Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj jelikož jsem na mateřský tak chci co nejlevnější variantu nevíte kolik se tak hradí za Korunky pryskyřicové? ![]()
Jakou mas pojišťovnu? Treba VZP hradi, a prispiva na korunky.
Sice byly a snad ještě jsou pryskyřičné korunky od 4 po 4 na pojišťovnu, ale nikde je jen na pojišťovnu nedělají. Všude chtějí různě vysoký doplatek. Navíc kvalita pryskyřičných korunek je mizerná a většinou nevydrží ani ty avizované dva roky, co mají vydržet.
Platila jsem 800,– Kč, ale už je to pár let, nedokážu odhadnout, jak moc se mohly zdražit.
Mně ji teda zubařka nabízela zdarma na pojišťovnu. Ale rovnou mě upozornila, že prd vydrží. Tak jsem šla do té středně drahé varianty - pohledova strana keramika, vzadu kov.
@Lainaire8 píše:
Mně ji teda zubařka nabízela zdarma na pojišťovnu. Ale rovnou mě upozornila, že prd vydrží. Tak jsem šla do té středně drahé varianty - pohledova strana keramika, vzadu kov.
Tak to by me zajímal material kam to vysperkovali. Me je dělali v 7 letech, pak ve 14 opravu co jsem si urazila a od te doby na to doktorka nesahla a je mi 35
ale já ty zuby nepoužívám - nekousu přes ne. Jenom na boku s třeba jablko odkusuju buď spodnima nebo spicakem
@Anonymní píše:
Tak to by me zajímal material kam to vysperkovali. Me je dělali v 7 letech, pak ve 14 opravu co jsem si urazila a od te doby na to doktorka nesahla a je mi 35ale já ty zuby nepoužívám - nekousu přes ne. Jenom na boku s třeba jablko odkusuju buď spodnima nebo spicakem
Ted se dela keramika se zirkonem.
@mackA159 píše:
Ted se dela keramika se zirkonem.
Já asi radši počkám až mi to děti urazi a pak to budu řešit, já radši diamanty ve zlate ![]()
Já měla zdarma, letos mi ji vyměnila za bílou plombu a taky zdarma
.. Mám zlomený polovinu přední jedničky. A pojišťovnu mám 205 ( Čpzp)
Já ji měla zadarmo, ale vřele nedoporučuji. Je to opravdu ošklivé a kvalita mizerná. Teď mám ten střed - kov pokrytý keramikou a vypadá to mnohem líp a kvalita úplně jinde.