Ahoj kolik se platí za pryskyřicové korunky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
4.1.23 08:42

Ahoj kolik se platí za Pryskyřicové korunky?

Ahoj jelikož jsem na mateřský tak chci co nejlevnější variantu nevíte kolik se tak hradí za Korunky pryskyřicové? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
4.1.23 08:48

Jakou mas pojišťovnu? Treba VZP hradi, a prispiva na korunky.

• Citovat
  • Upravit
9
4.1.23 08:48

@mackA159 vozp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
4.1.23 09:10

Sice byly a snad ještě jsou pryskyřičné korunky od 4 po 4 na pojišťovnu, ale nikde je jen na pojišťovnu nedělají. Všude chtějí různě vysoký doplatek. Navíc kvalita pryskyřičných korunek je mizerná a většinou nevydrží ani ty avizované dva roky, co mají vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.1.23 09:19

Platila jsem 800,– Kč, ale už je to pár let, nedokážu odhadnout, jak moc se mohly zdražit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
4.1.23 09:21

Mně ji teda zubařka nabízela zdarma na pojišťovnu. Ale rovnou mě upozornila, že prd vydrží. Tak jsem šla do té středně drahé varianty - pohledova strana keramika, vzadu kov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 12:33
@Lainaire8 píše:
Mně ji teda zubařka nabízela zdarma na pojišťovnu. Ale rovnou mě upozornila, že prd vydrží. Tak jsem šla do té středně drahé varianty - pohledova strana keramika, vzadu kov.

Tak to by me zajímal material kam to vysperkovali. Me je dělali v 7 letech, pak ve 14 opravu co jsem si urazila a od te doby na to doktorka nesahla a je mi 35 :think: ale já ty zuby nepoužívám - nekousu přes ne. Jenom na boku s třeba jablko odkusuju buď spodnima nebo spicakem

• Citovat
  • Upravit
mackA159
4.1.23 13:02
@Anonymní píše:
Tak to by me zajímal material kam to vysperkovali. Me je dělali v 7 letech, pak ve 14 opravu co jsem si urazila a od te doby na to doktorka nesahla a je mi 35 :think: ale já ty zuby nepoužívám - nekousu přes ne. Jenom na boku s třeba jablko odkusuju buď spodnima nebo spicakem

Ted se dela keramika se zirkonem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 13:14
@mackA159 píše:
Ted se dela keramika se zirkonem.

Já asi radši počkám až mi to děti urazi a pak to budu řešit, já radši diamanty ve zlate :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
502
4.1.23 17:08

Já měla zdarma, letos mi ji vyměnila za bílou plombu a taky zdarma 8o.. Mám zlomený polovinu přední jedničky. A pojišťovnu mám 205 ( Čpzp)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8993
4.1.23 17:12

Já ji měla zadarmo, ale vřele nedoporučuji. Je to opravdu ošklivé a kvalita mizerná. Teď mám ten střed - kov pokrytý keramikou a vypadá to mnohem líp a kvalita úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová