Afro vlasy a jejich úprava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
25.12.13 18:01

Taky jsem ti chtěla napsat ať zkusíš tangle teezer. Kamarádka má holčičku, teda blondýnku, ale blondýnku. Na pohled má vlasy jako tvoje holčička, jenom je má už delší a hustčí, ale fakt o vypadá jak afro. Nikdo netuší po kom tom má :mrgreen:. A byla naprosto zoufalá, nemohla to ničím rozčesat a tímnhle kartáčem to jde, ale fakt opatrně, nejlépe po koupání. Já ho používám na starší taky, ta má sice vlasy rovný, ale strašně hustý a cuchací. Ta se týden nečesat, tak má na hlavě dredy.
Ale holčičku máš fakt nádhernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 19:54

@syselinka diky za fotky. Ja bych se toho nebala. Znami tady jsou smiseny par a je pravda, ze maly ma ty vlasky jine nez Ambruška, to by mohla mit vlastne Tvoje mala taky. Tak uvidis jak to poroste dal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 20:07
@lentilka248 píše:
@MaWe vy máte holčičku přímo černošku? ono ty vlásky u mulatů mají zas trošku jinou kvalitu..naštěstí pokožku hlavy natírat nemusím..ale šampony je dobré používat hydratační..a opravdu nejlepší zkušenost mám s česáním rukou, je to nejšetrnější(měla jsem před rokem a půl vlasy skoro do pasu po natažení)..teď češu hřebenem, jen když plánuju žehlit..po těch letech bych řekla, že čím míň zásahů, tím lépe..ale v 80.-90.letech jsme dost trpěla(nic moc nešlo sehnat), teď je to už pohoda..

Presne tak, ona je 100% cernoska. Si neumim predstavit, ze by hrabla rukama a procisla :mrgreen: to nam nehrozi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 20:22

Takhle vypada nase Amber „nature“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 20:24

A takhle zapletena… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
25.12.13 20:24

@MaWe jejda to je páčo :pankac: já s pár chlupy na hlavě můžu jen tiše závidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 20:25

@syselinka počkej, az ji bude 8 jako te nasi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.12.13 20:25

@lentilka248 čistě afro vlasy se musí mazat, resp. pokožka? To mě zaujalo 8o

Moje holky nemají vyloženě afro, mají jen prstýnky a ještě navíc jen v určité délce. Starší si prošla od prstýnků přes vlny. Česat to jde taky špatně, ale asi to nebude nic oproti vám. Zatím mi funguje po mytí vždy kondicionér a učesat ještě mokré, ne až uschnou. S kosmetikou neporadím, kupujem běžnou.

Fotka krásná, vlastně jsem sem nakoukla proto, že jsem doufala, že sem někdo hodí fotku malý kudrnatý holčičky, já jsem z nich vždycky paf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.12.13 20:27

@MaWe ty copánky jsou parádní, ale nebolí jí pak hlava? Já od mala, když mám celý den natěsno culík, tak pak mě jakoby bolí vlasy, nebo jak to nazvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 20:44
@zuzouš píše:
@MaWe ty copánky jsou parádní, ale nebolí jí pak hlava? Já od mala, když mám celý den natěsno culík, tak pak mě jakoby bolí vlasy, nebo jak to nazvat.

Zalezi na typu ucesu. Samozrejme, ze ji den dva trosku hlava boli, musi se to hodne utahnout, ale zatim to vzdycky jenom zkonstatuje, neplace, neresi…nastesti :) kdyz jsme zili v Africe a chodila jsem s ni do kadernictvi, casto tam byly holcicky, co plakaly, tise, ale plakaly…ted uz vim proc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.12.13 21:31

@MaWe A holčičku jste adoptovali už v Africe? Nevím, jak moc je to pro tebe tabu téma, tak kdyžtak neodpovídej, ptám se, že mě to zajímá :) To jste tam žili nebo jste se jen na ní jeli podívat? Jak se říká, že je obtížná (papírování, posudky, atd.) adopce u nás, tak si nedokážu představit ten běh na dlouhou trať takhle z ciziny :think: A líbí se tu holčičce? Nebyl to šok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.12.13 22:02

@MaWe tak to pak jo..myslím, že malá od Syselinky bude mít vlasy kvalitou spíš jako já(nebo podobné)..pro mě je třeba boj větrné vlhké počasí, taková dovolená na lodi, to byl boj :lol: nebo túra když lehce prší, ty vlasy dokonale zdredovatí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.12.13 22:16

vlasy

Pro ilustraci přidávám moje vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.12.13 22:18

@zuzouš to psala jiná uživatelka, já nekrémuju..já je mám mixnuté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
25.12.13 22:25

@zuzouš

jj, malou jsme si adoptovali tam a take tam absolvovali cely adopcni proces. Byli jsme tam na nekolik let pracovne. Mala necele dva roky, kdyz jsme si ji brali a 4, kdyz jsme se stehovali zpatky do CR. Pohybovali jsme se ve smisene spolecnosti, sok to pro ni nebyl. A skolka v Praze bez problemu. Ted jsme zase venku, chodi do mezinarodni skoly a i kdyz je jedina cernoska, je to ok.

Adopcni proces probehl celkem rychle, meli jsme stesti. Cele to trvalo 9 mesicu a celou dobu jsme meli Amber uz doma. Trochu nepochopitelne na nase pomery, ale nastesti se vse povedlo :) Ale byrokrace byla, zpoplatnene to taky docela bylo…ale vyplatilo se. Myslim, ze je moc stastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí