Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elita píše:
@karkarka co má co covid souviset s vynecháním MS 10 dní a bolest prsou. A horečky nemám ani mě nebolí v krku.. takže
Ty máš dost
přečti si něco o covidu a jak se může různě projevovat.
Ahoj, chci se zeptat zda by se mohlo jednat o těhotenství
minulí měsíc jsem měla 8 dní zpoždění, myslela jsem si že je to že jsme letěli na dovolenou změna prostředí a tak( žádný prášky na oddálení jsem nebrala ) 8den jsem to dostala a jeden den jsem měla extra silné mesicky a pak tři dny úplně slabé až špinění. No nejak jsem tomu nevěnovala a teď než jsem to dostala jsem měla různé příznaky těhotenství únava, velká natekla prsa, změna chuti, zlepšení čichu
no a mela jsem teď 5 dni spozdeni teď mám druhy den MS šílené bolesti podbřiška a břicha a zácpa. Včera jsem mela docela normalni výtok a dneska už skoro jen špinění testu jsem si dělal snad za tenhle měsíc 5 všechny negativní nechápu to a prsa mám pořad větší než kdy driv
prosim poradíte ![]()
@Arasr píše:
Ahoj, chci se zeptat zda by se mohlo jednat o těhotenstvíminulí měsíc jsem měla 8 dní zpoždění, myslela jsem si že je to že jsme letěli na dovolenou změna prostředí a tak( žádný prášky na oddálení jsem nebrala ) 8den jsem to dostala a jeden den jsem měla extra silné mesicky a pak tři dny úplně slabé až špinění. No nejak jsem tomu nevěnovala a teď než jsem to dostala jsem měla různé příznaky těhotenství únava, velká natekla prsa, změna chuti, zlepšení čichu
no a mela jsem teď 5 dni spozdeni teď mám druhy den MS šílené bolesti podbřiška a břicha a zácpa. Včera jsem mela docela normalni výtok a dneska už skoro jen špinění testu jsem si dělal snad za tenhle měsíc 5 všechny negativní nechápu to a prsa mám pořad větší než kdy driv
prosim poradíte
Ne, není to těhotenství.
@Arasr Když máš negativní testy, tak těhotná nejsi. Spíš nějaká hormonální nerovnováha.