Nevolnost při nakupování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1146
31.3.11 18:14

Klaszu jsi šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
31.3.11 18:19

klaszu-no vidíš a ty ses tak bála,nená to nic tak strašného,jen je to nepříjemny ale porod bude horší :cert: hnusně to tedy je ale i tak jsme s malym šli na zmrzku-mají šmoulovou :pankac: a pak nakoupit procházkou a pak jsme byli na zahrádce před barákem a ted jsem ho vykoupala a nacvakl se a hraje si.je příjemný vědět že už mám vše hotovo a můžu odpočívat. :jazyk: ted si du ještě zahrát pexeso a pak lehároš s pupíkem at si odpočinem…pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
8.4.11 21:47

Ahoj holky…Tak jak se mají mimča v bříšku?Mně ted malá poslední dny kope jak fotbalistka…a hlavně v noci… :lol:
Jinak chodím na rehabilitace a dlouhe prochazky…a musim říct že ty zada pak bolí minimálně…a hlavně jsem večer tak unavená že odpadnu a soím krásně i par hodin v kuse což je skvělý.. :dance:
A vysledky z OGTT dopadly taky suprově..cukrovku nemáme..ufff… :pankac:
A jak se máte vy? Co nového? Mějte se hezky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.4.11 09:38

ahojky :mavam:
no už jsem myslela že se nikdo už neozve :think: mě malej taky kope jako blázen ale jsem ráda alspon vím že je v pořádku bobánek.Jéé holky ještě 9týdnu a už ho uvidíme,já se nemuzu normálne dockat :pankac: to je dobře že tě záda bolí čím dal min,snad to zase nezačně bolet do konce těhu.Přeci jen bříško se bude zvětšovat. :wink: já se taky snažím chodit ven když to de a opravdu večer padnu do postele jak hruška a to mi stačí na vzduchu málo a jsem unavená hrozně.taky se mi v noci to bříško tak šponuje jako kdyby chtělo prasknout tak jsem ráda když ulehnu :dance:
to je moc dobře že vysledky dopadli ok,u mě taky tak jsme zdraví jako rybičky. :huban: my ted chceme začít malovat a já pak už začnu pomalu připravovat vybavičku.kdyby náhodou Adámek chtel na svět o pár dnu dřiv tak at mame vse nachystane. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
9.4.11 19:10

Ahojky holky :mavam: tak my jsme si byli dnes pro zboží co jsme měli objednaný pro malýho,první dupačky,body,ručník,deku atd. Je to bomba když to člověk dřží v rukách,takový „prďácký“ věcičky jsem z nich unešená :palec: :-)
Kovinko už se ti to blíží a já ti závidím,už bych ho chtěla venku prdíka našeho :lol: :mrgreen:
Manžel začal chystat pokojíček pro prcka,oškrábat zdi,sundat starý garnýže,udělat novou omítku a přemýšlíme jak vymalovat :think: :think: Docela se nám líbí dvě protější zdi bílý a dvě protější světle modrý,nábytek světle hnědý :think: Jestli máte nějáký návrh,kdyžtak nám poradte budeme rádi za inspiraci :wink: :hug:
Počasí je parádní,sice se občas zakaboní,ale jinak je krásně a mě to nabíjí pozitivní náladou a všechno je hned nějáký veselejší :wink:
Zítra jsme pozváni ke známím na oběd,tak jsme s manželem říkali,že si napíšem cedulky a budem jim hodnotit jídlo jak v pořadu Prostřeno :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Sranda musí být :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
11.4.11 11:32

Ahoj holky..No tak ym byli o víkendu na chatě a já včera gruntovala s babičkou o so šest..Chceme tam o víkendu už spát…a já tam chci s pesanem začít od května i převažne travit čas..Přítel za náma bude dojizdet z prace abysme se vubec viděli..ale tam budu pořád venku a v klidu..Bydlíme v rušné časti a chodit se psem na prochazky mi nedělá problémy ale on potřebuje běhat a tak nějak na něm vidím že mu to ted chybí…Jinak záda jsou lepší,snažím se pořád něco dělat aby tolik nebolely…a večer opravdu jsem rada že jdu spát a spím klidně i do 9..tak jsem nad míru spokojená…a užívám si ten spánek dokud to jde… :-)
Věci na mimi už máme taky téměř vše nakoupeno…A ve čtvrtek jedem do Plzně s kamarádkama do zoo a na nákupy tak tam třeba na něco ještě narazím.. :wink: No jinak s tím vymalováním na 2 steny na bílo a 2 namodro to není vůbec špatný…Mně se moc líbí u moji kamaradky ta má cely pokoj zeleny a ma tam spoustu nalepovacich postavicek z Disney na zdi…Taky asi takove nalepky koupime kolem postylky protoze bude mit postylku v loznici…Vypada to pekne..Jo a věřím že jsi měla radost z věcí…já vždy taky mám radost a někdy si ty oblecky vezmu a porad prohlizim…Mám už oblečení dost,už jen nějaké šatičky na leto…a jinak uz male velikosti nekupujem..Mame toho toli az do pul roku…Vyhoda je ze jsme toho opravdu spoustu dostali…
A Kovinko už se taky těším až to budem mít blíž a budu moct vše chystat…
Tak se opatrujte maminy… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.4.11 12:45

ahoj holky :mavam: rychle neco napisu a pak zese musím letět do školky pro Kubajze.Počasí se nám zase nějak zkazilo a já už myslela že bude taaak krásně.no jo,holky blíží ale taky je to pořád ještě 8 týdnů :roll: a ty budou ted nejhorší.už ted sotva funím a jsem taková dost unavená.jen bych spala.jeste ani nemám Velokonoční výzdobu a to jsem jí vždycky každým rokem už mívala :think: .
ale už máme kočárek.Máme ho po švagrový,používala ho jen 7 měsícu a stal skoro 10000 a my ho budeme mit za 6.ale bude nám to platit moje mamka na půl s babičkou od manžela :pankac: tak jsme radi :mrgreen: Já ted nedostávám od statu nic tak se nam to hodí :huban:
za týden mám poslední ultrazvuk a pak už nic 8-) ale tesim jse,už jsem malýho dlouho nevidela…
my taky jinak celkem dost dostali ale už ani známý moc davat nechteji,vetsinou to schovávají na druhé dite a na nás nic nezbylo :-? ale myslim ze toho mame dost ale porad bych chtela vic :wink: holky moooc se opatrujte,dívala jsem se na fotky předčasně narozených miminek a bylo to strasny tak at se nam nic takového nestane,že? :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
14.4.11 13:47

Ahojky…Já Velikonoční výzdobu zatím neřeším..ale asi je to i tím že nemám doma žadne děti že…Chtěla jsem mít okna a od pondělí prší… :zed: Jinak nabarvim jen par vajicek a koupime beranka…
No taky bych chtela teploucko…chceme uz spat na chate at vypadnem z mesta a jsme porad venku..ale nemame tam topeni a nechci byt pak nemocna tak snad uz se to pocasi smiluje…
Jo já už mám pocit že vše potřebné máme a příští tyden si chci privezt od mamci a tchyne obleceni co u nich mam schovane a zredukovat to…a zjistit kolik ceho vlastne mame…Jen porad nevim co za kosmetiku kupovat…Co vy budete nebo mate koupeno?
Kovinko to nedostavas ani korunu mesicne??? Já jsem zas nervozni kdy mi prijdou penize za PN..porad nikde… :nevim:
Tak se opatrujte a pozdravujte mimisky… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky