Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KarlKarlson píše: Více
Cituji: " S kočárkem jsme hned jeli za kabinu řidiče, kde je pro něj vyhrazeno místo…" A " Řidic z kabiny něco říkal, ale nerozuměli jsme mu.
Seznam zprávy, 28.2.
Ještě něco není jasné?
@princess.consuela píše: Více
Krásný v týhle diskuzi taky je, jak dvěma třetinám očividně na Facebooku přes hloupý kamarády přistálo na zdi vyjádření toho blba, oni se nad tím ani nezamysleli, spolkli to i s navijákem, nic víc si nepřečetli a jsou spokojený. Vlastně mě to strašně děsí.
@Buba mara píše: Více
Už jsem komentovala, že se omlouvám a z videa mi to tak nepřišlo. Znám jen MHD s místem na kočárky dále. Ještě něco není jasné?
@Alpacass píše: Více
Já tam vidím ze za nimi ještě sedí další lidé. Ale je to nekvalitní video tak třeba se mýlím
@Buba mara píše: Více
tam stál ten kočárek. Je jsem viděla sedět jinde, u dveří.
Oprášíme meteoritky a nastartujeme destilační soupravy
. Krásný a vožralý to přežijeme
.
@Jemako píše: Více
Nikdo další za nimi nesedí. Je tam tmavé sklo kabiny řidiče, které odráží lidi v tramvaji. Opravdu se zkus někdy projet moderními pražskými tramvajemi. Pražák, pravidelně jezdící tramvají, ihned pozná, kde ti lidi sedí.
Tak jestli to chce někdo počítat přes má dáti/dal, tak dávky nejsou jediný výdaj.
Neboj se nic, mám mnoho plodin, které lze vypálit
Zvu tě na oskerušovici, budeme ji potřebovat.
@vokishka píše: Více
Kabina řidiče je přes celou šířku tramvaje. Řidič sedí téměř uprostřed.
Pošli souřadnice a s ohledem na tu diskuzi, kdy tam zakl. správně vedla partnera, myslím, že domluvíme i sňatek. Případně jim fláknem po tlamě, ne
?
@Alpacass píše: Více
Ok je to možné. Ale opravdu 2 lete dítě dokáže takhle mlátit do skla? Navíc autorka videa se vyjádřila v souladu s těmi Ukrajinci a ne s řidičem. Tohle chování proste nejde omluvit.
Podívej se někdy na moderní tramvaje v Praze. Ty mají sklo za řidičem přes celou šířku tramvaje.