Nevolnost při nakupování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
19.3.11 17:55

ale jo dá se to,není to tak děsný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.3.11 19:07

Cože,nemůžeš jít čůrat?? :cert: Tak to jim tam asi udělám loužičku :twisted: Protože malej se jen pohne a já jdu :-) No prostě když musíš,tak musíš :lol: :lol:
Já myslela,že příjdeš na lačno a najíst se můžeš až za ty dvě hodiny? :?: Tak jestli si během těch dvou hodin můžu něco sníst,tak to jsem trochu klidnější 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
19.3.11 20:48

Ahojky…Jj jsem z Karlovych Varu…
No ja tam jdu taky na ten OGTT na konci mesice…A pit muzu horky caj nebo vodu? No to jako nesmim 2 hodiny jit na zachod jo??? No tak to nevim jak zvladnu..a hlavne sem taky cela hin z toho ze budu nalacno a jist budu buh vi kdy.. 8-o Mne je blbe kdyz se nenajim a mam nekam jit..no ale rikam si ze do ted sme zvladli horsi veci…tak tohle uz bude jen slaby odvar… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.3.11 11:58

nesmíš ani jíst ani pít a ani dokonce žvýkat,prostě musíte holky trpět 8-) já jsem dost zavodněná a cůrat chodím každou chvilinku ale jak jsem tam seděla na zadku tak se mi ani moc nechtěla.pak jsem vstala a řekla že at už mě zavolají že potřebuju čůrat a zrovna vyšla a zavolala mě že už uběhly ty dvě hodky :oops: néé,opravdu se to dá,já se taky děsila ale dá se to. :think:
vůbec se s tím holky nestresujte. :kytka:
přesně,přežily jsme horší věci.mě bylo do 5 měsíce tak zle,že jsem myslela že umírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
21.3.11 17:32

No už se těším až to budu mít za sebou…a abych byla uprimna tak se na porod tesim…Ty bolesti zad a mezizebri jsou opravdu des bes… :roll: Kdybych mohla nejake leky nebo aspon masti..ale doktori mi rekli ze ano..ale v lekarne mi Magistra zas rekla ze mi to nedoporucuje..ze od 2.trimestru max.ibalgin..a ladovat se ibalginem taky není dobry…takze hold musim doufat ze mi pomuzou na rehabilitacich.Ve ctvrtek jdu k fyzioterapeutovi…Nejsem zadny bebicko a kvuli male se to snazim vydrzet..ale je to vazne neprijemne.. :cert:
No a co u vas holky noveho? Jak rostou a kopou mimca?Me mala predevcirem az vzbudila k ranu jak kopala.. :hug: To teseni je ale stejne krasne..a neboli to… :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.3.11 06:53

záda ty jsou dost bolestivý v těhu,mě stačí když jdu někdy ven a chytnou mě tak to mám po pěkný procházce.a co nosit ty podpůrný pásy?Prý to dost pomáhá :think: tak se ti ano nedivím že ti to vadí,je to hnus :cert: já se taky moc těším na porod,jeden už mám za sebou ale císařem tak jsem zvědavá na tenhle ale to těhu mě zmáhá.a to ještě 12tt :roll: na chlapa jsem pořád protivná a mám pocit že se o nic nestará a štve mě na něm někdy všechno :lol: no,snad neuteče do porodu :think: :evil: mě už Adámek kope jak divý a hrozně rád do stydký kosti,tak to docela bolí a už mě včera dloubl asi do žebra..tak ty čekáš holčičku? :srdce: my jí taky moooc chtěli a ne ne a ne.pindík jak vyšitý. :wink: dnes jsem měla jed na velký ultrazvuk ale pojedu do pr…pač malej má horečky a musím k doktorovi a nemám hlídání.tak jsem docela smutná,už jsem Adámka 2měsíce neviděla. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
22.3.11 11:15
kovinka2 píše:
záda ty jsou dost bolestivý v těhu,mě stačí když jdu někdy ven a chytnou mě tak to mám po pěkný procházce.a co nosit ty podpůrný pásy?Prý to dost pomáhá :think: tak se ti ano nedivím že ti to vadí,je to hnus :cert: já se taky moc těším na porod,jeden už mám za sebou ale císařem tak jsem zvědavá na tenhle ale to těhu mě zmáhá.a to ještě 12tt :roll: na chlapa jsem pořád protivná a mám pocit že se o nic nestará a štve mě na něm někdy všechno :lol: no,snad neuteče do porodu :think: :evil: mě už Adámek kope jak divý a hrozně rád do stydký kosti,tak to docela bolí a už mě včera dloubl asi do žebra..tak ty čekáš holčičku? :srdce: my jí taky moooc chtěli a ne ne a ne.pindík jak vyšitý. :wink: dnes jsem měla jed na velký ultrazvuk ale pojedu do pr…pač malej má horečky a musím k doktorovi a nemám hlídání.tak jsem docela smutná,už jsem Adámka 2měsíce neviděla. 8-)

Vidíš tak to ani neznám a nevím co to je..podpůrný pás… :think: ale jestli by mi to mohlo pomoci tak se potom poptam… :palec:
No tak mi chtěli strááášně moc kluka…ale pindík se nám tam prostě ne a ne objevit…a minuly tyden jsme byli na 3D ultrazvuku a tam jsou dvě kávový zrna jak vyšitý..ale co..hlavně at jsme zdraví.. :srdce:
No tak to chápu že jsi zklamaná..ale snad se ti malej brzy uzdraví a ty uvidíš brzy Adámka..
Kolik je tvému staršímu dítku?
Já jsem spíš poslední týdny smutná a tak nějak naměkko ze všeho…mám strach abysme do porodu nějak moc obě nezkoušely..a tak nějak když mě ty zada pořád tak bolí tak nemám náladu na nic…ani číst si pořádně nemůžu…po každe strance uz nevim v jake poloze byt..je to se mnou asi taky tezke..ale pritel je flegmouš tak nam snad do porodu neuteče… :-D
No ale kdykoliv Sára kopne tak vím že je v pořádku a je mi líp..No tak brzke uzdravení malemu a hlavně at jsi ty s Adamkem zdravá… :hug:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.3.11 07:04

ahojky :mavam: podpůrný pás ti prý nějak zpevní to bříško,tudíž to není takový nápor na záda..jejej Sárinka je krásný jméno.My měli Sofinku,od začátku jsme ji tak říkali a on to byl Aďa :huban:
tak nakonec jsem jela i na tu genetiku.skočila jsem s Kubou k lékaři a je to jen nachlazení tak jsem ho odvezla mamče aby ho na chvíli pohlídala a jela tam,protože paní mi říkala že další datum je volné až za měsíc a mám to nějak udělat abych přijela,malej měl minule malinko větší ledvinku tak aby se to vyšetřilo..nakonec jsem se tam dostala a ledvinka je v pořádku už a Adámek má 35cm a 1150g.takže vše jak to má být :pankac: chlapák veliký. :lol: Kubajzovi je skoro 6let,ted v dubnu je oslaví.jsem ráda že ho mám,jinak bych se doma nudila.Skončila mi smlouva v práci a otěhotněla jsem chvilku potom tak do práce už jsem nešla a jsem doma.už je to dlouhý ale nevím jestli bych v těhu dokázala dělat,necítím se zrovna nejlíp :nevim: prostě to těhu není nic pro mě..včera jsem skočila do KIKA a mají tam super slevy tak jsem si tam koupila tuniku a punčocháčky z 89kč zlevněný na15kč,tak jsem jich vzala asi sedmeri na Adámka vel.62 a 74-80..a ponožky taky za 15kč 3kusy..no super,to byl kauf :wink: a ty jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
23.3.11 07:09

Ahojky, tímhle jse trpěla asi 2 měsíce v těhu. Párkrát se i stalo, že jsem musela sednout v obchodě na zem, jinak bych sebou sekla. Pomohlo jít hned na vzduch a nosit sebou studeou vodu na osvěžení. Přešlo to až sedmým měsícem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.3.11 09:05

Kolem toho 20tt jsem toto mívala také.
Po pár týdnech to ale přešlo a nevolnosti v obchodních domech a při nákupech nemám, teď co už mám větší bříško už mě začnou bolet záda, nohy apod :-)
U mě to tedy po pár týdnech samo přešlo. Protože jsem ale věděla, že to zcela jistě přijde, jakmile jsme vešli do krámu, vlítla jsem do chlaďáku pro něco studeného k pití a usrkávala jsem, to mi pomáhalo. Nenapít se pokaždé, když se mi udělalo šoufl, tak se válím u prvního regálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.3.11 09:34

já taky celkem to nakupování nemusím. :nevim: mě vadí naše tesco tady u nás.když jsem otěhotněla zrovna ho nějak dostavili a já tam začala chodit a jak jsem měla ty nevolnosti a tam vždycky stáli bezdomovci a chlastali a vykuřovali a já jak prošla kolem tak jsem málem omdlela a od té doby to mám nějak v sobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.3.11 09:46

