Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já teda dost často chodím kurýrům naproti, když zavolají a já mám na to čas a prostor. A když nemám, tak nejdu. Ty mi taky zníš jako trochu moc velká hysterka, začneš mu sama pyskovat, že na žádný parkoviště nepůjdeš - aniž by se tě zeptal - jen na základě toho, že to po tobě nějaký nejspíš jiný řidič DPD chtěl. Jako wtf?
Však byl na tebe sprostý, až když sis přišla za ním pro balík a převzala ho
. Při předání utrousil, že jsi pič. a a ty mu na to následně řekneš, pane pojďte dál!?
.
@Lily-of-the-valley píše: Více
jo, mas v podstate pravdu. Ale ono to je uplne jedno. Protoze on se ma chovat profesionalne a nazvat zakaznici picou si proste nemuze dovolit. Ja mu nenadavala a trvat na tom, ze za nim na parkoviste nechci, na tom neni nic spatneho.
Ja pracuju taky ve sluzbach a jednam se zakazniky. Ne vzdy jsou zakaznici slusni. Jeste me nenapadlo zakaznikovi rict, ze je ko*kot, protoze se mi nelibilo, jak se mnou jedna. Pomyslim si v duchu neco a blbeckovi, dokoncim praci a slusne se rozloucim.
A mimochodem, na co teda platis postovne 100Kc plus? Za tuto castku mas dostat urcity servis, za ktery si zaplatila. To, ze na to parkoviste za nim behas je tvoje blbost.
@Bytsamsebou píše: Více
ano ano, rekla bych mu, prosim slozte mi ten balicek tady za dvere a seznamte se s nasim Rexem. Rexicku, pojd se privitat tady s panem!
S tím DPD, to asi dost záleží na tom, jak jsi mu to podala. Pokud jsi na jeho žádost, abys sešla dolů vyštěkla něco ve smyslu „jsem nedotknutelná matka malého dítěte a já si tě platím na to, abys mi balík donesl ke dveřím“, tak chápu pána, že ti to šel k těm dveřím dát s úsměvem na rtech. I odmítnutí se dá říct slušně. Já mám konkrétně s DPD zkušenost výbornou, stejně tak s PPL a kupodivu u nás i s Českou poštou. Jasně že můžeme narazit na idiota s blbou náladou, ale ve většině případů je to o lidech. Jak já na tebe, tak ty na mě. To, že někdo pracuje s lidmi, nebo ve službách přece neznamená, že si z něj můžou dělat rohožku.
@baracudas píše: Více
a vis, ze jsem nikdy predtim a nikdy po tom nemela s DPD ci jinym kuryrem problem? Asi to preci jenom bude tim panem. ![]()
No vidíš a za mě bylo horší, kdyby můj pes fyzicky toho poštáka napadl, než nějaká pič. a
.
vzdyt to mel byt vtip prosim te. Psa nevlastnim a nikdy bych psa na nikoho nepostvala.
Vtip jo
?! Spousta lidí psa vlastní! Nebo jako to chceš rozdělit na ty, co bydlí v paneláku a ty, co v domě se zahradou? Na cizí pozemek (zahradu) se taky bojí spousta lidí vstoupit, byť tam není pes, ani jiné zvíře, nebo prostě neumí otevřít branku, nebo je zamčená. Takže má kurýr nosit balíky až do bytu jen lidem, kteří bydlí v paneláku?
… a těm v domě s pozemkem ne?
nerozumim. Pokud se kuryr nachazi na sidlisti a kolem dokola jsou jenom panelaky, tak asi do vilky se zahradkou namireno nema. ne?
Omlouvam se, ze jsem s tebou zertovala. Myslela jsem, ze taky zertujes. Tak evidentne ne, zapomen na to.
Jinak do bytu kuryr nic nenosi. Pokud dorucuje do panelaku, ma balicek predat dole u vchodovych dveri.
@krecik.dzungarsky píše: Více
rohlik neni DPD, DHL, UPS a pod.
A jo, rohlik je fajn. Oni ti ten nakup i vynesou do 3. patra bez vytahu. Vzdy byli strasne ochotni, az mi jich bylo lito a pravidelne jsem je ukecavala, ze to muzou nechat u dveri, ja to zvladnu ![]()
Vetsinou objednávám tam, kde mají dopravu zdarma, tak neřeším. Ale i tak - u nás je situace úplně jiná, máme dlouhou prijezdovku a když je ledovka, ty jejich dodávky občas nemůžou vyjet. Tak dojdu k silnici.
Jinak ano, nema ti nadávat, to vubec ne. Jen ze jsi se sama nezachovala úplně ideálně.