Aféra tramvaj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
3.3.25 10:37
@Snopy123 píše: Více

Ale já taky nikdy nic takového nedovolil svému dítěti a to co čtrnáct dnů jezdíme vlakem za rodinou přes téměř celou ČR a není to někdy snadné ukocirovat ho tak, aby nikoho neobtěžoval, někdy musí přijít na řadu tajná zbraň mobil. Já přece neobhajuju, že dítě bouchá do kabiny a má boty na sedačce, ale reakce řidiče byla silně za čárou a pro mě neomluvitelná. Jsou prostě věci které se nedělají nikdy za žádné situace a napadání někoho, kdo má dítě na ruce je jedna z nich. Že mohli vystoupit, že to nemělo dovolit a já nevím co, to je všechno vedlejší, chování řidiče neomlouvá nic, pokud je něčeho takového schopný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
3.3.25 10:38
@arinecka píše: Více

Vždyť sám řidič řekl, že ten pán mluvil jen ukrajinsky a on ukrajinsky neumí. Sám to řekl a vyvrátil tím teda to, že mu řekl něco hnusného. Ani svědkyně to nepotvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35364
3.3.25 10:42
@KarlKarlson píše: Více

Tak jsem asi viděla jinou verzi. Fakt nemá smysl se dohadovat. Každopádně jednu větu česky uměl. Nejhorší je, že tohle vyvolává mezi lidmi opět jen nenávist, a přitom takových incidentů se stává x za den, a nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 10:45

Jen slyšel ukrajinštinu, tak se mu zatmělo a vyrazil. Je to fašista, který měl už problémů několik a jednou ho za to zavřou… Nepatří mezi lidi, když se neumí ovládat. A proto se nikdo nezastal, protože buď pořádně neslyšeli a nebo byli otřeseni. Já bych se opravdu bála a to i natáčet. Kdo to natočil zasluhuje pochvalu. Ten krip.. samozřejmě policii nezavolal. Co by jim asi tak řekl? Doufám, že s ním vyrazí dveře i s futrama. A ten… Bude stejně všude vykládat, jaký byl hrdina a dokonce se vyjádřila jedná tramvajačka, že se to nemělo dávat na sítě. Hlavně aby nikdo nic nevěděl. Lékaři drží spolu, soudní a právníci drží spolu, teď tramvajáci budou držet spolu, policajti atd atd. Hlavně se neozývejme a nechme si všechno líbit. A je jedno, kdo je jaké víry, barvy a mluví jakým jazykem
Skoro vždy se všechno dá řešit slušně. Jen psychopat to prostě nedokáže a vždycky si důvod k agresi najde. Stydím se za něj..

• Citovat
  • Upravit
879
3.3.25 10:45

Jasně, uměl zrovna říct česká mr*ka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
3.3.25 10:47
@Anonymní píše: Více

Přesně. I kdyby mu nadával, tak tohle zdaleka nebyla tak dramatická situace, jaký se běžně v MHD dějí. To jako příště někoho zrovna pobodá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152166
3.3.25 10:50

A to jsi sebrala kde? Rodiče tam vůbec nebyli. Dítě vezli prarodiče. A dítě začalo plakát až když ten psychouš na ně začal řvát.
Ano, řidič má právo vykázat z přepravy cestujícího, ale tohle nebylo vykazání ale napadení řidičem, který na ně ještě navíc křičel xenofobní názory a toho dědečka dítěte fyzicky napadl.
To je to, co je na videu vidět. Že na něj údajně plivali nebo co si to pak řidič přimyslel, když viděl že je v průseru, tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
3.3.25 10:50

@Matt 02 Ale já netvrdím, že reakce řidiče nebyla za hranou. Jen že za hranou bylo i chování toho páru, z toho co víme ( pravou verzi nevíme ). Asi je fajn z mě napsat A i B.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
3.3.25 10:51

@Anna766 Rodiče nebo prarodiče - vždyť je to jedno. Prostě osoby, které z to dítě zodpovídají.

Tak on je vykazoval z té přepravy i před než dítě začalo řvát. :nevim:
To debata tam zřejmě už chvíli běžela, ještě než ji začal někdo natáčet.

• Citovat
  • Upravit
11783
3.3.25 10:55

Tak on z toho může mít postih jak řidič tramvaje, tak ten Ukrajinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152166
3.3.25 11:17

Ze řekl něco hnusnýho tvrdí jen řidič a nikdo jiný. I ten řidič tvrdí že mu vlastně nerozuměl co mu říká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152166
3.3.25 11:21

Podle tebe je řev "vypadni, tady nemáš co dělat v týhle zemi " je vykázání z přepravy? Za mě je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35364
3.3.25 11:22
@Anna766 píše: Více

Mne je to ve finale fuk, proste hadka v tramvaji, ktera se brutalne vsude rozmazava.
Ridic uz asi dostal padaka a zivot jde dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152166
3.3.25 11:23

Fuk to není. A jsem ráda že většina názoru na to je normální a nepodporuje takové chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35364
3.3.25 11:27
@Anna766 píše: Více

Ale je, jen se to nafukuje. Nikdo nic nepodporuje, nepriklanim se na nici stranu, nikdo z nas nevi jak to doopravdy bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová