Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, nevíte náhodou někdo do kdy platí akce na dětská mléka na Mall.cz. Myslím to 5+1 a doprava zdarma. Nikde jsem nenašla do kdy to je. Děkuji ![]()
Našla jsem Akce platí do 18. 03. 2013 nebo do vyprodání zásob…ale nevím, jestli je to bez poštovného a 1mléko zdarma
, to jsem tam nenašla
…
já jsem včera nakoupila UM v albertu, mají tam speciální katalog pro mimča ![]()
Jo jo a supr ceny Hami za 149 Kč, Sunar complex 189 Kč, Sunar original 159 Kč (Nutrilon, Bebu, hipp nekupuji ale taky je maji v akci).
@Sefa My kupujeme Bebu Pro 1 a tam je právě akce 5+1 a doprava zdarma, vychází to pak na jednu krabici docela dobře, ty jedničky většinou v akci moc nemají..Tak děkuji!
@B EL ju, už vidím http://www.mall.cz/…ro-1-6x-600g… u jiných mlék to mají do toho 18 nebo do vyprodáni, zkus tam zavolat nebo hned objednej
… a jedno mlíko u malu tě výjde na 233kč… v alberu mají taky Bebu pro, ale nevím, jestli i 1 za 199,– zkusila bych tam zavolat, jestli máte někde poblíž
…
Tady je leták z alberta, http://www.albert.cz/…y-letak.html , včera jsme tam byli a vím, že ten hipp měli i číslo 1, ale nevímjestli to vaše mlíko taky
@Sefa Je tam u toho napsáno vybrané druhy, tak to ta jednička určitě nebude. To bude stejné jako v Intersparu, tam je měli zlevněné taky, ale až od té dvojky. Ale děkuji!
Máš pravdu, jednička není v akci, to je hnus! tím chtějí podpořit kojení? Ha ha… Já jsem nekojila od počátku a spočítala jsem, že za pů roku jsme dali za UM(nutrilon anti-colics) 10 000
![]()
Ja jsem taky nekojila nemohla jsem kvuli zdr. problemum a radsi to ani nepocitam kolik jsem dala za UM do ted
.
Najednu stranu to asi chapu že chtěj to kojení podpořit, ale timhle asi tezko ![]()
Já jsem taky nemohla kvůli zdrav. probémům, malá má už rok a měsíc, takže už taky nepočítám ![]()
Já teda kojím, ale chci přejít už brzy na UM. A ty ceny jsou fakt děsivé, ale jen pro info, dle našich zákonů nesmí být v akci počáteční mléko. Takže žádné jedničky, prý aby se podporovalo kojení. Nikdo ale bohužel nemyslel na to, že spousta maminek prostě kojit nemůže! No pánové v poslanecké sněmovně to vždycky dobře vymyslí (že oni toho už tolik odkojili, co?)