Nevolnost při nakupování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1609
24.3.11 09:29

No tak já tohle mám ted casto..pocit ze omdlim a nemusim ani nikam chodit…staci byt doma.Zrovna pred par dny sem byla v kuchyni a varim…mozna to teplo v kuchyni to zapricinilo??? :nevim: No varim a najednou jsem mela oroseny pot na cele,uplne ledove a drevene nohy,desnou zimnici a pocit ze budu zvracet a svihnu sebou..tak jsem se podel zdi dostala do obyvaku a lehla s nohama nahoru..trosku se mi ulevilo..ale asi jeste hodinu jsem byla uplne hotova… :roll:
Ja mivam i nizsi tlak..tak nevim no…Pritel mi zas nadava ze piju jen vodu a caje a ze nemam zadnou energii..ale co mam pit???Ja colu ani podobny sladky pití fakt nemusím…
No hold si rikam ze ne kazdy muze mit klidne tehotenstvi..ale stejne me to neuklidnuje…ted je venku krasne a mne je porad spatne anebo me boli zada… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
24.3.11 09:41
kovinka2 píše:
ahojky :mavam: podpůrný pás ti prý nějak zpevní to bříško,tudíž to není takový nápor na záda..jejej Sárinka je krásný jméno.My měli Sofinku,od začátku jsme ji tak říkali a on to byl Aďa :huban:
tak nakonec jsem jela i na tu genetiku.skočila jsem s Kubou k lékaři a je to jen nachlazení tak jsem ho odvezla mamče aby ho na chvíli pohlídala a jela tam,protože paní mi říkala že další datum je volné až za měsíc a mám to nějak udělat abych přijela,malej měl minule malinko větší ledvinku tak aby se to vyšetřilo..nakonec jsem se tam dostala a ledvinka je v pořádku už a Adámek má 35cm a 1150g.takže vše jak to má být :pankac: chlapák veliký. :lol: Kubajzovi je skoro 6let,ted v dubnu je oslaví.jsem ráda že ho mám,jinak bych se doma nudila.Skončila mi smlouva v práci a otěhotněla jsem chvilku potom tak do práce už jsem nešla a jsem doma.už je to dlouhý ale nevím jestli bych v těhu dokázala dělat,necítím se zrovna nejlíp :nevim: prostě to těhu není nic pro mě..včera jsem skočila do KIKA a mají tam super slevy tak jsem si tam koupila tuniku a punčocháčky z 89kč zlevněný na15kč,tak jsem jich vzala asi sedmeri na Adámka vel.62 a 74-80..a ponožky taky za 15kč 3kusy..no super,to byl kauf :wink: a ty jsi doma nebo chodíš do práce?

Ahojky..
No tak to jsi dobře nakoupila… :palec: My máme ponožek že je mala do roka nestihne unosit… :-D
Nodnes jdu k fyzioterapeutovi kvuli tem zadum tak jsem zvedava co mi poradi..Vcera jsem byla plavat tak to bylo taky supr..vubec me vcera zada ani to mezizebri nebolelo..ale nechci to zakriknout…Na ten podpurny pas se zeptam toho fyzioterapeuta..co mi rekne..
Jééé tak naše Sára ve 23.tydnu měřila 30 cm a vážila 600 gramů.. :srdce:
Já nechodím do práce..jsem zdravotní sestra nyní na neschopence.Dělám na traumatologii takže bych tam jako těhotná byla prd platná a ani můj doktor mi nedoporučoval tam zůstat…Taháš lidi,můžeš se píchnout o jehlu a hlavně se tam dělají jen denní-noční a to pro mimčo není dobry ten nepravidelny režim a pro těhotnou taky ne…Mně bylo zle,pořad sem jen zvracela…no jsem rada ze muzu byt doma..jeste ted kdy me ty zada boli kazdou chvili jak cert..... :cert:
Já mám doma psí společnost…taky bych tu nechtěla byt porad sama..pritel je porad v praci…
A ted jestli uz zacne byt i pres noc trosku tepleji tak budem prevazne na chate…už se těším… :dance:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
24.3.11 16:51

