Kočárek babylux optimal 2019

3
13.2.20 07:04

Ahoj, máte někdo zkušenosti s kocarkem babylux optimal 2019?

Ahoj, chtěla bych kupovat kocarek babylux optimal 2019. Tak se chci zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s kocarkem? Nebo radši doporučujete Riko Basic? Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7674
13.2.20 07:14

Osobně zkušenost nemám. Jen dám svoje postřehy z nákupu kočárku. První kočárek jsme měli trojkombinaci bazarovou za už nevím do 4tis. Ta šla s domu kollem 6-8m věku dcery a řešila jsem pořádný sporták. A pár jich vystřídala. U trojkombinace je sporták těžký, neskladny, vesměs málo prostoru pro dítě. A do auta to složit…zabere půl kufru. Ono asi proto se bazarové trojkombinace prodávají s nepoužitým sportákem často. Vystřídala jsem čtyři sportáky (jane croswalk, britax agile, britax bmotion 4+, valco snap sport) a po zkušenost osobně kdybych měla další dítě (mít nebudu) pořídila bych si bazarový britax b motion 4+ (případně sporták nový), na něj se dá za 500-1500 koupit bazarová korbička pro miminko, nasadíš taky pomocí adapteru, kterou po 6-8-10m prodáš. Vajíčko můžeš mít kvalitní romer (oproti vajíčkam z trojkombinaci, opravdu rozdíl) které nasadíš pomoci adapteru. A sporták byl za mě super. A sporták využiješ nejdýl, já už od toho 6m, jde dát do uplného lehu, a mi se dcera už nevešla do kroby s fusákem, někdo dávaá do sportáku pozdějí. Dlouhé ležení 105cm, dlouhá střecha proti slunci. Odpružení bylo dostatečné na občasný les, louku, chodníky…, gelová kola (vlastnosti nafukovacích, ale nepíchneš. Váha byla asi 11kg, což sportá u trojkombinace min.13-14kg. Do auta šel dobře složit.
Za mě můj názor. Ale vím, že se trojkombinace kupují. Já jen po svých zkušenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.20 07:54
@Veru1987 píše:
Osobně zkušenost nemám. Jen dám svoje postřehy z nákupu kočárku. První kočárek jsme měli trojkombinaci bazarovou za už nevím do 4tis. Ta šla s domu kollem 6-8m věku dcery a řešila jsem pořádný sporták. A pár jich vystřídala. U trojkombinace je sporták těžký, neskladny, vesměs málo prostoru pro dítě. A do auta to složit…zabere půl kufru. Ono asi proto se bazarové trojkombinace prodávají s nepoužitým sportákem často. Vystřídala jsem čtyři sportáky (jane croswalk, britax agile, britax bmotion 4+, valco snap sport) a po zkušenost osobně kdybych měla další dítě (mít nebudu) pořídila bych si bazarový britax b motion 4+ (případně sporták nový), na něj se dá za 500-1500 koupit bazarová korbička pro miminko, nasadíš taky pomocí adapteru, kterou po 6-8-10m prodáš. Vajíčko můžeš mít kvalitní romer (oproti vajíčkam z trojkombinaci, opravdu rozdíl) které nasadíš pomoci adapteru. A sporták byl za mě super. A sporták využiješ nejdýl, já už od toho 6m, jde dát do uplného lehu, a mi se dcera už nevešla do kroby s fusákem, někdo dávaá do sportáku pozdějí. Dlouhé ležení 105cm, dlouhá střecha proti slunci. Odpružení bylo dostatečné na občasný les, louku, chodníky…, gelová kola (vlastnosti nafukovacích, ale nepíchneš. Váha byla asi 11kg, což sportá u trojkombinace min.13-14kg. Do auta šel dobře složit.
Za mě můj názor. Ale vím, že se trojkombinace kupují. Já jen po svých zkušenostech.

Děkuji 🙂. Já mám právě 2 leteho syna a v srpnu se mi má narodit mimčo. Syn už v kočárku být moc nechce, ale když jdeme někam dál tak ho beru sebou, máme doma sporťák trojkolku bebe comfort highttrek nějak tak 😁. Jenže sním už se skoro nedá jezdit, proto chceme koupit trojkombinaci, ze korbička a autosedačka by se schovala do toho sprna a syn ná to občasný ježdění jednou měsíčně max 2× šel do ty sportovní verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.2.20 07:56
@Mishell93 píše:
Děkuji 🙂. Já mám právě 2 leteho syna a v srpnu se mi má narodit mimčo. Syn už v kočárku být moc nechce, ale když jdeme někam dál tak ho beru sebou, máme doma sporťák trojkolku bebe comfort highttrek nějak tak 😁. Jenže sním už se skoro nedá jezdit, proto chceme koupit trojkombinaci, ze korbička a autosedačka by se schovala do toho sprna a syn ná to občasný ježdění jednou měsíčně max 2× šel do ty sportovní verze.

Ještě je i britax bmotion 3+. To je trojkolka. Má kratší ležení, ale jak máte radějí trojkolky. Ty sportáky z trojkombinace za mě jsou neštastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.20 08:23
@Veru1987 píše:
Ještě je i britax bmotion 3+. To je trojkolka. Má kratší ležení, ale jak máte radějí trojkolky. Ty sportáky z trojkombinace za mě jsou neštastné.

Já právě trojkolku už v životě nechci 🙈. To byl nejhorší kup v životě 😂. Koukala jsem i na bazary a zatím mě nic neoslovilo no 😁. Děkuji za radu, asi zatím ještě s kupem počkám. Třeba se něco objeví na bazarku, 😊 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.2.20 08:24
@Mishell93 píše:
Já právě trojkolku už v životě nechci 🙈. To byl nejhorší kup v životě 😂. Koukala jsem i na bazary a zatím mě nic neoslovilo no 😁. Děkuji za radu, asi zatím ještě s kupem počkám. Třeba se něco objeví na bazarku, 😊 😁.

Já chtěla taky 4 kola. Ale zase záleží od výrobce. Britaxy jsou super. Kamarádka měla tu trojkolku. Já byla s tím motionem max. spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.20 10:13

Kočárek Baby Lux Optimal Black Silver Mint 2019

Chtěla bych se zeptat na nekod kočárek Kočárek Baby Lux Optimal Black Silver Mint 2019 chtěla bych si ho koupit. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí