Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, potřebuji znát názor nebo zkušenosti zda to někdo z vás mohl mít podobné, dnes je to 9 den co mi MS nepřišla. Když to byli 4 dny zpoždění dělala jsem si test - negativní. Teď bohužel nemám kde vzít nový test. Vlastne v den očekávané MS mi nic nebylo jen nafouknutá a krkani, tlak v břiše jako kdyby tam byly kameny a po každém jídle mi bylo těžko dále nic kolem 5 dne po vynechání to zmizelo.1.6 mi začala MS takže kolem 28-29 měla být další jelikož mám pravidelný cyklus 28 dnů, antikoncepci neberu a nikdy se mi ani o den MS nezpozdila. Klasicky mi MS trvá 3-4 dny
A Minulý měsíc jsem si jistá že od 13.6-17.6 byla nějak ovulace kdy jsem měla 13,17 nechráněný styk ale přerušovaný, vlastně celý poslední měsíc jsem skoro měla 3× týdně přerušovaný styk… a vlastně předevčírem (7 den vynechání)jsem se někde nastydla a mám rýmu, kašel, bez horeček, ztráta chuti díky rýmě a mám poslední dva dny v puse kyselou chuť jako kdyby jsem si dala jazyk do octa. Ke všemu od 8 dne vynechání mě začali bolet prsa a citlivé bradavky. A břicho ani moc jako kdyby se blížila Ms nebolí jen sem tam to píchne nebo stipne v podbřišku. A mám taky bílý, nepálí ani moc nezapacha… Co myslíte? Rady? Zkušenosti? Děkuji ![]()
Obchody jsou dneska normálně otevřené, zajdi si koupit test 😊 myslím že bys mohla být těhotná, já taky měla kyselé v puse a bolest prsou.
Kup si test a uvidíš.
Akorát podle popisu mi to přijde, jak kdybys měla příznaky nějaké střevní chřipky, nachlazení nebo toho „oblíbeného“ covidu a k tomu si vsugerovala a příliš vypozorovala příznaky, které by mohly a vůbec nemusí s těhotenstvím souviset.
Takže si udělej ten test a pokud i potom budeš mít pochybnosti, tak navštívit gynekologii, aby problém nebyl náhodou jinde.
@Wenn.Nox Covid to rozhodně není, testují nás v praci pořád, někde jsem četla že jen nachlazení bez horeček je jeden z méně častých priznaku na začátku tehu. ![]()
@Elita píše:
@Wenn.Nox Covid to rozhodně není, testují nás v praci pořád, někde jsem četla že jen nachlazení bez horeček je jeden z méně častých priznaku na začátku tehu.
Jo, může to být příznak těhotenství a nebo jsi se opravdu jenom někde nachladila. ![]()
Bez pozitivního testu nebo potvrzení z gynekologie stejně nic nevysleduješ. Nebo je další varianta, že si můžeš zajít na krev do laboratoře jako samoplátce.
Jinou radu ti stejně nikdo nedá.. nikdo z takových příznaků ti neřekne „ano, jsi těhotná“.
@GabinkaCh já bych ráda ale jsem z vesnice nemám auto. A autobusy dnes nejezdí. Taky hlavně jak jsem nemocná nechci někde courat.
@Elita podle mě když jsi měla 4 dny po vynechání negativní test tak je to jasné
Těhotná nejspíš nebudeš. Až budeš mít možnost, kup si test. Nebo popros někoho, to je takový problém?
Do té doby, než se vyloučí těhotenství se chovej tak, jako bys těhotná byla. Nic, než čekat na první kontrolu stejně nemůžeš
@Elita píše:
@sarah1618 já nemám covid
Jak to víš? Kdy jsi byla naposled na pcr testu z nosohltanu?
@karkarka co má co covid souviset s vynecháním MS 10 dní a bolest prsou. A horečky nemám ani mě nebolí v krku.. takže ![]()