Ahojky,taky jsem ráda,že můžu být doma,nedokážu si představit být v práci,to bych fakt nedala :-?
Ten stav u plotny znám,když byl špatný tlak,tak to na mě přišlo,otevřela jsem okno i když venku byla zima,ale ten vzduch mi pomohl,chvilku si lehnout aby se přestal se mnou točit svět a napít se ledové coly a pak se mi ulevilo :wink: Taky Coca cole moc neholduji,ale když to pomáhá,tak se nedá nic dělat.Nepiju ji každý den,jen když je mi moc zle,mám jí v lednici pro případ nouze a když někam jdu vezmu si malou PETku sebou kdyby náhodou něco,banán a PETku vody nebo štávy :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.3.11 13:55

takže vlastně holky jsme zrovna chytli to těhu co se nedá užívat :think: já si to tedy neužívam vůbec.těším se na porod jako na boží smilování :mrgreen: už se těším jak budeme v létě s manželem a s Kubajzem vozit a chodit na zahrádku,ten vztah úplně jako ožije :palec: Kubík není manželovo syn,takže tohle s manžou zažívame spolu poprvý a je pravda že momentálně je to takový ošklivý stereotyp.S kubíkovo tátou to bylo taky tak jelikož i to moje předchozí těhu bylo děsný a pak se to urovnalo po porodu.prostě těch 9 měsíců jsou o ničem alspon u nás :think: tak a já jsem už týden doma jelikož Kuban je marod a né ané se z toho dostat a já to ted chytla taky.stratila jsem hlas a horečky mám a jsem vyřízená.chtěla bych jít taaak ven.je tam tak krásně 8-) manžel má asi výkend volný tak udělám asi na zahradě alspon gril jinak já se asi z cvoknu :zed:
taky vás palí žáha?já s tím mám problémy dost ale pomáhá mi na to voda.colu jsem skoro ani nepila potom mě právě ta žáha pálila a po banánu taky,jedině jablko to ted vede… :pankac: no nějak to už přežiju.ted v dubnu chceme přepazovat pokoj a malovat a já budu nakupovat kosmetiku a udělám jarní uklid a květen strávim připravami na mimi a v červnu rodíííím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.3.11 13:56

klazlu-a co ty záda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
25.3.11 17:10

Ahojky..No tak včera jsem byla u fyzioterapeuta a budu chodit na cvičení…nic jiného nemůžu..Jsem ráda to jo..ale budu tam chodit obden asi měsíc a já už chtěla jezdit na chatu..no tak to budem muset nějak zorganizovat…hlavně aby mi to pomohlo ne… :-)
A jsem rada že je venku tak krásně…aspon clovek muze byt venku…a neboli me tolik ty zada…byla jsem i zas plavat a to mě baví…akorat nekteri jak na vas cumi… :roll:
No tak to ti nezavidim..brzy se i s prckem uzdravte…
Jo a zaha me pali jen obcas a zkousela sem jablko a nic..takze si asi koupim rennie..to pomaha a v tehotenstvi se muze..

A s tou colou to zkusim az mi zas bude mdlo..uz mi to poradilo taky vic lidi… :palec:
Já s partnerem jsme zatím v pohodě…a to si se mnou kvuli těm zadum taky užívá..ale aspon v takovych situacích vidí jak moc můj je jeho partner oporou ne… :hug: A já si stěžovat nemůžu..ale taky už se na porod normálně těším…hlavně v létě si myslím že to bude supr..budem moct byt venku…Je mi jasnyze v tech nejvetsich paracich ne..ale mame chatu na Velkym Rybniku..takze budem všichni venku na cerstvym vzduchu…akorat porad resim uz ted jestli v sestinedeli tam mam spat..aby si mala zvykla na nejaky rezim …no asi moc vse predcasne resim… :think:
Taky planujem mensi upravy v byte ale to az tak v kvetnu…tesi me ze uz mame az na par drobnosti temer vse do vybavicky…akorat porad nevim jestli se vyplati nakoupit do zadoby jednorazove pleny..Mam doma 1 balik 90 ks 2-5 kg a jeden balik 86 ks 5-9..nechci to nejak prehanet…Jak nakupujete vy holky? tak se mejte hezky..a pozdravujte prcky v bříšku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.3.11 09:32

Ahojky holky tak jak se máte? My jdem dneska na rehabilitace tak se snad pak budu moct hýbat… :dance: a když je tak krásně tak to vidím i na procházku… :pankac: Ve čtvrtek jdem na ten OGTT..tak to snad přežijem bez újmy..:-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.3.11 09:54

Ahoj,já tu cukrovku odpískala,necítím se na to,myslím,že bych to nedala :poblion: z mého okolí co jsem se tak ptala tam nebyl nikdo a jelikož jsem byla před těma čtrnácti dny na interně kde mi brali krev a moč a výsledky byli ok,tak na to prdím :-?
Jinak nechci nic zakřiknout,ale je mi malinko líp,snad to sluníčko na mě působí dobře nebo nevím čím to,ale jsem ráda :-) Dnes jdu na plicní se poptat jestli mi nemůže doktorka dát něco,aby se mi lépe dýchalo,tak uvidíme :wink:
Tak ti přeji ať tě na rehabce řádně napraví a pak dej vědět jak si to zvládla,držím palce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
29.3.11 16:02

ahoj holky :mavam:
mě bylo taaak zle,myslela jsem že umírám.Skočil na mě ten bacil a byl to fakt nářez.už jsem dnes chtěla jít k doktorovi ale horečky ustoupily tak jsem nešla :oops: ale pořád se cítím tak slabá. :think: a jinak k tomu jak jsi se klaszu ptala jak nakupujeme tak já prostě plaším 8-) jinak jedničky ti stačí jedny jen do porodky a pak dvojky už doma.ty využiješ dost a pak trojky..dál bych nekupovala.určitě od každého tak 2 balíky když budou akce.jinak mají někdy v Dm drogerii akci na kapesníčky vlhčené.4balíky za 120kč.což je super ale ted nikdy byla tak nevím kdy zase bude.Já se zaregistrovala do Dmklubu pro mimi a dostala jsem slevovou knížku a jsou tam super slevy a až se narodí malej dostanu novou a ta je taky ok :pankac: tak holky honem zeregistrovat,dost se z toho dá nakoupit…to jsem ráda že ti klazsu ty záda povolily a co ten pás,ptala jsi se :?: kvaky,škoda žes to nezvládla ale snad bude vše ok.povinný to neni tak co.Já třeba zase nejdu k zubaři.když jsem rodila Kubu musela jsem to mít a ted nemusím..nikde není psáno že neporodím když to mít nebudu,že? :wink:
jinak už se valím jako sud a když řídím tak to je něco :roll: nemužu se pořádně otočit a taky vystoupit z auta,vadí mi tam ten volant :lol: božínku,já mám takovou chut na opekaný špekáček… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.3.11 16:30

Ahoj holky.Tak jsem rehabilitace úspěšně zvládla..ale bylo to o ničem…Musím sedět a maserka mi jen lehce krouzi mickama po zadech a rukama je to takove prijemne hlazeni…uz se tesim spis na cviceni…ale zase chapu ze to jinak nejde…Ale zase jsem se pekne prosla..jeste kdyz venku je tak teploucko… :dance: Ted me vic boli nohy jak zada…
No jinak myslis ze teda ty pleny ve velikosti 1 staci jen do porodnice teda..No tak ja mam zatim velikost 2 a 3 po baliku.Do DM se zaregistruju…uz jsem slysela ze se to vyplati..
Ja se zaregistrovala do mimiklubu v globusu a tam jsou taky dobry akce..takze si ymslim ze to vyuzijem azaz… :pankac:
No Kvaky když se na ten test OGTT necitis tak bych to nehrotila…já tam jdu se segrou kdybych mela pocit ze se mi chce omdlit..ale pri tech mych vsech vysledcich chci vedet jestli mame aspon cukr v pohode..I kdyz kamaradka to mela u obou deti negativni a zjistili ji cukrovku az po porodu..takze… :think:
No tak se Kovinko brzy uzdrav..už by mělo byt teplo..tak at si to užijete…My jedem o vikendu na chatu tak chcem opekat burtiky..snad vyjde počasí… :roll:
Já jdu odpočívat…aspon na chvili..Dnes jsem opravdu v jednom kole…Tak pozdravujte mimisky a opatrujte se holky..Papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.3.11 11:10

Ahoj kočky :kytka: dneska je tam tak krásně,mám radost a mnohem lepší náladu ze všeho :wink:
O tom DMklubu jsem taky už slyšela,kolegyně z práce si to taky chválí,díky za připomenutí Kovinko,jak budu mít cestu do DM,tak si přidám do klubu :wink: :-D
Já ujíždím na zmrzlině a pistáciích :lol: :lol:
Kovinko brzy se uzdrav a Klaszu ty pěkně odpočívej :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.3.11 12:20

klaszu-určitě ty jedničky stačí jen jedny,protože já mám dvojky od 3-6kil a to už malej využije víc než 2-5 kilo,ono se to nemůže brát podle váhy ale podle velikosti.kamarádka má 3 měsíčního kluka a trojky už ho tlačí :think: .ale ty pleny nějak nehrot,já si o ně říkam jako dar,když se někdo ptá co chci a u Kubajze jsem snad do 4 měsíců pleny kupovat nemusela :pankac: já jdu taky dnes ven,už je mo skoro dobře a potřebuju dobít baterky jinak tady umřu.jééé chatu závidím :potlesk: a hlavně v létě :jazyk: a ten mimiklub v tom globudu to se taky zapisuješ přímo tam v globusu? :think:

kvaky-zmrzku tu taky můžu,škoda že ještě není točená to bych stála první ve frontě :lol: ale postačí tudíž dnes nanuk až půjdem ze školky tak malýho pozvu :srdce: holky já už budu za chvilku 30tt,to letí jako blázen :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
30.3.11 16:46

Ahojky..Jo tak na zmrzlině já ujíždím taky ale to já jí musela mít i často a těhotná sem nebyla.. :dance:
A točenou bych si už taky dala...... :lol:
jj v globusu na informacích vyplnis zadost do mimiklubu a do tydne ti na internet prijde informacni e-mail a pak pujdes do globusu a reknes ze uz jsi se registrovala a ze ti dosel potvrzovaci e-mail a budou chtit tvou obcanku a tehotensky prukaz.Pak dostanes nejake kosmeticke vecicky od nivei…vzorky a presnidavku jsme dostaly a nuz od tescomy a sekovou knizku s kartou mimiklub.. :palec:
No dnes jsem byla zas plavat a na prochazce se psem ..tak zada zatim tak nesnesitelně nebolí…
Zitra mi držte palce at vydrzim ten OGTT… :poblion:
No to utíka…30.tyden…To mi si jeste chvili pockame… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.3.11 18:41

aaa to i něco dostanu?od dm jsem nedostala nic,no až se vydám na nákup tak do globusu. :palec:
jejda jak já ti ty záda nezávidím,dnes jsem šla do školky a pobolívali mě trošku a jen chvilku a je to fakt nepříjemný.a to tě boleli i když jsi nebyla těhule? :think: mě včera mamka koupila těhu tepláky a tak jsem je dnes dnes vzala na sebe a jsou fakt super. :pankac: nemusela jsem ani jednou řešit jestli mi to padá nebo tlačí..sice to jsou tepláky ale no a ty jsou dnes in :lol: ono to holky uteče i vám,a já mám taky ještě jen přeci daleko do porodu.ale ted bude pěkně tak nebudeme tak zalezlý doma a budem s Kubajzem chodit na procházky.dnes jsme od dvou co jsem ho vyzvedla ze školky byli venku až skoro do ted a je to super,úplně me to nabudilo. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
31.3.11 16:20

Ahojky… :mavam:
Tak jsem to OGTT zvládla…sice to není moc dobrý..ale dá se to zvládnout…Jediný na co sem se těšila až budu moct jíst..ale už v půl 10 jsem odtamtud odchazela..takže supr… :palec:
Ted jen aby dobře dopadly výsledky..mně ted posledni dva tydny zacalo sladke chutnat a nerada bych ho ted uplne vyradila… :-D
Dnes je venku tak hnusně že mi to přišlo i vhod..úplně bez výčitek jsem si odpoledne šla lehnout a spinkali jsme asi 2 hodiny než mě vzbudil přítel…
No taky jsem koukala že jsme dostali takové darecky..a ted jsem koukala do letaku a s kartou mimiklub tam ted budou mit vlhcene ubrousky linteo za 25 kč..tak si jich par nakoupime až se tam vypravime na nakup…to se neztratí… :palec:
Tak papa… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky