Agávový sirup miminku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
15.1.15 07:55

@marrlinka
Souhlasím, ale v případě jemného oslazení čaje si myslím, že je to úplně v pohodě. ;)

Rozumíte někdo tomu, jaktože sladovit obsahuje lepek, ale pšeničný nebo špaldový sirup ne? Píší jen o stopách lepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.1.15 08:18

@marrlinka jojo, ale to je jako se vším - když je člověk střídmý, tak to neuškodí.
Brala jsem dotaz zakladatelky z jiného úhlu pohledu. Mně totiž kamarádka (lékařka) vysvětlila, že agávový a javorový sirup obsahují výrazně méně alergenů, než třeba med, a jsou tudíž vhodnější k doslazování právě při zavádění nových potravin. Navíc mají vyšší sladivost a stačí tak v menším množství. Takže já jsem odpovídala zakladatelce s ohledem na věk jejího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.1.15 08:22
@casper píše:
Pěkně prosím o radu, zda je Agávový sirup vhodný pro 16.měsíční mimčo? :nevim:

Prohlédla jsi si správně svoje dítě? V 16. měsících už není dávno žádné miminko. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.1.15 08:30

@anairda @Gobca jasne, ja ho taky pouzivam. Obcas do caje, nekdy do kase, stridam s javorovym. Ale vite jak…margarin je zdravy, hura, jdeme vsichni jist margarin, agave je zdrave slazeni, hura jdeme vsichni vsechno sladit agave sirupem. Znam i takove extremisty bohuzel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
15.1.15 11:46

@marrlinka áno, taky známe :) věční dietáři a zdravovýživáři, kteří jdou z extrému do extrému, fanatické eko-bio-matky… :roll: :D
Prostě chce to onu pověstnou zlatou střední cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
15.1.15 11:53

@marrlinka
Datlový sirup, to asi bude to samé, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.1.15 13:25
@anairda píše:
@marrlinka
Datlový sirup, to asi bude to samé, že?

To nevim. Cekala jsem, ze zo v tom svem videu rekne, jak je to s jinymi sirupy, ale bylo tam k tomu nic. Docela me to stve.
My to teda na hektolitry nepijem, takze je to burt, ale na druhou stranu nemam rada polovicni informace :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí