Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Snopy123 píše: Více
Jsou to běžní smrtelníci, kteří mají rodiny. Nikdo tě neučil, že sama nemáš proti agresorovi cokoliv bezhlavě podnikat, pokud jsi v jeho bezprostřední blízkosti?
@Bytsamsebou píše: Více
Nemusím ho znát osobně, abych věděla, že kandidoval na nacistickou stranu
Leda že by byl chudák tak hloupej, že si myslel, že ty háknkrojce, co tam na schůzích vytahujou, patří k buddhistickému rituálu.
@MartinL45 píše: Více
Já teda párkrát viděla řidiče, že se zvedl a šel matce říct, ať dá dítě do kočárku. Kdyby musel prudce zabrzdit, dítě letí a odpovědnost je na straně řidiče.
@KarlKarlson píše: Více
Tak to se choval slušně, na to, že je nácek
.
@arinecka píše: Více
Vidíme řídice, jak řve na dvojici, která se nebrání a v náručí má malé dítě. Chlap ještě agresivně vylítne rukou a dítě brečí. Humáč. On je jednoznačně blb.
@Alpacass píše: Více
Tady je video, jsou u dveří a před nimi stojí lidi.
Buď se přesunuli, nebo neseděli za ním.
https://www.seznamzpravy.cz/…dicem-270926
Tak! Jsi má tisková mluvčí. Já se jen bavím, jak se řeší národnost a kdyby to byl Rom, že nikdo ani nepípne. A kdyby to byl bílý (nejde mi to přes hubu
) Čech, tak to by bylo haló.
Nácek by nestačil brát schody z dopravního podniku.
On mu prý facku nedal, jenom naznačil pohyb. To někde psali. Že ten Ukrajinec ani neříkal, že by ho řidič bouchnul.
Taky jsem na straně řidiče.
A to si pamatuju doby, kdy mi syn nevydržel sedět a musel stát na sedačce. Jenže jsem mu vždy sundavala botičky.
Já je nechci házet do jednoho pytle, ale obecně mi přijdou až moc suverénní, jejich děti více divoký a hlavně jsou fakt hlučný.
@Alpacass píše: Více
Ok, tak to se omlouvám, mně to tak nepřipadalo.
Filip Turek, neskutečně milý pán, který to myslí dobře a ty hakenkrajcy jsou součástí jeho sbírky umění dvacátého století.
Miluju a děkuju. Že to nemám doma.
@princess.consuela píše: Více
No jo, tak ruský trollové jedou, Andrej hlásá, že nejsou peníze pro našilidi a oni jim to žerou. Až se ti Ukrajinci fakt sbalí a nejednou nebude kdo by je ošetřil, obsloužil, vyrobil, budou čumět. Ježíši, jak mě tohle točí.
Příspěvek upraven 02.03.25 v 20:28
Jeho totožnost je známá a že kandidoval za nějaký obskurní spolek lze ověřit.