Ahoj holky :-) Tak včera mě manžel vzal do Tesca,no moc se mi nechtělo protože už jsem se zase viděla jak se klátím :-? Ale říkal,že tam mají krásný věci pro malýho,tak že to musím zkusit… Naštěstí tam bylo málo lidí a já to zvládla,byli jsme tam asi půl hodiny,jak jsme vylezli byla jsem ráda,že jsem přežila :lol: a manžel mě pochválil,že jsem HRDINA :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.3.11 09:50
Kvaky píše:
Ahoj :-) jsem ve 21tt a docela mě trápí nevolnost v obchodech,kde je spoustu lidí a teplo,odbourala jsem nakupování a manžel chodí sám.On je skvělej a vážím si ho za to,ale mě to štve!Udělá se mi blbě jen na to myslím,hrozně se mi rozbuší srdíčko,začnu být nervozní a nemůžu dýchat,nevíte někdo co s tím??? :-? :cry:

taky se mi to stávalo… Jednou jsem si musela sednou v Tescu na zem a opřít se o regál… lidi koukali, ale co dělat, viděla jsem černě a švihla bych sebou na zem… hodně pít a nestát ve frontách, nechodit to přetopených vydýchaných místností… Jo občas pomůže třeba kousek čokolády, banán, prostě energie… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
23.3.11 09:52
Kvaky píše:
Ahoj holky :-) Tak včera mě manžel vzal do Tesca,no moc se mi nechtělo protože už jsem se zase viděla jak se klátím :-? Ale říkal,že tam mají krásný věci pro malýho,tak že to musím zkusit… Naštěstí tam bylo málo lidí a já to zvládla,byli jsme tam asi půl hodiny,jak jsme vylezli byla jsem ráda,že jsem přežila :lol: a manžel mě pochválil,že jsem HRDINA :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :pankac:

dobrý :palec:
závidím manžela, on mě nikdy k nakupování hadýrků nepřemlouval, spíš naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
23.3.11 10:20

Mě se to právě poprvé stalo v Tescu,z ničeho nic se mi udělalo špatně roztřepala jsem se,polil mě pot,mžitky před očima,rozbušilo se mi srdíčko no fakt hrůza :cert: Manžel mě vzal ven tam se mi malinko udělalo líp,tak jsem ho poslala pro nákup,kterej jsme nechali v obchodě a že já už se tam nevrátím.Měla jsem šílenej strach :-( Manžel mě vzal domů a uložil do postele,jenže to srdíčko se nechtělo uklidnit,bušilo jak na poplach necítila jsem se vůbec jistě ve svém vlastním těle,měla jsem strach jak o sebe tak o prcka,tak jsme se asi po hodině co to neustávalo domluvili,že pojedem pro sichr na pohotovost.Tam mě doktorka řekla,že už jsem dnes třetí mladá holka co tam přišla se stejným problémem a tvářila se že mi nic není,tak co plaším :evil: :pocitac: Nakonec mi dali kapačku a poslali domů.Od té doby (ted už jen občas) mívám stavy na omdlení a nebo mě chytne hrozná dýchavičnost :-(
Manžel je skvělej,nebýt toho jakej je,tak nevím jak bych to zvládala,moc mi pomáhá :srdce: Sice mu prvně nadávám,že mě mučí,ale když je pak po tom,tak jsem ráda a děkuju mu :dance: Nebýt toho,že mě vzal na výstaviště,aby jsme si ošahali a mrkli na kočárky,tak jsme žádnej kočárek nekoupili.To taky bylo něco,došli jsme před pokladny a mě stuhly nohy,zmocnil se mě strach z té představy,že tam bude moc lidí a teplo… a že tam nemůžu jít,půl hodiny mě přemlouval,uklidnoval až jsem se nakonec přemohla a šly jsme.Sice jsem vybíhala z pavilonu,když mi nebylo nejlíp,ale zvládla jsem to,nakonec jsme tam byli tři hodiny a vybrali kočárek pro který příští den manžel jel :palec: :potlesk: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí