Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miuska1 píše: Více
Male děti, když se vytáhnou z kočárku. Tu sedačku přímo zdevastují, že nejde znovu použít…
Jinak řidič zakomplexovaný nácek a nemá v zaměstnání s lidmi vůbec co dělat. Ať jde někam štípat dřevo. Tam si aspoň vybije svou frustraci.
Příspěvek upraven 02.03.25 v 19:44
@Cenarius píše: Více
ale no tak..
ty sedačky jsou plastové, případně se to dá umýt. ale určitě to nezdevastuje. ten chlape byl prostě s*** a vybil si vztek. takový nemají v naší společnosti co dělat.
Chovaní řidiče rozhodně nebylo profesionální, o tom žádná. Ale zase si vezměte, pokud mu dítě buší do kabiny, skáče v botech po sedačce a on má za sebou vůz plný lidí a potřebuje se soustředit na provoz? A že ta situace určitě standardní nebyla, oni řidiči jen tak z plezíru z kabiny mezi cestující nejdou. Tak upozornil nejdřív slušně, pán se s ním začal dohadovat, dozvěděl se, že je český ( cosi ), pak mu holt ruply nervy. Stát se to nemělo, měl je buď vyloučit z přepravy nebo volat policii. Docela by mě zajímalo, jak by se to vyvinulo, kdyby se nejednalo o UA, ale o občany romské národnosti. Jestli by se kolem toho také strhla taková lavina kritiky.
Že si stoupne batole na sedačku se stát může, pořád lepší než sedačka pomočená od bezdovce, feťáka atd.
Hulvátské a agresivní chování omluvitelné není. Dokonce bych ho považovala za nebezpečné a PČR bych volala sama. Klidně po odpuštění tramvaje. Nejsem blbá, abych si nedovedla dohledat přesný spoj, kterým jsem jela.
„V té Praze“ je jasný trolling a provokace.
@Buba mara píše: Více
Jak mu to dítě bušilo do kabiny, když nástup s kočárkem je o dost dál?
A že když tam na konečné sedí feťáci a bezďáci, tak pro jistotu nevylezou? Nebo úchyláci, co si tam mastí?
Do jaké kabiny? Jsi to video ani neviděla co?
No kdyby to byli Romové, tak by byl zalezlej u sebe a ani by necekl.
Měl volat na místo PČR. Ujely mu nervy, stává se, člověk není robot. A za svou hloupost ho z práce vyhodí a ještě půjde do přestupkové komise
.
@MartinL45 píše: Více
V tramvajích je plast, dřevo a někde určitě i původní textil.
Jezdím naštěstí akorát metrem, místo busu i tramvaje používám raději vlastní nohy. Lezu do nich minimálně.
@princess.consuela píše: Více
Tak vycházím z toho, co říkali ti poškození. Že nastoupili do předu vozu za kabinu řidiče, kde je místo pro kočárek. Pokud jsi někdy jela v pražské tramvají, tak víš, že skutečně nástup s kočárkem je i předními dveřmi za řidičem.
Za mě tak malé dítě má sedět v kočáre
A bylo by po problému
, pak nemůže mlátit do kabiny řidiče ani špinit sedačky. Řidič to přepískl, ale prarodiče taky, nechat se takhle chovat i kdyby malé dítě. A je úplně jedno jestli se to sedadlo dá omyt nebo ne. Tak ze slušnosti k ostatním nenechám dítě špinit sedadla že.
Navíc ty rodiče tam seděli dál a dítě jim řvalo jak tur ![]()
Příspěvek upraven 02.03.25 v 20:01
@Cenarius píše: Více
Do kabiny řidiče. Tak, samozřejmě, já ani nikdo z nás jsme u toho nebyli, toho videa byla prý jenom půlka, nebyl tam začátek toho konfliktu. Já se toho řidiče nezastávám, měl to řešit jinak a neměl se nechat vytočit, o tom žádná. Ale já se neptala, co vy děkal ten řidič, kdyby to byli Romové. Já se ptala, kam by směřovala diskuze a jaké by bylo veřejné mínění v případě zcela totožném.
Chlap kandidoval za nácky. Je to regulérní nácek, akorát jako každej nácek nemá koule to přiznat, takže teď bulí, jak mu Ukrajinci ošklivě nadávali, ale on nerozumí ukrajinsky. Svědkyně se ozvala a popsala to zhruba stejně, jako ti Ukrajinci samotní. Každý, kdo se takhle mezi lidmi chová, by měl být v detenci a ne chodit mezi lidmi, tím spíš mít odpovědnost za jejich životy.
Oni ale vůbec u žádné kabiny neseděli. Nemohli do ní kopat ![]()
Tipla bych spíš přestupkové řízení