Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lentilka248 to je úžasné ty vlasy, já s pár chlupy na hlavě můžu jen tiše závidět
a to se opravdu nefénuje? koukám že to na těch videích nechávají uschnout jen tak.. vždyt to musí trvat věčnost než to uschne ne?? tolik práce s tím, to je mazec, každý den bych si takové vlasy opravdu mýt nechtěla ![]()
@MaWe vím, že máš zkušeností hodně, ale posílám video , co jsem myslela tím ručním česáním - holky to většinou provozují na všech tutorialech, já mám lepší zkušenost s něčím podobným zamokra..
@syselinka já je po fénu nemám tak hezké, ako když nechám uschnout volně..za ty roky si zvykneš..ale opravdu je to jiné, než klasika kudrny, kámošky co mají vlnité kdyby to dělaly jak já, mají vlasy divné..já kdybch si na spodní vrstvu vlasů dala olej, jak to tady kdosi radil a na vrchní ne, tak bych měla spodní narovnané lehce vlnité a nad něma by mi poletovalo rozčepýřené chmýří..musím dávat přípravek na celé vlasy rovnoměrně..
uschnout nechávám nejdřív tak hoďku v turbanu, pak na to napatlám ten nesmývací balzám a nechám doschnout..fénuju jen lehce na objem na závěr, nebo když spěchám..v zimě myju navečer a spím v turbanu, ráno dám balzám a teda fénuju..úplně suché jsou při délce na ramena asi za 2h, když použiju nějaký extrahydratační šampon tak za víc..když jsme jě měla dlouhé, tak to schlo cca 5h..
jsou tam i videa s dětma, na žehlení..mraky..
@lentilka248 píše:
@MaWe vím, že máš zkušeností hodně, ale posílám video , co jsem myslela tím ručním česáním - holky to většinou provozují na všech tutorialech, já mám lepší zkušenost s něčím podobným zamokra..
Ahaaa, tak tohle delame taky, jen nevim, ze se tomu tak rika a ze je na to az takova odborna pomucka ![]()
@MaWe jsme si myslela, že to asi provozujete..já tuhle odbornou pomůcku našla až dneska pro Syselinku..já už jsem s těma vlasama nějak sžitá:-), ale metod pokus omyl bylo nesčetně, né že ne..když jsme ve 14 poprvé vyjela sama do velkoměsta, že tam uuurčitě budou mít něco na moje vlasy a po poradě s prodavačkou pořídila gel od Welly..slavnostně napatlala na vlasy, abych pak chodila sice s kudrlinama ale i vlasama plnýma bílých cucků:-) apod..
@lentilka248 píše:
@MaWe jsme si myslela, že to asi provozujete..já tuhle odbornou pomůcku našla až dneska pro Syselinku..já už jsem s těma vlasama nějak sžitá:-), ale metod pokus omyl bylo nesčetně, né že ne..když jsme ve 14 poprvé vyjela sama do velkoměsta, že tam uuurčitě budou mít něco na moje vlasy a po poradě s prodavačkou pořídila gel od Welly..slavnostně napatlala na vlasy, abych pak chodila sice s kudrlinama ale i vlasama plnýma bílých cucků:-) apod..
Haha, verim ze tohle se Ti stalo jenom jednou…l ![]()
Taky Ti chteli lidi sahat porad na vlasy? Ambrušce jo, ale uz si na to zvykla ![]()
@MaWe naštěstí s gelem jo:-) pak jsme ještě vyzkoušela horkou novinku vosk:-) z vlasů dlouhých do půl zad jsem měla v průbehu dne vlasy zdrclé do poloviny krku a úúúplně zacuchané..teď vosk už pouze a jenom na vyžehlené vlasy nebo raději vůbec..
Jo, na vlasy mi sahají lidi bez rozdílu věku a pohlaví, kolegové, kolegyně, někdy i pacienti odbržděnější se ptají, jestli mohou..ale zvláštní kapitola jsou dětí, ty hrozně baví, když se natáhne pružinka vlasů, baví je to dělat dlooouhé minuty..ale ty co mě znají v culíku, když mě vidí s velkým hárem děsně řvou-to mě nakonec odradilo od toho, abych dělala pediatrii:-)
@lentilka248 něco na tom bude, že pro krásu se musí trpět
jinak vidím, že už to máš za pár, tak přeju rychlý a v mezích možností pohodový porod ![]()
@syselinka dík, už jsem jak kachnička..sice jen 6kg plus, ale stejně..
Dobry den kde se to da sehnat potrebovala bych to pro dceru diky za odpoved
Ahoj holky, pokud by měl někdo zájem, mám doma přebytky kosmetiky na afro vlasy..těhotenstvím a kojením se mi mění kvalita vlasů a neustále měním..v případě zájmu prosím zprávy..