

• Citovat
  • Upravit
5893
2.3.25 19:41
@Miuska1 píše: Více

Prý neničili. Měl zavolat policajty, ne řvát na prarodiče před malým dítětem, slaboch hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová