Myslíte si, že by to mohlo by těhotenství ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15218
6.7.21 13:49
@Elita píše:
@karkarka co má co covid souviset s vynecháním MS 10 dní a bolest prsou. A horečky nemám ani mě nebolí v krku.. takže :zed:

Ty máš dost :zed: přečti si něco o covidu a jak se může různě projevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.8.21 16:41

Ahoj, chci se zeptat zda by se mohlo jednat o těhotenství 8o minulí měsíc jsem měla 8 dní zpoždění, myslela jsem si že je to že jsme letěli na dovolenou změna prostředí a tak( žádný prášky na oddálení jsem nebrala ) 8den jsem to dostala a jeden den jsem měla extra silné mesicky a pak tři dny úplně slabé až špinění. No nejak jsem tomu nevěnovala a teď než jsem to dostala jsem měla různé příznaky těhotenství únava, velká natekla prsa, změna chuti, zlepšení čichu :? no a mela jsem teď 5 dni spozdeni teď mám druhy den MS šílené bolesti podbřiška a břicha a zácpa. Včera jsem mela docela normalni výtok a dneska už skoro jen špinění testu jsem si dělal snad za tenhle měsíc 5 všechny negativní nechápu to a prsa mám pořad větší než kdy driv 8o prosim poradíte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15218
26.8.21 16:44
@Arasr píše:
Ahoj, chci se zeptat zda by se mohlo jednat o těhotenství 8o minulí měsíc jsem měla 8 dní zpoždění, myslela jsem si že je to že jsme letěli na dovolenou změna prostředí a tak( žádný prášky na oddálení jsem nebrala ) 8den jsem to dostala a jeden den jsem měla extra silné mesicky a pak tři dny úplně slabé až špinění. No nejak jsem tomu nevěnovala a teď než jsem to dostala jsem měla různé příznaky těhotenství únava, velká natekla prsa, změna chuti, zlepšení čichu :? no a mela jsem teď 5 dni spozdeni teď mám druhy den MS šílené bolesti podbřiška a břicha a zácpa. Včera jsem mela docela normalni výtok a dneska už skoro jen špinění testu jsem si dělal snad za tenhle měsíc 5 všechny negativní nechápu to a prsa mám pořad větší než kdy driv 8o prosim poradíte :andel:

Ne, není to těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
26.8.21 16:45

@Arasr Když máš negativní testy, tak těhotná nejsi. Spíš nějaká hormonální nerovnováha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
26.8.21 18:25

@Arasr testy negativní, takže těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí